הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקואט 220 5X5 ( חמסה חמסה חמסה)

• פותח/ת השרשור DarY
  • פורסם בתאריך

DarY

משתמש משקיע
3,705
2,496
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,104
3,705
2,496

אז ככה , 5 פלטות , 5 סטים , 5 חזרות.

שיא של 5 קילו לנפח (השיא הקודם היה 215 לפני שנה)

אחרי הנפח עשיתי גם פרונט עם 140 3X3 , רק שלא צילמתי כי זה לא משקל מעניין עדיין (חדש בתרגיל יחסית לא עשיתי הרבה זמן)

יפה אח.
תגיד מעניין אותי, מה התפיסה שלך מבחינת משקל גוף,
לא חושב שיכולת להתחזק ככה על משקל גוף/ אחוז שומן נמוך יותר ?

• פותח/ת השרשור
יפה אח.
תגיד מעניין אותי, מה התפיסה שלך מבחינת משקל גוף,
לא חושב שיכולת להתחזק ככה על משקל גוף/ אחוז שומן נמוך יותר ?
תמיד מעדיף להתחזק בלי להשמין, בפועל זה לא כל כך אפשרי, בכל אופן רוב התזונה שלי זה בכלל ש"ש ואורז מבחינת פחממות , מזמן אני כבר לא אוכל חטיפים בשביל קלוריות, אולי קצת שוקולד מריר אחרי אימונים כבדים כדי להכניס קלוריות מהירות.

אני לא משקר לעצמי אני סביב 20% אבל עדיין לא מרגיש "שמן" כמו בעבר.

אבל ליהיות 12% ולסיים מאסה ב15-16% נשמע לי קצת בלתי אפשרי בתחום שלנו, הרי גם בילדרים עוברים את ה15-16 אחוז בשיא המאסה

תמיד מעדיף להתחזק בלי להשמין, בפועל זה לא כל כך אפשרי, בכל אופן רוב התזונה שלי זה בכלל ש"ש ואורז מבחינת פחממות , מזמן אני כבר לא אוכל חטיפים בשביל קלוריות, אולי קצת שוקולד מריר אחרי אימונים כבדים כדי להכניס קלוריות מהירות.

אני לא משקר לעצמי אני סביב 20% אבל עדיין לא מרגיש "שמן" כמו בעבר.

אבל ליהיות 12% ולסיים מאסה ב15-16% נשמע לי קצת בלתי אפשרי בתחום שלנו, הרי גם בילדרים עוברים את ה15-16 אחוז בשיא המאסה
תראה, אני חושב שאפשר להתאים את התהליך לשלב שלך באימונים.
כלומר, אם אתה מתאמן מתקדם אז אין סיבה לעלות במידה רבה במשקל כי הפוטנציאל להוסיף מסת שריר הוא נמוך.
אם אתה מתאמן מתחיל עד בינוני, אפשר גם לעלות 10 ק"ג בתהליך של מסה מבלי לחרוג בהרבה מהמסגרת הזאת של אחוזי השומן.
לגבי בילדרים האמת שרובם כיום לא עוברים ת15 אחוז ממה שאני רואה, וההארדקור יכולים לסיים מסה על 10, אבל אנחנו כמובן מתעסקים בטבעיים שזה מאוד שונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית