שלום אני מתאמן 4 חודשים..
שקלתי 75 לפניי תחילת האימון ועכשיו אני 68 ואני גובה בארך 1.68..
הבעיה עכשיו היא שאני מבולבל יש לי עדיין דיי הרבה שומן לדעתי לפחות 30% .. בעיקר בבטן והחזה..
עבדתי חודשיים וחצי על חיטוב. ועכשיו אני על מסה. כבר חודש+
עכשיו התחרטתי כי עדיין יש לי הרבה אחוזי שומן והמתרה שלי בעיקרון קוביות ..ושרירים שיראו טוב לא יותר מידי גדולים בגודל סביר לא בודי בילדר ענק..
יש לי כוח רצון אני כל יום בחדר כושר... 4ימים אירובי+משקולות(מסה) ויום 1 רק אירובי
אני עובד בעבודה לא ממש פיזית אבל הולך ולפעמים מרים דברים לא ממש כבדים.
...
אז.. עד עכשיו התאמנתי על מסה נקייה והתאמנתי חזק באירובי ולא אכלתי הרבה. ואני רואה תוצאות אבל רוב המקומות שקראתי שחיטוב ומסה נוגד תעצמו..
בנתיים אני רואה תוצאות אבל זה לא יימשך הרבה זמן אני מאמין. אז אני רוצה ייעוץ..
תוכנית לחיטוב אני יקבל כבר מהמדריך. צריך ייעוץ לגביי האוכל.
זה מה שאני אוכל עד עכשיו.
ארוחת בוקר של פרי.
ארוחת צהוריים פחימימות (כוסמת/אורז/ ) עם חזה עוף או ביצים / טונה במי מלח וסלט ירקות. בסך הכל יוצא בארך 35-40חלבון..
וכמובן אחריי עד שעה אחריי האימון בערב הייתי אוכל קצת פחמימות אותו דבר כמו בצהוריים וחלבון 1.4 כפול המשקל.. בארך -95 90חלבון
עכשיו אני רוצה לעבור לתפריט דל גלוקמי
ובניתי לעצמי תפריט.
בוקר
פרי
ארוחת 10
פרוסת לחם שיפון
צהוריים
כוסמת/אורז מלא/קינואה עם בארך 200גרם חזה עוף או פחית טונה במי מלח + ביצה קשה
עם סלט ירקות ירוקים ( ברוקולוי/חסה/פלפל ירוק/ וקצת פלפל אדום..)
ומים כמובן
עכשיו מה אוכלים אחריי אימון חיטוב?
מה כמות החלבון מומלצת והפחמימות.. אני מוריד בארך 500 קלוריות (לפי מכונות הכושר אליפטיקל+הליכון)
אני עובד בעבודה לא ממש פיזית הליכות והרמת דברים לא ממש כבדים. (מלקט)
בקיצור אני נישאר במאזן קלורי שלילי עם האירובי והתזונה .. שלפי החישובים לא עוברת 1200 קלוריות ביום
שקלתי 75 לפניי תחילת האימון ועכשיו אני 68 ואני גובה בארך 1.68..
הבעיה עכשיו היא שאני מבולבל יש לי עדיין דיי הרבה שומן לדעתי לפחות 30% .. בעיקר בבטן והחזה..
עבדתי חודשיים וחצי על חיטוב. ועכשיו אני על מסה. כבר חודש+
עכשיו התחרטתי כי עדיין יש לי הרבה אחוזי שומן והמתרה שלי בעיקרון קוביות ..ושרירים שיראו טוב לא יותר מידי גדולים בגודל סביר לא בודי בילדר ענק..
יש לי כוח רצון אני כל יום בחדר כושר... 4ימים אירובי+משקולות(מסה) ויום 1 רק אירובי
אני עובד בעבודה לא ממש פיזית אבל הולך ולפעמים מרים דברים לא ממש כבדים.
...
אז.. עד עכשיו התאמנתי על מסה נקייה והתאמנתי חזק באירובי ולא אכלתי הרבה. ואני רואה תוצאות אבל רוב המקומות שקראתי שחיטוב ומסה נוגד תעצמו..
בנתיים אני רואה תוצאות אבל זה לא יימשך הרבה זמן אני מאמין. אז אני רוצה ייעוץ..
תוכנית לחיטוב אני יקבל כבר מהמדריך. צריך ייעוץ לגביי האוכל.
זה מה שאני אוכל עד עכשיו.
ארוחת בוקר של פרי.
ארוחת צהוריים פחימימות (כוסמת/אורז/ ) עם חזה עוף או ביצים / טונה במי מלח וסלט ירקות. בסך הכל יוצא בארך 35-40חלבון..
וכמובן אחריי עד שעה אחריי האימון בערב הייתי אוכל קצת פחמימות אותו דבר כמו בצהוריים וחלבון 1.4 כפול המשקל.. בארך -95 90חלבון
עכשיו אני רוצה לעבור לתפריט דל גלוקמי
ובניתי לעצמי תפריט.
בוקר
פרי
ארוחת 10
פרוסת לחם שיפון
צהוריים
כוסמת/אורז מלא/קינואה עם בארך 200גרם חזה עוף או פחית טונה במי מלח + ביצה קשה
עם סלט ירקות ירוקים ( ברוקולוי/חסה/פלפל ירוק/ וקצת פלפל אדום..)
ומים כמובן
עכשיו מה אוכלים אחריי אימון חיטוב?
מה כמות החלבון מומלצת והפחמימות.. אני מוריד בארך 500 קלוריות (לפי מכונות הכושר אליפטיקל+הליכון)
אני עובד בעבודה לא ממש פיזית הליכות והרמת דברים לא ממש כבדים. (מלקט)
בקיצור אני נישאר במאזן קלורי שלילי עם האירובי והתזונה .. שלפי החישובים לא עוברת 1200 קלוריות ביום