הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התפריט

shais99

משתמש מתחיל
126
8
נק' מוניטין:
5
126
8
המטרה בתפריט היא מאזן ניטרלי.
עשיתי בעצם את ה BMR - 1773 כפול 1.2
ואז כפלתי ב 7 (שבוע ימים) והוספתי 800 קלוריות של 4 פעמים בשבוע אירובי ו 4 פעמים משקולות:

תפריט ניטרלי:

משקל: 70

גובה: 1.73

BMR: 1773

1773 * 1.2 = 2128

2128 * 7 + 800 = 15696

15696 / 7 = 2,242

---------------------------------------------------------------------

ארוחת בוקר: 3 ביצים (צהוב 1), דייסת שיבולת שועל (50 גרם), קוטג' 5% (חצי קופסא – 125 גרם)

ארוחת צהריים: חזה עוף (250 גרם), אורז לבן (100 גרם), ברוקולי (150 גרם)

ארוחה לפני אימון: 2 תמרים, קפה שחור

ארוחת ערב: חזה עוף (200 גרם), אורז לבן (150 גרם), סלט ירקות (מלפפון, עגבנייה, גמבה, בצל, אבוקדו)

להוסיף במהלך היום (איפה שנוח): אגוזי מלך (4 יחידות – 5 גרם), שקדים (10 יחידות – 10 גרם)

---------------------------------------------------------------------

חלבון: 168

שומן: 65

פחמימות: 262

קלוריות: 2,259
מישהו..?

נראה טוב,
רק במקומך הייתי מכין אלטרנטיבות לכל דבר.
לא תמיד אפשר לעמוד באותו התפריט.

• פותח/ת השרשור
נראה טוב,
רק במקומך הייתי מכין אלטרנטיבות לכל דבר.
לא תמיד אפשר לעמוד באותו התפריט.
כן זה בדיוק מה שתכננתי לעשות זה כאילו רק התפריט הראשוני, במקום אורז אני יכניס גם תפוח אדמה, זה הרעיון הראשון שיש לי
יש לך אולי עוד אלטרנטיבות להציע לי מבחינת בשרים וכו׳?

כן זה בדיוק מה שתכננתי לעשות זה כאילו רק התפריט הראשוני, במקום אורז אני יכניס גם תפוח אדמה, זה הרעיון הראשון שיש לי
יש לך אולי עוד אלטרנטיבות להציע לי מבחינת בשרים וכו׳?
אפשר עוד קצת גבינות, קשות כמו גבינה צהובה לדוגמא.

טונה, דגים בכללי.
אבקת חלבון יכול גם כן להקל עליך מהבחינה הזו

הי אחי,

נראה כמו תפריט טוב, מניסיון ממליץ לגוון בבשרים, 450 גרם חזה עוף ביום זה מעייף לאכול..
אני מאד אוהב בקר, מגוון בין ארוחת צהריים וערב בין החזה לבקר, לפעמים סלמון אם רוצה לפנק.

ממליץ לגוון מהאורז הלבן ולעבור לקינואה / אורז מלא. מוצא אותו יותר משביע וגם ערכים יותר טובים.
מוזמן גם להכין בטטה / תפוח אדמה כפחמימה.

• פותח/ת השרשור
הי אחי,

נראה כמו תפריט טוב, מניסיון ממליץ לגוון בבשרים, 450 גרם חזה עוף ביום זה מעייף לאכול..
אני מאד אוהב בקר, מגוון בין ארוחת צהריים וערב בין החזה לבקר, לפעמים סלמון אם רוצה לפנק.

ממליץ לגוון מהאורז הלבן ולעבור לקינואה / אורז מלא. מוצא אותו יותר משביע וגם ערכים יותר טובים.
מוזמן גם להכין בטטה / תפוח אדמה כפחמימה.
תודה רבה על התגובה 😃
התפריט יהיה רלוונטי רק עוד כשבועיים - שלושה אז יש לי זמן לעדכן אותו וכמובן שאני אעשה מה שאמרת. מסכים כמעט עם הכל.
הדבר היחיד בקשר לסלומון, אותי אישית ממש לא משביע.

שוב תודה על התגובה!

Back
למעלה תחתית