הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בבניית תפריט

• פותח/ת השרשור isarit
  • פורסם בתאריך

isarit

משתמש מתחיל
12
1
נק' מוניטין:
1
12
1
היי.אני שוקלת 40 קילו על גובה 1.51
אני מחפשת בנרות תפריט תזונה למשקל שלי ואני לא מוצאת.יקר לי להוציא כרגע 300 שקל למאמן שיכין לי תפריט ואשמח אם תעזרו לי בזה.
אני מתאמנת 4-5 פעמים בשבוע .
מתאמנת שעה שעה ורבע כוח (עם בטן יוצא שעה ורבע) ואז עושה אירובי חצי שעה.
הפעם החמישית שלי זה ספינינג 55 דקות ואז trx חצי שעה (לעיתים מוותרת על זה ואז יוצא שאני מתאמנת 4 פעמים בשבוע)
אני כרגע עדיין רוצה לעלות מסה (נקייה אבל) עוד חודש רוצה להתחיל חיטוב .
תודה רבה!!

לבנות תפריט תלוי בהמון פרמטרים שלא סיפקת. בכל מקרה תוכלי למצוא פה תפריטי תזונה לנשים למטרת חיטוב והורדת אחוזי השומן לבעלי משקל: 60 – 75 – 90 – 110 ק"ג - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
אין משהו ספציפי למשקל שלך אבל את יכולה לפי דעתי לקחת תפריט חיטוב של אישה במשקל 60 קילו ולהיעזר בזה.
תרוצי עם זה שבוע עד שבועיים ותוסיפי אוכל במקרה שאת תקועה.

• פותח/ת השרשור
לבנות תפריט תלוי בהמון פרמטרים שלא סיפקת. בכל מקרה תוכלי למצוא פה תפריטי תזונה לנשים למטרת חיטוב והורדת אחוזי השומן לבעלי משקל: 60 – 75 – 90 – 110 ק"ג - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
אין משהו ספציפי למשקל שלך אבל את יכולה לפי דעתי לקחת תפריט חיטוב של אישה במשקל 60 קילו ולהיעזר בזה.
תרוצי עם זה שבוע עד שבועיים ותוסיפי אוכל במקרה שאת תקועה.

זה בעיה בשבילי.כי אלו כמויות של נשים במשקל הרבה יותר גבוה משלי.אני מחפשת משהו שיתאים למשקל שלי- 40-41 קילו

תראי, לבנות תפריט זה דבר לא פשוט בכלל. זה בוודאי לא דבר שאת יכולה לבקש בפורום אנונימי באינטרנט.
לגבי התפריט שהבאתי לך, הוא נועד למטרת חיטוב עבור בחורות במשקל שישים קילו שהוא אמור להוריד אותן לאחר תקופה באיזור 5-10 קילו.
בשבילך זה יהיה תפריט מסה אשר יעלה אותך באיזור ה5-8 קילו ואם את מתחילה אז זה גם כמעט לא יורגש בשומן, יאיי.
שימי לב שהצעתי לך לבדוק את זה במשך שבוע- שבועיים ולראות באיזה קצב את עולה. כדי לדעת למתן על ידי הורדת מספר מריכיבים מהתפריט, למשל.
כמו כן, תני לי לנחש שהתכנית שלך מורכבת בעיקר מתרגילים מבודדים. אם את רוצה לראות שינוי אמיתי את יכולה ואף צריכה לוודא שאת עושה הכל כמו שצריך. תעלי את התכנית שלך פה בפורום ובזה אני בטוח שהחברים יעזרו.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה רבה!!!עזרת לי מאד!!

בכיף, ראיתי שהגיבו לך במקום אחר. אז תעקבי אחר ההוראות ושיהיה לך בהצלחה.

מה המטרה שלך בכלל?

• פותח/ת השרשור
המטרה שלי כרגע זה עליית מסה (נקייה ככל האפשר) ועוד חודש חודש וחצי להתחיל חיטוב

אין טעם לעשות מסה לחודש וחצי כי אז את מחמיצה את המטרה.

מסה עושים מינימום 3,4 חודשים.

• פותח/ת השרשור
אני כבר 3 חודשים במסה.עוד חודש וחצי רוצה להתחיל חיטוב.

אני כבר 3 חודשים במסה.עוד חודש וחצי רוצה להתחיל חיטוב.
לא נכון לדעתי לעשות הגבלת זמן על זה. חיטוב מתחילים כשאחטז השומן גבוה מדי לטעמך, לא אחרי x חודשים.

Back
למעלה תחתית