עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלחץ עליהן זה עובדהתמונות לא מופיעות...
עובד יש ארבעה ריבועים של תמונות , כל ריבוע תמונה אחרת..התמונות לא מופיעות...
הסתדרעובד יש ארבעה ריבועים של תמונות , כל ריבוע תמונה אחרת..
משום מה שאני לוחץ עריכה זה מופיע ישר התמונה ..
הסתדר
לדעתי 12-13 א.ש
לדעתי 14-15 לא ?
אתה יכול לחטב אם זו ההעדפה שלךלדעתי 14-15 לא ?
כשהתחלתי לפני שנה וחודשיים שלוש הייתי שוקל 56 ועליתי ל74 במסה ראשונה
ובבדיקה בחדר כושר על המשקל היה 15.9(אני יודע שזה לא מדוייק אבל כיוון..)
פשוט אני חושב על חיטוב לקיץ אז אמרתי נעלה עוד קצת ואז..
מה אומרים ?
תודה על התגובה 😃אתה יכול לחטב אם זו ההעדפה שלך
מבחינת אחוזי שומן אתה במצב טוב לשני הכיוונים
תודה !אחי מבנה גוף ממש יפה לדעתי ופרופורציה טובה עם הרגליים.. אם אתה שואל אותי תן פוש עוד שבועיים וצא לחיטוב הקיץ כבר כאן. חבל לבזבז אותו על אחוז שומן גבוהה יש לך כבר מספיק מסת שריר בשביל גוף יפה.
כן אחי הכי טוב. אני ואתה די דומים במבנה גוף ואנחנו עולים לאט במסה אז עוד חודשיים של מסה לא ישנו הרבה. חבל על הקיץ...תודה !
וזה בערך מה שאני הולך לעשות לקראת אפריל סוף מרץ לסיים תמסה..
למה לאט?כן אחי הכי טוב. אני ואתה די דומים במבנה גוף ואנחנו עולים לאט במסה אז עוד חודשיים של מסה לא ישנו הרבה. חבל על הקיץ...
האמת שאני עושה תחישוב עכשיו ו-18 קילו בשנה ושלוש עם אחוז שומן די נמוך זה מכובד מאוד. לא לאט בכלל, אבל ראיתי מישהו פה בפורום שעלה 18 קילו ב7 חודש, קצת יותר מלוכלך אבל חיטב תוך חודש את הכל. קיצר הכל יחסי... כמה כבר חודשיים מסה ישנו תתמונה ?למה לאט?
חודשיים טובים ישנו לא יותר מדי אבל ישנו .. וכן באמת העלייה קצת איטית אבל התחשב בזה שהתחלתי בגיל 15 וגם מסההאמת שאני עושה תחישוב עכשיו ו-18 קילו בשנה ושלוש עם אחוז שומן די נמוך זה מכובד מאוד. לא לאט בכלל, אבל ראיתי מישהו פה בפורום שעלה 18 קילו ב7 חודש, קצת יותר מלוכלך אבל חיטב תוך חודש את הכל. קיצר הכל יחסי... כמה כבר חודשיים מסה ישנו תתמונה ?
תהיה מרוצה מעצמך חח.. אני יותר איטי ממך. עליתי 9 קילו ב 9 חודש. ועכשיו אני זז ממש לאט במשקל.. עומד כרגע על 70 קילו אחוז שומן בערך 13 כמוך ואותו גובה.חודשיים טובים ישנו לא יותר מדי אבל ישנו .. וכן באמת העלייה קצת איטית אבל התחשב בזה שהתחלתי בגיל 15 וגם מסה
ראשונה + זה שהייתי בלי תפריט וחישבתי קלוריות לא יודע עד כמה מדויק, זה מעולה מבחינתי למרות שיכולתי יותר..
בחיטוב הקרוב אני כבר יאכל עם תפריט ובמסה הבאה אני מאמין שאני אקבע איך תהיה העלייה ולא היא תקבע עלי (עד כמה שניסיתי להשפיע חח)
בעיקר מה שאני לוקח מהתקופה הזאת זה זה הידע והניסיון.