הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלום מבקש יעוץ לפני תחילת סייקל וניסטרול עם טוסטרון

dekel121

משתמש מתחיל
12
1
נק' מוניטין:
1
12
1
שלום אני מתאמן כבר 4 שנים אומנם לא חזק פעמיים בשבוע עם מאמן אישי עושה אימוני כוח משקולות חופשיים
אני רוצה להגיע לרמת חיטוב יותר בולטת מדבר על שרירים בולטים יותר אני אוכל כמו שעון מסודר ולפי תפריט
לפני כמה חודשים רכשתי וניסטרול שמגיע בכדור וטוסטרון בזריקה
השאלה שלי האם זה בסדר לקנות סייקל בצורה כזו ללא התייעצות לפני או לדעת איך זה יעבוד על הגוף שלי?
והאם סטרואידים אכן מבליטים שרירי חזה ידיים כתפיים ובטן?
אשמח אם תענו לי אני די חדש בענף
תודה

לא הבנתי,
אתה מתאמן 4 שנים אבל לא חזק כל כך ומחפש לעשות סייקל ראשון דווקא בחיטוב על מנת להבליט את הקיים?

סטרואידים מטרתם לשפר ביצועים, לגרום ליכולת סנתזת חלבון גבוהה ולהתאוששות וגדילה מירביים..
גם התחזקות, הכל תלוי בחומרים.

אני לא חושב שסייקל ראשון כדאי לערב חומרים נוספים מלבד טסט.
ובכלל שיהיה בחיטוב.. אתה תפסיד מכל מה שיש לסייקל להציע לדעתי.

@Daniel Barack תקן אותי אם אני טועה במשהו.

לא הבנתי,
אתה מתאמן 4 שנים אבל לא חזק כל כך ומחפש לעשות סייקל ראשון דווקא בחיטוב על מנת להבליט את הקיים?

סטרואידים מטרתם לשפר ביצועים, לגרום ליכולת סנתזת חלבון גבוהה ולהתאוששות וגדילה מירביים..
גם התחזקות, הכל תלוי בחומרים.

אני לא חושב שסייקל ראשון כדאי לערב חומרים נוספים מלבד טסט.
ובכלל שיהיה בחיטוב.. אתה תפסיד מכל מה שיש לסייקל להציע לדעתי.

@Daniel Barack תקן אותי אם אני טועה במשהו.

אתה לא טועה במשהו 😃

• פותח/ת השרשור
פשש אתם זרירזים
אני לא יודע למה אתם קוראים חזק אני 168 שוקל 63 בערך עושה חזה דחיקה 40 קג 8 חזרות עד 10 בסט של 3
גב עושה 60 קג משיכה גם 8 עד 10 חזרות סט של 3
רגליים סקוואט 40 קג 12 חזרות 3 סטים
כתפיים 30 קג משיכה 12 חזרות 3 סטים
אלה המשקלים שפחות או יותר אני מדבר עליהם אני מעלה תמונת גוף עדכנית
אני רוצה יותר חיטוב

קבצים מצורפים

• IMG-20160115-WA0001.jpg
    IMG-20160115-WA0001.jpg
    KB 31.1 · צפיות: 209
  • גוף  1.gif
    גוף 1.gif
    KB 533.7 · צפיות: 210
  • vkq47xgk.jpg
    vkq47xgk.jpg
    KB 24.7 · צפיות: 157
לא בקטע רע, אבל משקלים מאוד נמוכים יחסית לבנאדם שמתאמן 4 שנים, אין לך מה לחשוב על סייקל עד שתשלש אותם לפחות, מה גם שסייקל לא מתאים לבנאדם שמתאמן "לא חזק" פעמיים בשבוע, בסייקל ההשקעה צריכה להיות פי כמה וכמה גם בתזונה וגם באימונים, בקיצור, רד מהעניין.
תעשה חיטוב רגיל עם תפריט תזונה מתאים ותתחיל להתאמן באופן רציני לפחות שנה קדימה לפני שתחשוב על סייקל, כי כמו שאני רואה את זה עכשיו סייקל בשבילך יהיה בזבוז זמן, כסף ובריאות.. בהצלחה!!

אני 168 שוקל 63
מסת השריר שלך נמוכה, ואתה שוקל מעט מאוד.. אחרי חיטוב אתה תשקול מתחת ל 60..
יש לך בסיס טוב, ואין שום סיבה בעולם שלא תתקדם כרגע ללא חומרים.. כי זה פשוט בזבוז של כסף ובזבוז פוטנציאל.
חיטוב אתה תשיג גם בצורה הכי בסיסית, גירעון קלורי ולהמשיך להרים כבד.

