טרפזים

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
יש לי איזה קטע מוזר
הטרפזים שלי ממש גדולים (יחסית לשאר הגוף). החלק העליון שלהם שרואים בפרונט גדול מאוד יחסית לגב עצמו
אין לי מושג למה. זה התחיל בקטנה מהרגע שהתחלתי להתאמן..וזה היה אימונים של משקל גוף נטו.
הגב עצמו והטרפזים הנמוכים בקושי נראים לעין
אבל טרפזים עליונים גדולים מאוד יחסית. כאילו הטרפזים יותר גבוהים מהכתפיים עצמם..
עכשיו זה לא מפריע לי כל כך, חוץ מזה שאני קצת מזכיר את The hulk עם 25% שומן חחחח
רק שאני מנסה להבין כמה דברים
האם טרפזים גדולים יכולים לעזור להתקדם בתרגילים מסוימים? דדליפט? מתח?
איך זה שהטרפזים שלי גדלו כ"כ משמעותית כשלעולם לא אימנתי אותם?

גנטיקה או טכניקה לא נכונה במתח יכול לעבוד על טרפזים ופחות על הגב

• פותח/ת השרשור
תהנה מזה, אל תשאל שאלות.. טרפז זה חלק שקשה לטבעיים לפתח בדרך כלל.

כן, לא נתקלתי באנשים טבעיים עם טרפזים גדולים.
זה אותו דבר גם עם כתפיים.
יש שרירים שמגיבים לחומרים יותר טוב משרירים אחרים וקשה לפתח אותם אם אתה טבעי. זה בגלל ריכוז רצפטורים אנדרוגניים או משהו כזה, לא ממש זוכר.

כן, לא נתקלתי באנשים טבעיים עם טרפזים גדולים.
זה אותו דבר גם עם כתפיים.
יש שרירים שמגיבים לחומרים יותר טוב משרירים אחרים וקשה לפתח אותם אם אתה טבעי. זה בגלל ריכוז רצפטורים אנדרוגניים או משהו כזה, לא ממש זוכר.
איזור הטרפז מאופיין בריכוז גבוה של רצפטורים אנדרוגניים
בדרך כלל בעת שימוש ב-AAS ובעיקר בחומרים אנדרוגניים יותר, האיזור נוטה להגיד טוב ולהתפתח
כמובן וזה תלוי גנטית ובעוד גורמים (משוואת התזונה-אימונים-מנוחה)
אבל בגדול המקום מוגדר עם פוטנציאל גדילה עדיף

בדרך כלל בעת שימוש ב-AAS ובעיקר בחומרים אנדרוגניים יותר, האיזור נוטה להגיד טוב ולהתפתח
כן, בכללי גם כל חגורת הכתפיים כזאת. אני בחיטוב על חומרים ועל 80 גרם פחמימה הטרפזים מגיבים טוב וגודלים ואני בכלל לא מאמן אותם.

לא הכתפיים?
לא מבין למה השטות הזאת השתרשה. ראיתי מספיק מתאמנים טבעיים עם כתפיים מפותחות, או כמו שהם קוראים לזה "תלת מימדיות".
טרפז עליון עבה הוא דבר שמתאמן טבעי יתקשה מאד להשיג, בלשון המעטה.

לא מבין למה השטות הזאת השתרשה. ראיתי מספיק מתאמנים טבעיים עם כתפיים מפותחות, או כמו שהם קוראים לזה "תלת מימדיות".
טרפז עליון עבה הוא דבר שמתאמן טבעי יתקשה מאד להשיג, בלשון המעטה.
יש את המנחוסים או הדבילים האלה שמזריקים והטרפזים שלהם נראים כאילו סולל בונה עברו עליהם...

כל מה שהסברת בתמונה אחת:
SideRelaxed.jpg

גם זה עם הטרפזים השטוחים כנראה שמזריק.. ככה שלא הראית פה כלום.
השני דווקא לא מזריק.
איך אפשר לדעת?
כי הוא שטוח כמו פנקייק.

החזה שטוח הכתפיים לא מלאות, אין טרפזים, ההפרדות לא כמו בחבר לידו על אף ששניהם בערך אותו אחוז שומן.

הבחור השמאלי נרטה הרבה יותר מלא בחזה, בכתפיים, כמובן בטרפזים ובכל קבוצות שרירים כמעט.

אתה יכול לראות גם את ההבדל בווסקולריות.

השני דווקא לא מזריק.
איך אפשר לדעת?
כי הוא שטוח כמו פנקייק.

החזה שטוח הכתפיים לא מלאות, אין טרפזים, ההפרדות לא כמו בחבר לידו על אף ששניהם בערך אותו אחוז שומן.

הבחור השמאלי נרטה הרבה יותר מלא בחזה, בכתפיים, כמובן בטרפזים ובכל קבוצות שרירים כמעט.

אתה יכול לראות גם את ההבדל בווסקולריות.
בבקשה אל תדבר בדברים שאין לך מושג..
מה לעזאזל קשור אם יש לו או אין לו הפרדות לזה שהוא מזריק או לא מזריק?
אולי הוא שטוח ואין הפרדות כי הוא לא העמיס פחמימה כמו שצריך לפני שעלה לבמה ? או שפשוט מסת שריר שלו נמוכה יותר מהבחור השני?
אולי הוא מזריק אבל לא יודע להתאמן ולאכול ולעשות את זה כמו שצריך ובגלל זה הוא נראה פחות מרשים מהבחור השני? אולי הגנטיקה שלו פח?
אלף ואחד דברים אחרים שיכולים להשפיע על למה הוא נראה פחות טוב מהבחור השני שעומד לידו.
אני די בטוח ששניהם לא טבעיים. מי שנראה יותר טוב זה השמאלי, אין קשר למזריק/לא מזריק..
אני רואה אותך נותן המון מידע מוטעה פה בפורום, אתה מגיב בלי ביסוס/נסיון וסתם זורק דברים לאוויר.
שלא תבין אותי לא נכון, אני גם לא יודע הכל ועדיין די מתחיל בעולם הזה של החומרים. בגלל זה לא תראה אותי כמעט מגיב פה ומייעץ לאחרים מה לעשות.
אתה צריך לחשוב עם עצמך טוב לפני שאתה מגיב ומייעץ פה לאנשים במיוחד בתחום הזה של הסטרואידים והתרופות שכל דבר הוא מאוד קריטי..
למרות כל הרצון הטוב שלך, אני ממליץ לך לשתוק ולהגיב רק כשאתה בטוח במאה אחוז שמה שאתה אומר זה נכון.

פותח השרשור תצטרף למועדון. זה שריר מגעיל שאני כל הזמן מתבאס שהוא גדל לי בלי פרופורציה ומנסה לאזן אותו. כתפיים גדולות זה יפה טרפזים גדולים זה גועל נפש.

בעיקרון מה שהכי מגדיל אותו אלו חתירות למיניהן ולא מתח, גם דדליפט יכול להשפיע.

פותח השרשור תצטרף למועדון. זה שריר מגעיל שאני כל הזמן מתבאס שהוא גדל לי בלי פרופורציה ומנסה לאזן אותו. כתפיים גדולות זה יפה טרפזים גדולים זה גועל נפש.

למה אתה אומר ככה
pZ8zNOZ.jpg

על מה אתה מדבר תגיד לי? טרפזים גדולים זה גועל נפש?
אומנם זה דעה אישית שלך אבל אני בניגוד אליך חושב שטרפזים בכללי זה השריר הכי גברי והכי יפה שיש!
לא סתם בשנים האחרונות רץ המשפט traps are the new abs

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

תגובות
10
צפיות
2K
Back
למעלה תחתית