הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא חשוב הגיל ...

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
עוד ילד מצטרף אל רשימת הילדים שהתחילו להתאמן מוקדם

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה לא אותו הילד שעשה את המתח האלה? (שאחר כך אתה עושה כמו מקבילים)

רק בארה"ב יש הורים מספיק מפגרים בשביל לגרום לילד שלהם לעשות דבר כזה.
במקום שילך לגן וישחק עם ילדים ויהיה נורמלי ויראה טלוויזיה הוא הולך לחד"כ עם אבא... אחלה

בהנחה שאתה לא ציני תסביר לי מה רע בזה? אתה מעדיף ההורים שלך ישלחו אותך לתוך מקרר ושתהיה שמן בלוק כל החיים שלך? הלוואי שההורים שלי היו עושים איתי את זה.... ואני לא יודע מה היה איתך גם

בהנחה שאתה לא ציני תסביר לי מה רע בזה? אתה מעדיף ההורים שלך ישלחו אותך לתוך מקרר ושתהיה שמן בלוק כל החיים שלך? הלוואי שההורים שלי היו עושים איתי את זה.... ואני לא יודע מה היה איתך גם

+1

אבל זה מעפן להתאמן בגיל 5, מתפתחים נורא לאט.

אני לא רואה מה רע, זה שהוא מתאמן לא אומר שאין לו חיים, בדיוק כמו שאם אנחנו מתאמנים זה לא אומר שאין לנו חיים. אני פשוט חושב שהילד הזה הולך להיות חיה רעה ככל שהוא יגדל וילמד, מר אולימפיה 2030?

אף אחד לא הכריח את הילד לעשות כלום..זאת "מחלה" יותר נכון גן שהוא נולד איתה . פריסמו את זה מזמן עוד שהאתר היה בתחילת דרכו :D

+1

אבל זה מעפן להתאמן בגיל 5, מתפתחים נורא לאט.

אתה רציני?

כל מיקרה, כל הכבוד לו, באמת מרשים ביותר..
הורים אחרים נותנים ליילדים שלהם כל פעם להיות על משחקי ווידיאו, אבל ההורים האלו דוחפים אותו ליותר כושר, אני לא רואה את השליליות פה.

אני אגיד לכם מה רע. זה לא נגמר בלעשות את התרגילים, אתה רואה מאיך שהוא יורד ומתחיל לעשות תנוחות כאלה של באדי בילדר שזה כמו משחק שלו. זה מצויין שהוא מתעסק בספורט מגיל קטן אני רק אומר שבגילאים האלה יותר חשוב חיי חברה נראה לי. במקום לעשות שכיבות שמיכה שילך לרוץ אחרי חתולים עם ילדים מהגן שלו 😃

אני אגיד לכם מה רע. זה לא נגמר בלעשות את התרגילים, אתה רואה מאיך שהוא יורד ומתחיל לעשות תנוחות כאלה של באדי בילדר שזה כמו משחק שלו. זה מצויין שהוא מתעסק בספורט מגיל קטן אני רק אומר שבגילאים האלה יותר חשוב חיי חברה נראה לי. במקום לעשות שכיבות שמיכה שילך לרוץ אחרי חתולים עם ילדים מהגן שלו 😃
ועל סמך הסרטון שראית אתה קובע שאין לו חברים וכל מה שהוא עושה זה להתאמן, לאכול, ופוזות מול המראה או המצלמה?

דרך הילדים ההורים מגשימים את החלומות שלהם,מה שהם לא הצליחו הם דוחפים את זה לילדים המסכנים!
טוב לעשות ספורט אבל זה ניראה מעט מוגזם ליד בגיל כזה! לפי דעתי .

מה מוגזם? לפי הסרטונים זה לא נראה שהילד סובל אז אני לא מבין מה הבעיה... אם יהיה לי בן ואני מקווה שיהיה לי אני גם אתחיל לאמן אותו מגיל צעיר, לא משהו קיצוני אבל שכיבות שמיכה, כפיפות בטן, מתח, מקבילים וסקוואט/לאנג' עם משקל גוף לא יכולים להזיק.

• פותח/ת השרשור
תפסו אחיזה במציאות!!

אתם חושבים שרק הילד הזה סובל לכאורה מהתעללות כזאת? מה לדעתכם עוברים ילדים שחיים את כל חייהם בקרקס? בזמן האחרון ערוץ 8 של הוט מריץ בשידורים חוזרים סרט תיעודי על ואריה אקולובה, ילדה לשני לוליינים, שאומנה להיות הילדה החזקה בעולם. בחלק מהצילומים שהוצגו מראים אותה מרימה את הוריה על הגב: http://www.varyaakulova.com/photos/lifting/image13.html

וזו רק דוגמא.

לא מעט סיפורים ישנם על ילדים הלומדים קונג פו בגיל מאוד צעיר, ושם כמעט קורעים להם את הצורה.

האם מוצדק לגזול את ילדותם בגלל הישגים פיזיים עתידיים? שאלה טובה!!

חוץ מזה, מי אמר שאין להם חיים? אני בטוח (למרות שאין לי סימוכין בעניין לגבי כל ילד כזה) שגם אם בסביבתם הם עופות מוזרים, עדיין יש להם טווח מסוים של חופש להתרועע עם חברים למאמץ (שלא לדבר על חברים לספסל הלימודים).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית