קצת פרטים על עצמי :מסיים כרגע חיטוב במשקלים נמוכים ב FBW
לחיצת חזה 60 קילו ל5 חזרות.
סקוואט עמוק 65 קילו 5 חזרות.
פרס 45 קילו 5 חזרות.
מתח 6 חזרות
שוקל 67 קילו כרגע על גובה 1.73 סקיני פאט על 14-13 אחוזי שומן
ומתכנן להתחיל מסה איכותית שבוע הבא.
המסה הקודמת שלי בSS לא הייתה מבוקרת ואכלתי לפעמים 700 קלוריות מעל הניטרלי. עליתי 1.5 קילו בחודש כמו שמומלץ בתכנית.
הבעיה שלי הייתה שלא הקפדתי על 2 גרם חלבון על כל קילו מהגוף ואכלתי גיינר וגם היו שבועות שהגעתי פעמיים במקום שלוש.
כתוצאה מכך בעלייה של 8 קילו בתוכנית ב5 חודשים אני מעריך שצברתי 5 קילו של שומן ו3 קילו של שריר. וזו הסיבה שנכנסתי לחיטוב.
בכל מקרה את המסה הזאת אני מתכנן לעשות הרבה יותר טוב ומבוקר. אני חושב שיהיו לי שבועות עמוסים עקב הלימודים, לכן לפעמים לא הצליח להתמיד עם 3 פעמים בשבוע ואחרוג לפעמיים בשבוע.
התכנון שלי הוא לאכול 300-400 קלוריות מעל התחזוקה ולעלות קילו בחודש.
השאלה שלי האם בהתאם לפרטים שציינתי עדיין תכנית לינארית כגון SS תתאים לי?
כי הבנתי שהיא מאוד תבענית וצריך לאכול לפחות 800 מעל התחזוקה מה שבשום פנים ואופן אני לא מתכוון לעשות.
חשבתי על HST או FBW אבל מחיפוש הבנתי שתכנית כוח עם התקדמות לינארית למשקלים סבירים תהיה הכי אופטימלית מבחינתי.
השאלה האם עם תחזוקה של 300-400 ותקיעה במשקלים נמוכים בשלב כל כך מוקדם יהיה עדיין אופטימלי מבחינתי לבצע את SS?
@stitch
@Tank
@לוטם
@White Walker
@Beast and cheat
@yujinius
לחיצת חזה 60 קילו ל5 חזרות.
סקוואט עמוק 65 קילו 5 חזרות.
פרס 45 קילו 5 חזרות.
מתח 6 חזרות
שוקל 67 קילו כרגע על גובה 1.73 סקיני פאט על 14-13 אחוזי שומן
ומתכנן להתחיל מסה איכותית שבוע הבא.
המסה הקודמת שלי בSS לא הייתה מבוקרת ואכלתי לפעמים 700 קלוריות מעל הניטרלי. עליתי 1.5 קילו בחודש כמו שמומלץ בתכנית.
הבעיה שלי הייתה שלא הקפדתי על 2 גרם חלבון על כל קילו מהגוף ואכלתי גיינר וגם היו שבועות שהגעתי פעמיים במקום שלוש.
כתוצאה מכך בעלייה של 8 קילו בתוכנית ב5 חודשים אני מעריך שצברתי 5 קילו של שומן ו3 קילו של שריר. וזו הסיבה שנכנסתי לחיטוב.
בכל מקרה את המסה הזאת אני מתכנן לעשות הרבה יותר טוב ומבוקר. אני חושב שיהיו לי שבועות עמוסים עקב הלימודים, לכן לפעמים לא הצליח להתמיד עם 3 פעמים בשבוע ואחרוג לפעמיים בשבוע.
התכנון שלי הוא לאכול 300-400 קלוריות מעל התחזוקה ולעלות קילו בחודש.
השאלה שלי האם בהתאם לפרטים שציינתי עדיין תכנית לינארית כגון SS תתאים לי?
כי הבנתי שהיא מאוד תבענית וצריך לאכול לפחות 800 מעל התחזוקה מה שבשום פנים ואופן אני לא מתכוון לעשות.
חשבתי על HST או FBW אבל מחיפוש הבנתי שתכנית כוח עם התקדמות לינארית למשקלים סבירים תהיה הכי אופטימלית מבחינתי.
השאלה האם עם תחזוקה של 300-400 ותקיעה במשקלים נמוכים בשלב כל כך מוקדם יהיה עדיין אופטימלי מבחינתי לבצע את SS?
@stitch
@Tank
@לוטם
@White Walker
@Beast and cheat
@yujinius
נערך לאחרונה: