הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מציאת המבחן המלא פסיכומטרי ממועדים קודמים

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
טוב.. אני ניגש ביום שני לפסיכומטרי, וגמרתי את הסימולציות שיש לי בספרים, רציתי לעשות את המבחנים שהיו במועדים הקודמים. לצורך האותנתיות רציתי לעשות את ה8 פרקים וכל זה. באינטרט אני מוצא רק את ה6 פרקים שנספרו, וגם הם מסודרים ולא בסדר שהם היו במבחן. בשביל שזה כמה שיותר ידמה מבחן אני כן רוצה לעשות את זה עם הפרקים אקסטרה ובדיוק בסדר שהיה. למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא אותם? אני לא מצליח למצוא באינטרנט..

באתר של המרכז הארצי יש לך מבחני עבר
פשוט תיקח 2 פרקים מבחינות אחרות ותוסיף
ומה שאני הייתי ממליץ זה להדפיס הכל לשדך את הפרקים ואז לבקש מאמא או משהו שתערבב לך את הסדר

בזמנו אמרו לנו להדפיס איזה 8בחינות אחרונות ולעשות.

לקחתי את ה 6 החדשות וערבבתי אותן על המיטה, הוספתי2 פרקים אקראיים מהבחינות ההכי ישנות וכל פעם לקחתי פרק מאותו המבחן וערבבתי את הסדר (בתוספת 2 פרקים של בחינות ישנות).

בסופו של דבר יוצאים לך 6 מבחנים אחרונים עם שילוב של 2 פרקי פיילוט יותר ישנים.

רק קח בחשבון לא לקחת 4 פרקים מאותו הנושא (למשל 4 אנגלית) אלא לחלק 3,3,2 כאשר מתוך ה3 אחד מהם פיילוט

• פותח/ת השרשור
כן, זה מה שאעשה כבר, קיוויתי שאולי יש איך למצוא גם את פרקי הפיילוט באינטרנט ולחסוך ממני את העניין.
תודה בכל מקרה חברים.

אני פשוט עשיתי רק את ה-6 פרקים בסוג של סדר אקראי (כל פעם משהו אחר, אבל מקפיד לא לעשות 2 פרקים מאותו סוג ברצף). לפעמים גם עם הפסקות נדיבות בין פרקים, לפעמים בלי לבלבל את הסדר, לפעמים סתם פרק פה פרק שם במהלך יומיים כדי להקפיד על תרגול. בסופו של דבר, עשיתי את כל המבחנים לדוגמה של המרכז וכל הציונים (לפי החישוב בסוף) סובבים סביב אותו מספר אחד שאותו קיבלתי ברוב המבחנים, בלי סטיה משמעותית (30 נק' הכי הרבה). בפסיכו עצמו בסוף קיבלתי יותר. בסימולציות של הספרים שהיו לי (ניב רווח) קיבלתי גם יותר (ב-20, 30 נק') ובכלל אחרי 3 הפסקתי לעשות כי היה אפשר להרגיש שזה לא זה, חבל באמת שרק עכשיו אתה פונה למבחנים של המרכז.

כן, זה מה שאעשה כבר, קיוויתי שאולי יש איך למצוא גם את פרקי הפיילוט באינטרנט ולחסוך ממני את העניין.
תודה בכל מקרה חברים.
שאלות מפרק פיילוט מפוצלות למלא פרקים שונים בעתיד או נגנזות... אי אפשר לדעת וגם לא מתפרסמות אף שאלות שהן נקראות פיילוט. פשוט שאלות מ2015 כנראה הופיעו בפיילוט של 2010 למשל.. וכו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית