נק' מוניטין:
5
- 80
- 2
הגיוני שמוכרים קלן בתפזורת ולא בקופסא? ואיך אני מזהה עם הוא מזוייף ?
(40 מקג)
(40 מקג)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוק כךאין דרך לדעת. אפשר להשוות עם כדורים מקוריים מקופסה, אבל גם בקופסאות יש זיופים, ואפשר גם להעתיק אחד לאחד את מבנה הכדור.
יש הרבה דילרים שמקבלים את הקלן שלהם בתפזורת מספקים שמנסים להימנע מהתקלות במכס.
קלן בתפזורת לא בהכרח נוטה ליותר זיופים מקופסאות.
דווקא הקלן הטוב ביותר שלקחתי (מבחינת תופעות לוואי, הרגשה אישית ותוצאות) היה בתפזורת.
אם אחרי 2-3 כדור אתה לא נהיה אש והיפראקטיבי אז זה זיוף
ניהיה אש?אם אחרי 2-3 כדור אתה לא נהיה אש והיפראקטיבי אז זה זיוף
ממש לא נכון! עצת אחיתופל לשמה!אם אחרי 2-3 כדור אתה לא נהיה אש והיפראקטיבי אז זה זיוף
ממש לא נכון,השתמשתי בקלן של מדיטק ולמעט דופק קצת גבוה לא הרגשתי תופעות לוואי נוספות. יש לציין שהתוצאות היו יפות מאוד.אם אחרי 2-3 כדור אתה לא נהיה אש והיפראקטיבי אז זה זיוף
דניאל שאלה בחיטוב שהולך לעשות בעוד חודש ומשו מה עדיף קלן או אנאבר מבחינת לשרוף שומן , קלן לא עדיף מבחינת תופעות לוואי אני בלימודים וזה רעידות לא בא בחשבון השאלה אנאבר יעשה את אותה עבודה בערך? תודהממש לא נכון! עצת אחיתופל לשמה!
קלן ואנאבר הם שני חומרים שונים מהבסיסדניאל שאלה בחיטוב שהולך לעשות בעוד חודש ומשו מה עדיף קלן או אנאבר מבחינת לשרוף שומן , קלן לא עדיף מבחינת תופעות לוואי אני בלימודים וזה רעידות לא בא בחשבון השאלה אנאבר יעשה את אותה עבודה בערך? תודה
קודם כל תודה על התשובה המהירה , כן ידוע שזה סטרואיד אבל לפי מה שקראתי פה בפורום זה גם שורף שומן בטני לא?קלן ואנאבר הם שני חומרים שונים מהבסיס
בעוד שהראשון הוא שורף שומן, השני הוא סטרואיד לכל דבר ועניין, ויש לנהוג עימו בהתאם
מה יעיל יותר לניוד שומן? ובכן, שוב, בשל העובדה כי שניהם משפחות חומרים שונים - לא ניתן להשוות בניהם!
באם תרצה לבצע סייקל חיטוב (מלא, כראוי) - אזי יש מקום אפילו לשימוש בשניהם.
מה שישרוף שומן הכי טוב היא דיאטה נכונה.
רשמי כבר - הוא יעיל לא רק כשלעצמו.קודם כל תודה על התשובה המהירה , כן ידוע שזה סטרואיד אבל לפי מה שקראתי פה בפורום זה גם שורף שומן בטני לא?
יש לי אסטמה קלה בכל זאת אפשר לעשות סייקל של קלן?רשמי כבר - הוא יעיל לא רק כשלעצמו.
צריך לשלב עימו טסט כבסיס וגם להיות בגרעון מתאים
כולל כמובן תזונה ושינה מתאימים
קלן במקור זה תרופה שמיועדת לטפל בבעיות נשימה כגון אסטמה. אז למיטב ידיעתי זה לא מתנגשיש לי אסטמה קלה בכל זאת אפשר לעשות סייקל של קלן?