הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה באחוזי שומן ועלייה במסת שריר

חיטוב

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני שוקלת 68 קילו גובה 164 ומבצעת 2 עד 3 אימוני כח בשילוב אירובי בשבוע.
בבדיקה יצא שיש לי 40% שומן.
כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום על מנת להוריד את אחוזי השומן בחלוקה לחלבון שומן ופחמימות.
תודה

היי וברוך הבא לפורום 😃

הכותרת שלך והתוכן לא כל כך תואמים (והאמת מזל)

ראשית לגבי הכותרת, חשוב שתדעי שלא ניתן להוריד אחוזי שומן תוך כדי עליה במסת השריר, אלה תהליכים מנוגדים ודורשים נקיטת פעולות הפוכות.
על מנת לרדת באחוזי השומן צריך לאכול בגרעון קלורי (פחות ממה שהגוף צריך) וכדי להעלות במסת השריר צריך לאכול בפלוס קלורי (יותר ממה שהגוף צריך) לכן נדרש לפצל את הפעולות האלה לתקופות שונות כשהאורכים של כל אחת מהן תלויה בך, ובתגובה של הגוף שלך לכל אחד מהמצבים.

ירידה באחוזי השומן (חיטוב) דורשת ירידה כללית במשקל הגוף.
יש ל LBS את פורטל המאמרים שנקרא קילוגרם, נכתבו שם המון מאמרים שעונים על כל השאלות שלך עכשיו (וגם על רוב אלו שיבואו בעתיד 😃 )

אני מפנה אותך למאמרים הרלוונטיים לפי השאלה שלך, זאת כדי שתוכלי להבין וללמוד בעצמך (זה באמת לא מסובך).

עיצוב וחיטוב הגוף: מה נשים יודעות אבל לא רוצות להבין? עיצוב הגוף מאת - קילוגרם

איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף

אחרי שתקראי את המאמרים האלו, את מוזמנת לשתף אותנו במסקנות שלך לגבי התפריט שבנית לעצמך ואת תוכנית האימונים שבחרת 😃

שיהיה המון בהצלחה!

Back
למעלה תחתית