הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפאין

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
לא צרכתי יותר מדי קפאין בעבר.. בטח שלא קבוע
לקחתי כדור ראשון, 200 מ"ג. ציפיתי להרגיש משהו
אולי טיפה יותר ערנות, אבל בגדול זה לא עשה לי משהו שיעזור באימון

לקחת יותר? 350 אני יכול לקחת. זה הפרי וורקאוט + כדור קפאין...
רק מפחד להיכנס לפארנויות.

מה המינון המומלץ של קפאין פר ק"ג משקל גוף?

אל תצפה שקפאין יהיה תרופת פלא של מוטיבציה וכוח לאימונים, בגדול זה אמור לעשות פחות או יותר את זה
כמובן קפאין משפיע יותר או פחות על אנשים מסויימים, זה מאוד אינדיווידואלי, כנראה עליך זה משפיע בצורה פחות מורגשת
ואל תיקח כל כך הרבה, תישאר עם ה-200 וזהו, כמויות גבוהות מדי יכולות ליצור הרבה בעיות בריאותיות

• פותח/ת השרשור
אל תצפה שקפאין יהיה תרופת פלא של מוטיבציה וכוח לאימונים, בגדול זה אמור לעשות פחות או יותר את זה
כמובן קפאין משפיע יותר או פחות על אנשים מסויימים, זה מאוד אינדיווידואלי, כנראה עליך זה משפיע בצורה פחות מורגשת
ואל תיקח כל כך הרבה, תישאר עם ה-200 וזהו, כמויות גבוהות מדי יכולות ליצור הרבה בעיות בריאותיות
זה אבל ממש עשה כלום
אפילו ריטלין שאני לוקח לריכוז עושה יותר מזה

לא ברור לי. יותר מזה יכול לגרום לבעיות?

זה אבל ממש עשה כלום
אפילו ריטלין שאני לוקח לריכוז עושה יותר מזה

לא ברור לי. יותר מזה יכול לגרום לבעיות?
שוב, לא חובה שתרגיש משהו, קפאין בכל זאת לא מעורר, אלא מפריע להתעייפות, זה קצת שונה, וכל זה זה בגלל איך שקפאין עובד
וזה יכול לגרום בעיות, כמו למשל עומס על יתרת הכליה שמייצרת הורמונים כמו אדרנלין, ועל התירואיד, שמייצר הורמונים שחשובים לחילוף חומרים תקין

• פותח/ת השרשור
שוב, לא חובה שתרגיש משהו, קפאין בכל זאת לא מעורר, אלא מפריע להתעייפות, זה קצת שונה, וכל זה זה בגלל איך שקפאין עובד
וזה יכול לגרום בעיות, כמו למשל עומס על יתרת הכליה שמייצרת הורמונים כמו אדרנלין, ועל התירואיד, שמייצר הורמונים שחשובים לחילוף חומרים תקין
אני רואה שאתה בטח תדע לענות על הנושא
ריטלין + קפאין + אימון מסוכן?
אני יודע שריטלין + קפאין מביא ממש לרייג', היי של אקסטזי לפחות. אבל בצורה כזאת שאתה היפראקטיבי ורוצה ללכת לאימון
השאלה היא האם יכול להיות עומס יתר על הלב לחץ דם וכו'.

אני רואה שאתה בטח תדע לענות על הנושא
ריטלין + קפאין + אימון מסוכן?
אני יודע שריטלין + קפאין מביא ממש לרייג', היי של אקסטזי לפחות. אבל בצורה כזאת שאתה היפראקטיבי ורוצה ללכת לאימון
השאלה היא האם יכול להיות עומס יתר על הלב לחץ דם וכו'.
לדעתי זה לא מומלץ, סיכון של לחץ דם מוגבר מדי (גם אם לא בהכרח משהו אקוטי, זה בהחלט יכול ליצור בעיות בהמשך)

• פותח/ת השרשור
תנסה את זה יחד עם הקפאין.. אתה ישן מספיק בלילה?
קפאין + סוכר לא רעיון טוב בשביל אנשים עם רגישות לאינסולין כמו שלי
הקפאין למיטב ידיעתי מזרז את פעילות הסוכר, מה שיגרום לנפילה גדולה שבמילא אני חווה.
ישן מספיק.

קפאין + סוכר לא רעיון טוב בשביל אנשים עם רגישות לאינסולין כמו שלי
הקפאין למיטב ידיעתי מזרז את פעילות הסוכר, מה שיגרום לנפילה גדולה שבמילא אני חווה.
ישן מספיק.

כאשר אתה לוקח קפאין עם פחמימה בעלת ערך גליקמי גובהה זה מזרז מאוד את חילוף החומרים ויהיה לך אנרגיה זמינה גבוה מאוד, אני עושה את זה ומספיק לי לאימון של 40 דק ואם אני רוצה אני אוכל עוד חצי תמר באמצע. לא ידעתי שיש לך רגישות וזה די מסוכן.
נסה לקחת קפאין בצורה שונה, אולי בתור קפה שחור חזק מאוד.

• פותח/ת השרשור
כאשר אתה לוקח קפאין עם פחמימה בעלת ערך גליקמי גובהה זה מזרז מאוד את חילוף החומרים ויהיה לך אנרגיה זמינה גבוה מאוד.
מקור?
אם זה היה מזרז את חילוף החומרים כל כך מזמן היו משתמשים בזה.
אני יודע שזה רק מעלה את הערך הגליקמי של הפחמימה.
והרגישות שלי לאינסולין לא משהו, אחרי מנת סוכר אני חווה נפילה ככה שקפאין + פחמימה זמינה אצלי זה לא רעיון הכי טוב
גם סוכר לא משפיע עלי בהרגשה

כמה שעות אתה ישן?
7-8. זה לא שאני לא ישן מספיק, אני עייף בכללי כי יש לי הרבה על הראש. מבחנים לימודים בגרויות וכל החרא הזה
אז יוצא מצב שאני חייב את האקסטרה אנרגיה לאימון..

מקור?
אם זה היה מזרז את חילוף החומרים כל כך מזמן היו משתמשים בזה.
אני יודע שזה רק מעלה את הערך הגליקמי של הפחמימה.
והרגישות שלי לאינסולין לא משהו, אחרי מנת סוכר אני חווה נפילה ככה שקפאין + פחמימה זמינה אצלי זה לא רעיון הכי טוב
גם סוכר לא משפיע עלי בהרגשה

7-8. זה לא שאני לא ישן מספיק, אני עייף בכללי כי יש לי הרבה על הראש. מבחנים לימודים בגרויות וכל החרא הזה
אז יוצא מצב שאני חייב את האקסטרה אנרגיה לאימון..

תראה אני אומר את זה מבחינה הגיונית ואיך שאני מקגיש כשאני עושה את זה.
קפאין אחרי הרבה זמן שאתה צורך אותו אתה פחות ופחות מרגיש את ההשפעה אבל אמרת שלא צרכת הרבה לפני
קפאין בדם מגיע לשיא שעה אחרי שאתה לוקח אותו.

בנוסף לזה יש עודסיבות לחוסר אנרגיה באימון וזה הארוחה שאתה אוכל שעהה לפני האימון שצריכה להיות עשירה בחלבון אבל לא כבדה ושמנה מידי בגלל שארוחה כבדה תגרום לגוף להזרים דם רב למערכת העיכול במקום לשרירים, תפגע בביצועים שך
וגם שתית מים בכמות לא מספיקה משפיע.
תתחיל את האימון מאירובי קצר של 10 דקות זה גם יכול לעזור לך להתעורר ולהתחמם(ככה גם אני עושה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית