עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
bpi באמת טעים באוד. אבל ריכוז של bcaa הוא 15%. שזה די מזעזע....
- This product contains 56.4% amino acid content by concentration, consisting of 15.0% BCAA (valine, leucine, isoleucine) content and 41.4% other amino acid content.
- Furthermore, this product contains 7.8% leucine by concentration (780.0 mg/serving), 3.2% isoleucine by concentration (320.0 mg/serving), and 4.0% valine by concentration (400 mg/serving).
פטל כחול תמיד טעים
אבטיח בסדר גמור אבל הכי טוב שטעמתי זה של BPI
בסה"כ, לא יודע מה איתכם. BCAA קונים בשביל הטעם. לא בשביל הערכים כי הוא לא ממש יעיל
פשוט בחיטוב זה ממש מעדן
עדיף שתוסיף עוד 39 שקל ותקנה לך עוד קופסת bcaa. אז יהיה לך 60 מנות. עזוב את הטעם. מה שחשוב זה 3 חומצות. שתיתי גם בלי טעם כמו שזה. זה מר. מגעיל. אבל היתתה מציאה ממש זולה. אם אפשר לחסוך- אז טעם זה דבר ראשון שאפשר לוותר אליו.לדתעכם שווה להוסיף עוד 40 שקל ולקנות את הXtend?
כי הביקורות על הטעם שלו הרבה יותר טובות..
![]()
שכחתי לציין שכאילו אם אני קונה שתיים Xtend יוצא לי 190 שקל כאילו עוד 03 שקל תוספת מלקנות 2 של MUSCLEPHARM כאילו 15 שקל לכל קופסה בשביל טעם הרבה יותר טוב..עדיף שתוסיף עוד 39 שקל ותקנה לך עוד קופסת bcaa. אז יהיה לך 60 מנות. עזוב את הטעם. מה שחשוב זה 3 חומצות. שתיתי גם בלי טעם כמו שזה. זה מר. מגעיל. אבל היתתה מציאה ממש זולה. אם אפשר לחסוך- אז טעם זה דבר ראשון שאפשר לוותר אליו.
אז לך על זה. Xtend די מכובד.שכחתי לציין שכאילו אם אני קונה שתיים Xtend יוצא לי 190 שקל כאילו עוד 03 שקל תוספת מלקנות 2 של MUSCLEPHARM כאילו 15 שקל לכל קופסה בשביל טעם הרבה יותר טוב..
אם אני קונה 90 מנות בכלל יוצא 236 שקל אבל נראלי לי ימאס לי מהטעם כבר..אז לך על זה. Xtend די מכובד.
אם אני קונה 90 מנות בכלל יוצא 236 שקל אבל נראלי לי ימאס לי מהטעם כבר..