הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן של VERTEX

• פותח/ת השרשור daviddd
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
אני מתכנן להביא השבוע קלן משהו מכיר חברה בשם ורטקס ויודע להגיד איך הקלן שלהם?
@Daniel Barack

• פותח/ת השרשור
קלן זה קלן... מה המשמעות של השאלה בכלל?...
זה אנדרדוס או אוברדוס. אין טוב או רע.
ידוע השאלה איך הקלן שלהם מבחינת מינונים זיופים וכאלה... הדילר שלי אני מכיר אותו והוא דיי מנסה לעזור לי בכל דבר הוא רוצה להדריך אותי בסייקל במידה ואעשה הוא ממליץ לי לעשות PCT וHCG וכו וסייקל ראשון טסט בלי כל התוספות למיניהם הבעיה אצלו שיש לו חילוף חומרים מהיר והוא צריך כל דבר למסה אבל בחיטוב הוא מרזה בלי כלום לאחוזי שומן ממש קטנים ולכן אני לא יכול לשאול אותו יותר מדי שאלות על זה (למרות שאני גם ככה הייתי שואל פה)

• פותח/ת השרשור
ידוע השאלה איך הקלן שלהם מבחינת מינונים זיופים וכאלה... הדילר שלי אני מכיר אותו והוא דיי מנסה לעזור לי בכל דבר הוא רוצה להדריך אותי בסייקל במידה ואעשה הוא ממליץ לי לעשות PCT וHCG וכו וסייקל ראשון טסט בלי כל התוספות למיניהם הבעיה אצלו שיש לו חילוף חומרים מהיר והוא צריך כל דבר למסה אבל בחיטוב הוא מרזה בלי כלום לאחוזי שומן ממש קטנים ולכן אני לא יכול לשאול אותו יותר מדי שאלות על זה (למרות שאני גם ככה הייתי שואל פה) נובים שמובים כל אחד התחיל מאיפשהו....

ידוע השאלה איך הקלן שלהם מבחינת מינונים זיופים וכאלה... הדילר שלי אני מכיר אותו והוא דיי מנסה לעזור לי בכל דבר הוא רוצה להדריך אותי בסייקל במידה ואעשה הוא ממליץ לי לעשות PCT וHCG וכו וסייקל ראשון טסט בלי כל התוספות למיניהם הבעיה אצלו שיש לו חילוף חומרים מהיר והוא צריך כל דבר למסה אבל בחיטוב הוא מרזה בלי כלום לאחוזי שומן ממש קטנים ולכן אני לא יכול לשאול אותו יותר מדי שאלות על זה (למרות שאני גם ככה הייתי שואל פה) נובים שמובים כל אחד התחיל מאיפשהו....
אפילו איינשטיין לא היה מוצא את השאלה בטקסט שהפצצת... 🙄
מה השאלה אחונה?

אפילו איינשטיין לא היה מוצא את השאלה בטקסט שהפצצת... 🙄
מה השאלה אחונה?
באת לעזור או להסתלבט?
יש כאלו שמזייפים קלן. תתפלא שמגיעים לרמות נמוכות שכאלה.
יש כאלו שחותכים מינונים במוצר.
לגיטימי לשאול - אם אין לך תשובה לעניים (מילא הייתה נכונה, אבל לא) - חסוך מאיתנו

באת לעזור או להסתלבט?
יש כאלו שמזייפים קלן, תתפלא שמגיעים לרמות נמוכות שכאלו.
ויש כאלו שחותכים מינונים גם בקלן.
לגיטימי לשאול - אם אין לך תשובה לעניים (מילא הייתה נכונה, אבל לא) - חסוך מאיתנו
אין כאלו שמזייפים קלן... תן דוגמא

אז למה אתה הגבת? אנשים רוצים תגובה מבוססת מאנשים עם ניסיון. כשאני לא מרגיש שאני יודע על מה אני מדבר, אני לא מגיב.
נו באמת, אתה רציני או מה?
נראה לך שאני אשקר או אכתוב סתם דברים בעלמא?
אתה מצפה שאגיד לך שמות של חברות או אנשים שאפילו בקלן עשו בעיות? זה לא עובד ככה, חביבי.
אדם יכול להעלות תמונה או לציין שם של חברה ולקבל חוות דעת. באם יש לי אחת כזו - אני אשתף.
חוות הדעת שלי מתבססת על ניסיון אישי או ניסיון אמין של משתמשים אמינים ורלוונטיים מספיק מהתחום.

אתה מצפה שאגיד לך שמות של חברות או אנשים שאפילו בקלן עשו בעיות? זה לא עובד ככה, חביבי.
אדם יכול להעלות תמונה או לציין שם של חברה ולקבל חוות דעת. באם יש לי אחת כזו - אני אשתף.
חוות הדעת שלי מתבססת על ניסיון אישי או ניסיון אמין של משתמשים אמינים ורלוונטיים מספיק מהתחום.
לא נכון.

אני חושב שדארקנייט ענה לדוד באיזה שהוא צורה ... הפוסט הזה סתם מידרדר למטה חח
ויש לנו טרול חדש בתוכנית:)
אולי זה טרול עם נסיון ? 🤣

הייתה לי הרגשה שמשהו פה מסריח
לא הייתי בטוח עד שענית ככה
ובכן, מזל טוב - אתה על הכוונת
גם אם תרצה לפתוח משתמש אחר או Whatever - נדע מי אתה

ראה הוזהרת (ורבלית, לא פיזית. בינתיים)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית