נק' מוניטין:
309
- 565
- 265
היי שלום וברכה, אני שוקל 57, 1.70, גיל 20, השבוע התחלתי להתאמן 3 פעמים בשבוע, המטרה שלי היא לעלות במסת שריר ולגדול כמו שצריך (מקבל המון המון עזרה דרך חבר מאוד טוב שלי שהוא גם חבר כאן בפורום והוא מלמד אותי את כל מה שאני יודע בנושא, כמובן שבין לבין אני קורא מאמרים ומעשיר את הידע כמה שיותר).
לאחר כל החישובים שעשיתי (BMR וכו'), כדי להיות במאזן קלורי חיובי של 500 קלוריות אני צריך להכניס 2,396 קלוריות.
קניתי היום גיינר של סופר אפקט והחלטתי לקחת ביום חצי מנה (3 כפות 150 גרם), ועם 2 וחצי כוסות חלב זה יוצא ערך של 830 קלוריות, נשאר לי בערך עוד 1,550 קלוריות לצרוך ביום וזה התפריט שהרכבתי:
אשמח לשמוע חוות דעת על התפריט והאם הוא מספיק טוב, ואם הוא לא מספיק טוב אשמח לשמוע לעצתכם ולהרכיב את התפריט מחדש בצורה טובה יותר.
זאת התוכנית אימונים שלי שחבר שלי בנה לי FBW:
רגליים: לחיצת רגליים במכונה 3X10
כפיפות ברכיים לאחור 2X12
חזה: לחיצת חזה במוט 3X10
פרפר במכונה: 2X12
כתפיים: לחיצת כתפיים עם משקולות בכיסא בישיבה 3X8
גב:פולי עליון 3X12
חתירה במכונה 2X10
יד קידמית: כפיפות מרפקים 2X10
יד אחורית:משקולת מעל הראש 2X12
אשמח לחוות דעת מכם, תודה רבה.
לאחר כל החישובים שעשיתי (BMR וכו'), כדי להיות במאזן קלורי חיובי של 500 קלוריות אני צריך להכניס 2,396 קלוריות.
קניתי היום גיינר של סופר אפקט והחלטתי לקחת ביום חצי מנה (3 כפות 150 גרם), ועם 2 וחצי כוסות חלב זה יוצא ערך של 830 קלוריות, נשאר לי בערך עוד 1,550 קלוריות לצרוך ביום וזה התפריט שהרכבתי:
אשמח לשמוע חוות דעת על התפריט והאם הוא מספיק טוב, ואם הוא לא מספיק טוב אשמח לשמוע לעצתכם ולהרכיב את התפריט מחדש בצורה טובה יותר.
זאת התוכנית אימונים שלי שחבר שלי בנה לי FBW:
רגליים: לחיצת רגליים במכונה 3X10
כפיפות ברכיים לאחור 2X12
חזה: לחיצת חזה במוט 3X10
פרפר במכונה: 2X12
כתפיים: לחיצת כתפיים עם משקולות בכיסא בישיבה 3X8
גב:פולי עליון 3X12
חתירה במכונה 2X10
יד קידמית: כפיפות מרפקים 2X10
יד אחורית:משקולת מעל הראש 2X12
אשמח לחוות דעת מכם, תודה רבה.