בעניין אחר לגמרי, הייתי יורד מכל מת'ודת העבודה של 10-12 חזרות, כי היא מיותרת לגמרי ובטח בתרגילי הבסיס.
לאחר 4 שנים של אימונים, ללחוץ 40 ק"ג בבנצ', 40 קג בסקוואט.. משהו כאן לא נעשה כמו שצריך ויכול מאוד להיות שגם לאחר סייקל לא תראה תוצאות כמו שהיית רוצה לראות.

ממליץ לך בחום לקרוא את המאמר הבא, הוא יכול לעזור לך המון 😃

המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

אחי באמת קח עצה רצינית מי בחור שעשה שני סייקלים ואיבד מלא מהתוצאות שלהם .
זה הכל ירד אחי ... כמובן שתראה תוצאות ותתלהב בעיקר במהלך הסייקל אבל אחריו תצתרך לעשות פיסיטי וארכך לחכות שתתאושש שזה תקופה שלא תוכל להתקדם יותר מידי ... ככה שאם תשווה את תקופת הסייקל+התאוששות = תגיע לאותם תוצאות בזמן הזה גם טבעי .
סטרואידים זה יותר לאנשים שמתחרים ומשתמשים כל שנה או כמעט כל השנה . סייקל אחד שתיים לא יעשה הבדך משמעותי .

ובלי קשר אתה נראה אחד שמתאמן חצי שנה - שנה בלי להעליב . קח את עצמך ביידים תתחיל לתת בראש במכון 4 אימונים בשבוע + תחליף מאמן ותוצאות לא יאחרו להגיע !!!!

• פותח/ת השרשור
תודה על המענה
ככה אני התאמנתי לפי הספר ואכלתי לפי הספר ומשהו פה לא עובד
הלכתי למאמן אישי כי סמכתי עליו שיביא אותי לתוצאות אבל הוא התחיל לנגן לי ששני אימונים בשבוע זה לא מספיק

אני מבחינתי הרגשתי שהגעתי למקסימום שיכולתי לתת באימון כי האימונים היו קשים לרוב . אני לא איש של מכוני כושר כי אני מאבד את עצמי במכון
ובנוסף לגבי התזונה אם אני מעלה פחמימות בארוחות שלי הבטן שלי מתנפחת ואני מרגיש שאני מלא ונראה סוג של צאבי וזו לא המטרה
אני כן רוצה להתחטב ולהעלות מסה אבל בצורה נקיה אבל שוב לא יודע איך.... קראתי את המדריך והוא די מסורבל למי שלא נמצא בתוך כל הקטע הזה.
השאלה מה לעשות עכשיו אם אני נמצא איפה שאני נמצא להמשיך להתאמן 3 פעמים בשבוע ולחכות שתוצאות יגיעו והן לא יגיעו כי אני מכיר את המבנה גוף שלי בגלל זה שאלתי על תוספים של סטרואייד כי אני רוצה שמשהו יזוז ונמאס לי להראות סביר בזמן שאני משקיע על תזונה ואוכל כמו חמור וכלום לא נראה באופק

לחכות שתוצאות יגיעו והן לא יגיעו כי אני מכיר את המבנה גוף שלי
קודם כל הגעת לפורום הנכון, אם תפעל לפי העצות שתקבל כאן אני מבטיח לך שמשהו יזוז ויזוז כמו שצריך.
יש מאמנים אישיים שמאימון אחד אפשר להבין איך להתאמן כמו שצריך ואת הבסיס של הבסיס, תלוי איפה אתה גר.
ובלי קשר,

כשנכנסים לעולם החומרים צריך לקחת בחשבון שזה לא משחק.. ובכל זאת "משחקים" עם הציר ההורמונלי כאן, ולא רק שיכולים להיות תופעות לוואי כאלה ואחרות.. אלא שאם נעשה לא כמו שצריך גם הבריאות יכולה להיות בסכנה.
לרוב נכנסים אל העולם הזה לאחר שלא ניתן להתקדם יותר באופן טבעי... בכל מצב אחר בו מחפשים קיצור דרך, זה מתכון רע.
מה גם שעל מנת לראות תוצאות על חומרים, אתה תצטרך להשקיע פי 2! ולעתים להתאמן גם 5 פעמים בשבוע.
ההשקעה גם באוכל וגם באימונים היא כפולה/משולשת.

פתח שרשור מתאים בפורום המתאים, וננסה לעזור לך לבנות תוכנית שתקדם אותך.

• פותח/ת השרשור
תודה
המאמן שלי מבחינתי עשה את שלו ואני כבר לא איתו כי האימונים היו חוזרים על עצמם משעממים והוא אף פעם גם לא בדק מה עובד ומה לא עובד הוא פשוט אימן אותי אימונים דומים שחוזרים על עצמם מדי שבוע בשבוע

והצעת לי לפתוח שרשור בפורום המתאים
התכוונת לפורום "מתאמנים"?

התכוונת לפורום "מתאמנים"?
תפתח בפורום אימונים.

תכתוב נתונים נוספים עליך, ואילו עוד תרגילי בסיס אתה עושה (פרס, דדליפט) כמו כן את התוכנית הנוכחית.

אם יש לך סרטוני טכניקה, זה גם יכול לעזור לנו לעזור לך בלבדוק בהאם יש כשל טכני שמפריע גם להתקדמות.

תודה על המענה
ככה אני התאמנתי לפי הספר ואכלתי לפי הספר ומשהו פה לא עובד
הלכתי למאמן אישי כי סמכתי עליו שיביא אותי לתוצאות אבל הוא התחיל לנגן לי ששני אימונים בשבוע זה לא מספיק

אני מבחינתי הרגשתי שהגעתי למקסימום שיכולתי לתת באימון כי האימונים היו קשים לרוב . אני לא איש של מכוני כושר כי אני מאבד את עצמי במכון
ובנוסף לגבי התזונה אם אני מעלה פחמימות בארוחות שלי הבטן שלי מתנפחת ואני מרגיש שאני מלא ונראה סוג של צאבי וזו לא המטרה
אני כן רוצה להתחטב ולהעלות מסה אבל בצורה נקיה אבל שוב לא יודע איך.... קראתי את המדריך והוא די מסורבל למי שלא נמצא בתוך כל הקטע הזה.
השאלה מה לעשות עכשיו אם אני נמצא איפה שאני נמצא להמשיך להתאמן 3 פעמים בשבוע ולחכות שתוצאות יגיעו והן לא יגיעו כי אני מכיר את המבנה גוף שלי בגלל זה שאלתי על תוספים של סטרואייד כי אני רוצה שמשהו יזוז ונמאס לי להראות סביר בזמן שאני משקיע על תזונה ואוכל כמו חמור וכלום לא נראה באופק

אחי זה נשמע כיאילו אתה בכלל לא רוצה להתאמן ... 2 אימונים בשבוע לא יספיקו למה שלא תעשה 3-4 ? לגבי תזונה אני לא יודע מה אכלת אבל אני די בטוח שזה לא תזונה טובה .
באמת תעזוב את הסטרואידים זה לא בשבילך .

• פותח/ת השרשור
אני לא אתחיל לרשום מה אכלתי אבל תהיה בטוח שאכלתי בדיוק מה שצריך לאכול
ואני סולד ממכוני כושר אני לא אוהב מכוני כושר לא כי אני לא אוהב להתאמן אלא לא אוהב את מה שקורה שם ואת כל אלה שמגיעים עם אף בשמיים
ותראה את התמונות ואולי אחג תעיר לי על התזונה או על אי הרצון להתאמן

• פותח/ת השרשור
תקרא לפני שאתה כותב
ואני הגעתי לפורום בשביל להתפתח יותר לא בשביל שיבקרו אותי
אז תודה

אני לא אתחיל לרשום מה אכלתי אבל תהיה בטוח שאכלתי בדיוק מה שצריך לאכול
ואני סולד ממכוני כושר אני לא אוהב מכוני כושר לא כי אני לא אוהב להתאמן אלא לא אוהב את מה שקורה שם ואת כל אלה שמגיעים עם אף בשמיים
ותראה את התמונות ואולי אחג תעיר לי על התזונה או על אי הרצון להתאמן

אחי לא ניסיתי להעליב אותך או להעביר עלייך ביקורת פשוט זה נשמע כיאילו אתה בכלל לא רוצה להתאמן אז למה אתה רוצה לקחת סטרואידים ?
קודם תתחיל להתאמן לא ?

פשש אתם זרירזים
אני לא יודע למה אתם קוראים חזק אני 168 שוקל 63 בערך עושה חזה דחיקה 40 קג 8 חזרות עד 10 בסט של 3
גב עושה 60 קג משיכה גם 8 עד 10 חזרות סט של 3
רגליים סקוואט 40 קג 12 חזרות 3 סטים
כתפיים 30 קג משיכה 12 חזרות 3 סטים
אלה המשקלים שפחות או יותר אני מדבר עליהם אני מעלה תמונת גוף עדכנית
אני רוצה יותר חיטוב
עשית ניתוח בבטן נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית