הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה - דלקת בכתף

יניב!!

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלום אני יניב בן 25 מתאמן בחדר כושר כבר 7 שנים
ביקרתי אצל הרופא והוא איבחן שיש לי דלקת בכתף ויש 2 אופציות להחלמה : א׳ - לקחת כדורים אנטי דלקתיים ( biceps tendonits ) arcoxia 120MG + Olit capsule - במשך 14 יום להפחית בחדר כושר ולהתאמן עם משקלים קלים למשך תקופה עד שהדלקת תעבור , הסיכון שהיא תחזור הוא גדול לעומת אופציה השנייה שהיא לקחת זריקת קורטיזון ולהפסיק להתאמן למשך 3 חודשים .. אני באמת לא יודע מה לעשות ואשמח לשמוע את המלצתך . לצערי אני נמצא בחו״ל בסינגפור למשך חצי שנה עבודה ואין ביכולתי להגיד לבדיקות בארץ . אשמח להמלצה באמצעות מייל תודה רבה 😃

שלום אני יניב בן 25 מתאמן בחדר כושר כבר 7 שנים
ביקרתי אצל הרופא והוא איבחן שיש לי דלקת בכתף ויש 2 אופציות להחלמה : א׳ - לקחת כדורים אנטי דלקתיים ( biceps tendonits ) arcoxia 120MG + Olit capsule - במשך 14 יום להפחית בחדר כושר ולהתאמן עם משקלים קלים למשך תקופה עד שהדלקת תעבור , הסיכון שהיא תחזור הוא גדול לעומת אופציה השנייה שהיא לקחת זריקת קורטיזון ולהפסיק להתאמן למשך 3 חודשים .. אני באמת לא יודע מה לעשות ואשמח לשמוע את המלצתך . לצערי אני נמצא בחו״ל בסינגפור למשך חצי שנה עבודה ואין ביכולתי להגיד לבדיקות בארץ . אשמח להמלצה באמצעות מייל תודה רבה 😃

אל תקח את הזריקה

• פותח/ת השרשור
תודה 😃 לא לקחתי את הזריקה. לקחתי את הכדורים למשך שבועיים ולצערי עדיין יש כאבים במהלך האימון .. מרגיש טיפ טיפה יותר טוב

אהלן יניב. אם אנחנו מדברים על תסמונת צביטה (ורק על תסמונת צביטה כל מה שאני אומר לא רלוונטי לכל שאר פציעות הכתף) מה שאוצר שכואב לך למשל בלחיצת חזה במוט ובאופן כללי בהרמת היד מעל גובה מסויים יש אפשרות לברוח מזה לתקופה.
האפשרות היא לעבור בחזה למנחים שפחות מאמצים את הכתף כמו לחיצת חזה בשיםוע שלילי, מקבילים באחיזה רחבה, ופרפר בקרוס טריינר מלמעלה כלפי מטה. כמו שאתה מבין זה בעצם לצמצם את השתתפות מנח הכתף הבעייתית בזמן העבודה. אם אני צודק בתרגילי גב לא אמור לכאוב לך בכלל, רגליים כמובן שאין בעיה מלבד להחזיק את המוט על העורף עם משקל כבד בגלל מנח הכתף מה שיגרור אותך לעשות סקוואט hb או לעבור לפרונט סקוואט לתקופה.
לגבי אימוני כתפיים- תפסיק לעשות הרחקה לתקופה ותן דגש על מיליטרי פרס כמו שהוא אמור להתבצע בצורה מדוייקת כלומר באחיזה צרה יחסית עם מינימום פתיחה של המרפקים החוצה, לחיצת כתפיים תוכל לעשות עם דגש על כתף קידמית כלומר לחיצת כתפיים בישיבה בסמיפרונציה. ותן דגש על כתף אחורית בחתירה והרחקות. זה אמור לפתור להרגיע קצת את הכתף...
האם זה יפתור את הבעיה?
אבל זה יעזור משמעותית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית