הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוזי שומן בן 16

yanivoz84

משתמש מתחיל
60
1
נק' מוניטין:
-59
60
1
אשמח עם תעריכו לי את אחוזי השומן בן 16 שוקל 73.5-74 גובה 174

כל התמונות במצב רפוי .
(לתמונות תלחצו על האייקונים האלה ..)

• פותח/ת השרשור
הסתדר
לדעתי 12-13 א.ש
לדעתי 14-15 לא ?
כשהתחלתי לפני שנה וחודשיים שלוש הייתי שוקל 56 ועליתי ל74 במסה ראשונה
ובבדיקה בחדר כושר על המשקל היה 15.9(אני יודע שזה לא מדוייק אבל כיוון..)
פשוט אני חושב על חיטוב לקיץ אז אמרתי נעלה עוד קצת ואז..
מה אומרים ?

לדעתי 14-15 לא ?
כשהתחלתי לפני שנה וחודשיים שלוש הייתי שוקל 56 ועליתי ל74 במסה ראשונה
ובבדיקה בחדר כושר על המשקל היה 15.9(אני יודע שזה לא מדוייק אבל כיוון..)
פשוט אני חושב על חיטוב לקיץ אז אמרתי נעלה עוד קצת ואז..
מה אומרים ?
אתה יכול לחטב אם זו ההעדפה שלך
מבחינת אחוזי שומן אתה במצב טוב לשני הכיוונים

תמשיך עוד חודש-חודשיים מסה ואז תתחיל חיטוב יצא לך בדיוק לקיץ

אחי מבנה גוף ממש יפה לדעתי ופרופורציה טובה עם הרגליים.. אם אתה שואל אותי תן פוש עוד שבועיים וצא לחיטוב הקיץ כבר כאן. חבל לבזבז אותו על אחוז שומן גבוהה יש לך כבר מספיק מסת שריר בשביל גוף יפה.

• פותח/ת השרשור
אחי מבנה גוף ממש יפה לדעתי ופרופורציה טובה עם הרגליים.. אם אתה שואל אותי תן פוש עוד שבועיים וצא לחיטוב הקיץ כבר כאן. חבל לבזבז אותו על אחוז שומן גבוהה יש לך כבר מספיק מסת שריר בשביל גוף יפה.
תודה !
וזה בערך מה שאני הולך לעשות לקראת אפריל סוף מרץ לסיים תמסה..

האמת שאני עושה תחישוב עכשיו ו-18 קילו בשנה ושלוש עם אחוז שומן די נמוך זה מכובד מאוד. לא לאט בכלל, אבל ראיתי מישהו פה בפורום שעלה 18 קילו ב7 חודש, קצת יותר מלוכלך אבל חיטב תוך חודש את הכל. קיצר הכל יחסי... כמה כבר חודשיים מסה ישנו תתמונה ?

• פותח/ת השרשור
האמת שאני עושה תחישוב עכשיו ו-18 קילו בשנה ושלוש עם אחוז שומן די נמוך זה מכובד מאוד. לא לאט בכלל, אבל ראיתי מישהו פה בפורום שעלה 18 קילו ב7 חודש, קצת יותר מלוכלך אבל חיטב תוך חודש את הכל. קיצר הכל יחסי... כמה כבר חודשיים מסה ישנו תתמונה ?
חודשיים טובים ישנו לא יותר מדי אבל ישנו .. וכן באמת העלייה קצת איטית אבל התחשב בזה שהתחלתי בגיל 15 וגם מסה
ראשונה + זה שהייתי בלי תפריט וחישבתי קלוריות לא יודע עד כמה מדויק, זה מעולה מבחינתי למרות שיכולתי יותר..
בחיטוב הקרוב אני כבר יאכל עם תפריט ובמסה הבאה אני מאמין שאני אקבע איך תהיה העלייה ולא היא תקבע עלי (עד כמה שניסיתי להשפיע חח)
בעיקר מה שאני לוקח מהתקופה הזאת זה זה הידע והניסיון.

חודשיים טובים ישנו לא יותר מדי אבל ישנו .. וכן באמת העלייה קצת איטית אבל התחשב בזה שהתחלתי בגיל 15 וגם מסה
ראשונה + זה שהייתי בלי תפריט וחישבתי קלוריות לא יודע עד כמה מדויק, זה מעולה מבחינתי למרות שיכולתי יותר..
בחיטוב הקרוב אני כבר יאכל עם תפריט ובמסה הבאה אני מאמין שאני אקבע איך תהיה העלייה ולא היא תקבע עלי (עד כמה שניסיתי להשפיע חח)
בעיקר מה שאני לוקח מהתקופה הזאת זה זה הידע והניסיון.
תהיה מרוצה מעצמך חח.. אני יותר איטי ממך. עליתי 9 קילו ב 9 חודש. ועכשיו אני זז ממש לאט במשקל.. עומד כרגע על 70 קילו אחוז שומן בערך 13 כמוך ואותו גובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית