הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שמירה על מספר חזרות\משקלים בחיטוב

• פותח/ת השרשור amir610
  • פורסם בתאריך

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
אם אני כרגע עושה בנץ' 110 ל 3X5 אז מן הסתם זה יהיה המשקל שאיתו אתחיל (בתקווה גם לסיים) את החיטוב, לי נראה הגיוני שכמה שבועות מתחילת החיטוב יהיה לי קשה להשלים 3X5 ( בנוסף מפסיק קריאטין 3 שבועות לפני תחילת חיטוב), השאלה היא אם נניח ארד ל 3X3-4 זה יהיה בסדר או שעדיף להוריד משקל ולהישאר על 3X5 ?

כמובן, הרי גם הפסקת הקריאטין וגם מאגרי גליקוגן דלילים יביאו להיחלשות בסופו של דבר.
אני אישית הייתי הולך על סטים בהתקדמות לינארית, במקום אקרוס.
או- לעבוד ב 3x5 שהוא 90% נגיד מה rm5 שלך, ובאימון האחרון לעשות חמישיה כבדה ולנסות לשמור על היחס.
לי זה עזר בחיטוב הקודם.
(אפשר לומר תבנית של טקסס)

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון באימון חזה ראשון בשבוע לעשות 3X5 עם 100 קילו ובאימון חזה השני לעשות 3X5 עם 110 ?
פעם בשבוע RM5 אמור לשמור על הכוח ?
לי זה עזר בחיטוב הקודם

כמה זמן נמשך החיטוב שלך ? ,האם נשארת בסוף החיטוב עם המשקלים שהתחלת ?

אתה מתכוון באימון חזה ראשון בשבוע לעשות 3X5 עם 100 קילו ובאימון חזה השני לעשות 3X5 עם 110 ?
למשל

פעם בשבוע RM5 אמור לשמור על הכוח ?
חושב שתצליח לתת פעמיים בשבוע rm5 בחיטוב? 😉
בעיקרון, כל עוד תעבוד עצים אתה תשמר את הכוח, ואם לאורך כל החיטוב הצלחת לשמור על המשקל עבודה בדרך זו או אחרת - עשית את שלך.
מניסיוני האישי, הצלחתי למשוך התקדמות לינארית בחודש הראשון של החיטוב (התקדמות של קילו בכל שבוע) עד שנתקעתי, ואח"כ עברתי למתכונת טקסס עם דילואד קטן ובסוף החיטוב חזרתי כמעט ל rm3 שהתחלתי איתו את החיטוב על מ.ג נמוך יותר של כמעט 10 קג.

חושב שתצליח לתת פעמיים בשבוע rm5 בחיטוב?
גם אין ממש סיבה לעשות את זה. ככל שהחיטוב מתקדם אפשר לעבוד פעם בשבוע ל-5RM (שלפניו פירמידה עולה כמובן) בכל תרגיל.
כך אתה בונה שני אימונים קצרים של עבודה מאד עצימה, ועוד אימון-שניים אפשר לדחוף מטקונים לשריפת קלוריות מזורזת.

כמה זמן נמשך החיטוב שלך ? ,האם נשארת בסוף החיטוב עם המשקלים שהתחלת ?
החיטוב נמשך כ 4 חודשים בערך, ולא היו לי ממש "משקלי עבודה" לשמר.. שכן התחלתי סקוואט ודדליפט לראשונה חודשיים לפני כן.
ממה שזכור לי בבנצ' היה לי 97 ל rm3 בתחילת החיטוב, לאחר מכן נפצעתי והתחלתי חיטוב.. וסיימתי עם rm3 של 94-95
כל השאר לא זכור לי, אבל בטח כתוב אצלי בלוג בעדכונים. אם יש לך את הכוח לחפש, משימה לא קלה 😆

• פותח/ת השרשור
חושב שתצליח לתת פעמיים בשבוע rm5 בחיטוב?
לפני שנתיים בערך עשיתי משהו קצת טיפשי אבל הסתבר כיעיל, עשיתי FBW כ-3 פעמים בשבוע בנץ, פרס, סקוואט, מתח 3X5 ואיבדתי רק חזרה אחת בבנץ'....
לא אעשה את זה כיום אבל בדיעבד זה היה יעיל מאוד.
כמה זמן נמשךהחיטוב שלך ?
בעצם לבסוף ירדת ל 3X3 שזה עדיף מאשר לרדת במשקל ולהשאר על 5 חזרות

לא שאלתי את זה בכדי לתת לו רעיונות.
אתה אמור להכיר אותי כבר 😲
אחי, ככה זה נראה כשאני מסכים איתך. מסכים. לא מתנגד.
אנחנו עוד נעבוד על זה, אל תדאג 😆

• פותח/ת השרשור
גם אין ממש סיבה לעשות את זה. ככל שהחיטוב מתקדם אפשר לעבוד פעם בשבוע ל-5RM (שלפניו פירמידה עולה כמובן) בכל תרגיל.
כך אתה בונה שני אימונים קצרים של עבודה מאד עצימה, ועוד אימון-שניים אפשר לדחוף מטקונים לשריפת קלוריות מזורזת.
לא הבנתי כ"כ, התכוונת לאימון אחד RM5 ומה לגבי האימון השני?, כמו ש white walker התכוון 90% של RM5 ?
מה הכוונה מטקונים קצרים?, סינדי לדוגמא ?

• פותח/ת השרשור
למה אתה מפסיק עם הקריאטין לפני תחילת החיטוב ?
כי הנוזלים שהוא סופח זה לפחות 1-2 קילו וגם ככה אין לי הרבה להוריד, בטוטאל 6 קילו , עם קריאטין לא אדע כמה עוד יש לי לרדת...

כי הנוזלים שהוא סופח זה לפחות 1-2 קילו וגם ככה אין לי הרבה להוריד, בטוטאל 6 קילו , עם קריאטין לא אדע כמה עוד יש לי לרדת...
אז תוריד בחודש האחרון לחיטוב..
אלא אם החיטוב שלך הוא סהכ חודש 🤣

• פותח/ת השרשור
מה אחוז השומן שלך כרגע?
אין לי מושג, לא מודד אחוז שומן אף פעם לפני או אחרי מסה
+1 תוריד בסוף החיטוב, אלא אם לא אכפת לך איך אתה נראה ואל תוריד בכלל, העיקר שתרים 😃
ברור שאיכפת לי מהמראה , למעשה המטרה של החיטוב היא להגיע לאיזור מאי-יוני עם בטן מגורדת (הכן גופך לקיץ 😃 )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית