הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
עוד לוג SS נורמטיבי

עוד לוג SS נורמטיבי

• פותח/ת השרשור Debs
  • פורסם בתאריך
גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-23/3/16
לדעתי חסר היפ דרייב בסקוואט, ונוצר באט ווינק, וכמו שציינו למעלה ברכיים יותר לצדדים.
בדדליפט לדעתי אתה צריך להתחיל עם תחת קצת יותר גבוה, ולראות את הסרטון של אלן טרל על תנועות אחידות, כי התנועה שלך מתחילה מהרגליים ואז עוברת לגב. בנוסף בחזרה הרביעית הגב היה טיפה כפוף.
בשני התרגילים מנח עמוד השדרה צריך להיות מטר וחצי כלפי מטה, לצורה טבעית. למרות שראיתי הרבה פה בפורום שקצת סותרים את זה, אבל בסקוואט זה יעזור להיפ דרייב.

• פותח/ת השרשור
לדעתי חסר היפ דרייב בסקוואט, ונוצר באט ווינק, וכמו שציינו למעלה ברכיים יותר לצדדים.
בדדליפט לדעתי אתה צריך להתחיל עם תחת קצת יותר גבוה, ולראות את הסרטון של אלן טרל על תנועות אחידות, כי התנועה שלך מתחילה מהרגליים ואז עוברת לגב. בנוסף בחזרה הרביעית הגב היה טיפה כפוף.
בשני התרגילים מנח עמוד השדרה צריך להיות מטר וחצי כלפי מטה, לצורה טבעית. למרות שראיתי הרבה פה בפורום שקצת סותרים את זה, אבל בסקוואט זה יעזור להיפ דרייב.
תודה על התשובה המפורטת, לגבי הבאט ווינק זוהי בעיה שיש לי מתחילת הדרך וקשה לי לפתור אותה , משתדל מאוד. ולגבי הדדליפט לדעתך אני צריך להשאר במשקל הנוכחי גם באימון הבא ?

תודה על התשובה המפורטת, לגבי הבאט ווינק זוהי בעיה שיש לי מתחילת הדרך וקשה לי לפתור אותה , משתדל מאוד. ולגבי הדדליפט לדעתך אני צריך להשאר במשקל הנוכחי גם באימון הבא ?
תתקדם בחמש, ותעבוד על הטכניקה, תצפה בסרטון של אלן. היפ דרייב, ברכיים, מבט, בדד תחת, מבט. בהצלחה חבר.

גם אני חשבתי שאני מדמיין לגבי הבאט ווינק

• פותח/ת השרשור
תתקדם בחמש, ותעבוד על הטכניקה, תצפה בסרטון של אלן. היפ דרייב, ברכיים, מבט, בדד תחת, מבט. בהצלחה חבר.
תודה , מעריך.
גם אני חשבתי שאני מדמיין לגבי הבאט ווינק
בהתחלה זה היה ממש נראה לעין, כרגע פחות ואני מחפש הרבה זמן סיבות לזה.

• פותח/ת השרשור
Debs עדכן/ה את הלוג ״עוד לוג SS נורמטיבי״:

עדכון לוג: 04/03/16

היום עשיתי אימון A:
סקוואט 60 - היום עשיתי סקוואט קל מכיוון שהיה לי משחק (אחרון העונה מבטיח! עושה הסבה לשוער)
בנצ 45
חתירה 50

סהכ אימון קצר וקל , יומיים מנוחה ושבוע שמוקדש לאוכל:food-and-drink005-88: , מכון :sporty074-39:ופיזיקה 🫤

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 07/03/16

שלום, עידכון ראשון השבוע ועידכון טוב
B:
סקוואט 72X5 היה הרבה יותר קל מהשבוע הקודם אפילו שהגעתי עייף, היו סטים שעשיתי גם 6 חזרות בלי לשים לב.
פרס 32X5 היה בינוני
דדליפט 85X1 היה כבד, יכלתי לעשות 90 אבל כרגע עובד גם על טכניקה:

יש שיפור מהסרטון הקודם?
אימון הבא אצלם גם סקוואט , חוץ מזה אני גם חייב לנוח יותר כדי להגיע יותר מרוכז , שבוע טוב .

קרא את שאר עדכון הלוג...
@rombillet
@oz25
@White Walker
@awe1
@THE BEAR
וכל מי שצופה בלוג
אשמח לשמוע את דעתכם במיוחד בנוגע לדדליפט אחרי שהטכניקה שלי לא הייתה טובה בשבוע שעבר, דברים שאני שמתי לב שירדתי די מהר ובכללי די מיהרתי ( אם זה דבר רע) .

חזה יותר בחוץ, חזרה אחרונה עיגלת גב, לא רואה כרגע עוד משהו, להוציא חזה. בהצלחה. אה ותוציא חזה.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 09/03/16

שלום היום עשיתי אימון A:
סקוואט 77X5 77X5 77X4 היה קשה בסט האחרון מאוד, הסט הראשון:

בנצ' 49.5X5 49.5X5 49.5X3 לא יודע למה אני לא מצליח בסט האחרון לסיים.

מתח 3X5

היה אימון קצר וקשה , יום שישי B 😅

קרא את שאר עדכון הלוג...
@rombillet
@oz25
@White Walker
@awe1
@THE BEAR
וכל מי שצופה בלוג
אשמח לשמוע את דעתכם

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 14/03/16

היום חבר שלי לא בא איתי להתאמן אין סרטונים, עידכון ראשון השבוע:
A:
סקוואט 82X5 82X4 82X4 היה קשה מאוד בסט האחרון, חוזר על המשקל יום רביעי

בנצ' 52X4 52X4 כשל לא יודע מה קרה, נכנסתי לסט האחרון לא טוב.. ביום שישי חוזר על המשקל ומצלם.

חתירה 52X5 נחמד.

שבוע טוב

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 16/03/16

אימון טוב היום וגם תרגול טכניקה : B:
סקוואט 72X5 סקוואט קל כי יש דדליפט
פרס 35X5 קל
דדליפט 1X5 +פדיחת חיי דווקא שהמכון מלא אני מבריח איזו קטנה בחזרה השלישית 😆😵(אם הטכניקה שלי הייתה לא טובה אני מאשים את זה!)

רציתי לעשות מקבילים אבל היה תפוס+תור ומתתי לעוף לבית אז עשיתי יד אחורית בכבלים 2X8

יאלה שיגיע סופש כבר

קרא את שאר עדכון הלוג...
@rombillet
@oz25
@White Walker
@awe1
@THE BEAR
מה דעתכם חברים וכמובן כל מי שצופה באשכול יכול להגיב
סופש נעים

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 23/03/16

שכחתי לעדכן אתמול וגם לא הייתי כל היום בבית, האימון עצמו היה יום שני, B:
סקוואט 92X4 85X5 85X5 ניסיתי 92 ועוד שנייה הפלתי את המוט בחזרה האחרונה, היה קשה מאודדד, בנוסף נראה לי שבכמה חזרות לא שברתי מקביל :

פרס37X5 היה נחמד

דד 85X1X5 תירגול טכניקה לא טובה .

יום שישי לא אוכל להתאמן כי אני נוסע לתל אביב כל היום, שבת אני אשלים אימון ככה שחמישי שישי הם ימי מנוחה (אם אפשר לקרוא להם כך)
חג שמח 🤡🤡🤡 אחרי החג חוזרים לשגרה, מתחילים לאכול כמו שצריך שוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...
@rombillet
@oz25
@White Walker
@awe1
@THE BEAR
וכל מי שצופה בלוג
חג שמח

בחזרה השלישית לא פתחת מספיק ברכיים החוצה ולכן גם נעצרת במקביל ו"בלמת" את הירידה.
דווקא נראה שהייתה לך עוד חזרה.

בכל אופן אם ריסט, אז כמו שהדוב הציע ↑

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 07/04/16

שכחתי לעדכן את האימון אתמול, אז חזרתי ממחלה של שבועיים כמעט, בסוף היה חום גבוה ובתוך לילה הכל נעלם כמו שהוא בא משום מה, המשכתי טיפול תרופתי עד שלשום בערך.
האימון של אתמול:
A:
סקוואט 72X5 82X4 72X5 לאט לאט חוזר למשקלים
בנצ' 52X4 52X3 45X5
מתח רחב 3X8
מקבילים 2X8

ירדתי כמעט 2 קילו בשבועיים האלה 🤒 מקווה לחזור לשגרה כמה שיותר מהר, עד פסח לפחות.
דרך אגב דני קגנוביץ היה אצלנו במכון אתמול, הבן אדם פשוט ענק.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית