הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן בתפזורת

oriperetz17

משתמש מתחיל
80
2
נק' מוניטין:
5
80
2
הגיוני שמוכרים קלן בתפזורת ולא בקופסא? ואיך אני מזהה עם הוא מזוייף ?
(40 מקג)

אין דרך לדעת. אפשר להשוות עם כדורים מקוריים מקופסה, אבל גם בקופסאות יש זיופים, ואפשר גם להעתיק אחד לאחד את מבנה הכדור.
יש הרבה דילרים שמקבלים את הקלן שלהם בתפזורת מספקים שמנסים להימנע מהתקלות במכס.
קלן בתפזורת לא בהכרח נוטה ליותר זיופים מקופסאות.
דווקא הקלן הטוב ביותר שלקחתי (מבחינת תופעות לוואי, הרגשה אישית ותוצאות) היה בתפזורת.

אין דרך לדעת. אפשר להשוות עם כדורים מקוריים מקופסה, אבל גם בקופסאות יש זיופים, ואפשר גם להעתיק אחד לאחד את מבנה הכדור.
יש הרבה דילרים שמקבלים את הקלן שלהם בתפזורת מספקים שמנסים להימנע מהתקלות במכס.
קלן בתפזורת לא בהכרח נוטה ליותר זיופים מקופסאות.
דווקא הקלן הטוב ביותר שלקחתי (מבחינת תופעות לוואי, הרגשה אישית ותוצאות) היה בתפזורת.
בדיוק כך
מה שחשוב הוא המקור ממנו קנית
באם הוא אמין ובעבר קיבלת ממנו מוצרים איכותים- אין בעיה באם הקלן (או כל אוראלי אחר) מגיע בתפזורת.

בסייקל חיטוב האחרון שלי, עשיתי שימוש בקלן של סיירוקס (מדובר בייצור הישראלי המקומי).
רכשתי את הכדורים בתפזורת.
הקלן היה Legit ופעל טוב מאוד.

שורה תחתונה - מה שחשוב הוא המקור לחומרים, ולא האריזה בה הם מגיעים

• פותח/ת השרשור
לפי תמונות אל תשפוט:)
ותיהיה עסוק בגוף שלך לא שאלתי עם אני צריך או לא .
ענו לי כבר על השאלה אשכול לא רלוונטי כבר תודה 😃

ממש לא נכון! עצת אחיתופל לשמה!
דניאל שאלה בחיטוב שהולך לעשות בעוד חודש ומשו מה עדיף קלן או אנאבר מבחינת לשרוף שומן , קלן לא עדיף מבחינת תופעות לוואי אני בלימודים וזה רעידות לא בא בחשבון השאלה אנאבר יעשה את אותה עבודה בערך? תודה

דניאל שאלה בחיטוב שהולך לעשות בעוד חודש ומשו מה עדיף קלן או אנאבר מבחינת לשרוף שומן , קלן לא עדיף מבחינת תופעות לוואי אני בלימודים וזה רעידות לא בא בחשבון השאלה אנאבר יעשה את אותה עבודה בערך? תודה
קלן ואנאבר הם שני חומרים שונים מהבסיס
בעוד שהראשון הוא שורף שומן, השני הוא סטרואיד לכל דבר ועניין, ויש לנהוג עימו בהתאם
מה יעיל יותר לניוד שומן? ובכן, שוב, בשל העובדה כי שניהם משפחות חומרים שונים - לא ניתן להשוות בניהם!
באם תרצה לבצע סייקל חיטוב (מלא, כראוי) - אזי יש מקום אפילו לשימוש בשניהם.
מה שישרוף שומן הכי טוב היא דיאטה נכונה.

קלן ואנאבר הם שני חומרים שונים מהבסיס
בעוד שהראשון הוא שורף שומן, השני הוא סטרואיד לכל דבר ועניין, ויש לנהוג עימו בהתאם
מה יעיל יותר לניוד שומן? ובכן, שוב, בשל העובדה כי שניהם משפחות חומרים שונים - לא ניתן להשוות בניהם!
באם תרצה לבצע סייקל חיטוב (מלא, כראוי) - אזי יש מקום אפילו לשימוש בשניהם.
מה שישרוף שומן הכי טוב היא דיאטה נכונה.
קודם כל תודה על התשובה המהירה , כן ידוע שזה סטרואיד אבל לפי מה שקראתי פה בפורום זה גם שורף שומן בטני לא?

קודם כל תודה על התשובה המהירה , כן ידוע שזה סטרואיד אבל לפי מה שקראתי פה בפורום זה גם שורף שומן בטני לא?
רשמי כבר - הוא יעיל לא רק כשלעצמו.
צריך לשלב עימו טסט כבסיס וגם להיות בגרעון מתאים
כולל כמובן תזונה ושינה מתאימים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית