הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג אימונים.

• פותח/ת השרשור Fenrir
  • פורסם בתאריך

Fenrir

משתמש מתחיל
9
19
נק' מוניטין:
18
9
19
Fenrir הוסיף לוג חדש:

לוג אימונים. - חדש בפורום

שלום, הגעתי לפורום דרך הפייסבוק.
קצת פרטים על עצמי:
מתאמן שנה פחות או יותר, מתגורר בחול (לשמחתי), מנסה להתאמן באופן סדיר תוך כדי הליך גירושין מכוער.
העידכון הבא כנראה יהיה ביום חמישי מכיוון שאני עסוק מדי כדי לעשות משהו ששווה לעדכן עד אז.
מקווה שהכל יפטר ואוכל להתחרות בחודשים הקרובים (פאוורליפטינג, לא יודע עד כמה זה נפוץ כאן בפורום...).
בהצלחה 😃

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

Fenrir
פאוורליפטינג, לא יודע עד כמה זה נפוץ כאן בפורום...
ן
WbGiMZD.png

פאוורליפטינג ממש לא "נדיר" פה.. יותר בכיוון השכיח.
תוכל לציין קצת פרטים כללים על עצמך? (משקלים, זמן אימונים וכו' .)
ובהצלחה כמובן! 😃

• פותח/ת השרשור
שזה נפוץ פה בפורום, בלשון המעטה. רק תציץ בלוגים פה ובפורום Powerlifting/Weightlifting..
הבנתי, הסתכלתי קצת אחרי שהגבתי פה בפורום שם. נראה נחמד. טוב לדעת שיש קהילת פאוורליפטינג מתפתחת בישראל.

פאוורליפטינג ממש לא "נדיר" פה.. יותר בכיוון השכיח.
תוכל לציין קצת פרטים כללים על עצמך? (משקלים, זמן אימונים וכו' .)
ובהצלחה כמובן! 😃
בן 33, מתאמן כשנה-שנה וחצי
ההרמות הכבדות האחרונות היו 200 סקוואט 105 בנץ ו190 דדליפט, קילוגרמים.

בהצלחה, איזו תוכנית אתה עושה? מהם המשקלים הנוכחיים?

קבל ביטול לגביי המשקלים.. שאלתי לפני שכתבת 😃
משקלים מכובדים . (ל RM1 ?)

• פותח/ת השרשור
קבל ביטול לגביי המשקלים.. שאלתי לפני שכתבת 😃
משקלים מכובדים . (ל RM1 ?)
לא הייתי קורא להם RM1, הם אומנם נעשו לסינגל אבל לא ביו בטווח הRPE שמעיד על סינגל מקסימלי.
בקשר לתוכנית - כרגע בונה בעצמי. מושפע מהשיטות האירופאיות (צפון ומזרח) ומוסיף מעט אלמנטים שמזוהים עם השיטות האמריקאיות.

לא הייתי קורא להם RM1, הם אומנם נעשו לסינגל אבל לא ביו בטווח הRPE שמעיד על סינגל מקסימלי.
הבנתי, ובכן כל הכבוד על המשקלים ובהצלחה בהכנות לתחרות. אעקוב 😃

בקשר לתוכנית - כרגע בונה בעצמי. מושפע מהשיטות האירופאיות (צפון ומזרח) ומוסיף מעט אלמנטים שמזוהים עם השיטות האמריקאיות.
אשמח לקבל פרטים נוספים על מעט מהשיטות הללו, וגם על המת'ודה והעקרונות של התוכנית אותה אתה בונה לבד. אם ייצא לך לכתוב לי, אודה לך 😃

• פותח/ת השרשור
הבנתי, ובכן כל הכבוד על המשקלים ובהצלחה בהכנות לתחרות. אעקוב 😃

אשמח לקבל פרטים נוספים על מעט מהשיטות הללו, וגם על המת'ודה והעקרונות של התוכנית אותה אתה בונה לבד. אם ייצא לך לכתוב לי, אודה לך 😃
אני אשמח!
הצפון, ומזרח אירופאים בעיקר בדרך כלל אוהבים ונוהגים לסדר את האימונים שלהם סביב שלושת ההרמות, להיות כמה שיותר ספציפי. כי לעשות סקוואט בנץ ודדליפט הכי ישפר את הסקוואט בנץ ודדליפט. אני נוהג להישאר בטווח חזרות יחסית נמוך בתרגילים האלה, גם, כדי לשמור על ספציפיות לפאוורליפטינג. אך לדעתי, הגישה של חלק מהאירופאים באיזור הזה לפעמים קצת לוקה בחסר, והם נותנים לעשות יותר מדי מאותו התרגיל עד שיש פחות תמורה לכל סט שנעשה, ולכן אני אוהב להוסיף תרגילי עזר.
אתן את הבלוק הבא שאני מתכנן לעשות בנפח:
יום שני:
דדליפט - 5X5
בנץ - 5X5
פרונט סקוואט - 3X10
פרפר לחזה - 3X10

יום רביעי:
יום שכולו עוסק בבילדינג לפלג גוף עליון - נפח הוא דבר טוב לפלג גוף עליון ואין סיבה להמנע ממנו רק כי אנחנו פאוורליפטרים

שישי:
סקוואט - 5X5
בנץ 5X5
דדליפט רומני 3X10
פרפר לחזה - 3X10

כמו שכתבתי למעלה, אני עובד בשיטה של בלוקים. לדעתי זו השיטה הטובה ביותר לארגון אימונים.
האלמנטים האירופאים בתכנון האימונים מתבטא בתדירות והנפח שבהם נעשים תרגילי התחרות או וואריאציות קרובות להם, תכנון בבלוקים ונפח גבוה בתרגילי התחרות.
האלמנטים האמריקאים מתבטאים ביום שכולו מוגדש ליום בילדינג, ותרגילי עזר יותר "פשוטים" שבאים בעיקר לתת מסה לאיזורים שאני חושב שיעזרו לי.
תרגילי העזר כגון פרונט סקוואט ודדליפט רומני נבחרו בהתאם לחולשות שלי בתרגילים שבהם אני אתחרה.

התחרת בארץ? משקלי העבודה שלך והתוכנית דומים מאוד לכאלה של מישהו שאני מכיר. קטע.

• פותח/ת השרשור
התחרת בארץ? משקלי העבודה שלך והתוכנית דומים מאוד לכאלה של מישהו שאני מכיר. קטע.
עצם העובדה שאני חי בדנמרק יותר זמן משחייתי בישראל קצת מקשה על האפשרות שהתחריתי בארץ. אני קצת לא בקיא בנושא התחרויות בארץ אבל, יש תחרויות RAW בישראל השנה?

• פותח/ת השרשור
Fenrir עדכן/ה את הלוג ״לוג אימונים.״:

עדכון לוג: 19/02/16

I will write in english from now on...it will be easier.
Yesterady i started the volume block, started off pretty easy. i am adding 10KGS every week to the squat bench and deadlift.

Yesteradys workout:
Squat - 130X4X5, 140X1X5 - all sets were beltless, last one with wraps. felt like an empty bar.
Bench press - 65X5X5 - like an empty bar, all paused for three seconds.
RDL - 3X10
LEG CURLS - 3X15
FLYS - 3X12

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית