הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על BCAA

_istyle_

משתמש מתחיל
216
22
נק' מוניטין:
37
216
22
היי,
יצא לי לראות שיש מחיר ממש טוב על ה-BCAA של MusclePharm
BCAA 3:1:2
הנה הערכים:
56c603d2c56bf.png

יוצא לי 79 שקל ל30 מנות שווה לא(ואני כן מעוניין לקנות BCAA)?
או שזה לא נחשב מספיק איכותי?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
bpi באמת טעים באוד. אבל ריכוז של bcaa הוא 15%. שזה די מזעזע....

• This product contains 56.4% amino acid content by concentration, consisting of 15.0% BCAA (valine, leucine, isoleucine) content and 41.4% other amino acid content.
  • Furthermore, this product contains 7.8% leucine by concentration (780.0 mg/serving), 3.2% isoleucine by concentration (320.0 mg/serving), and 4.0% valine by concentration (400 mg/serving).
פטל כחול תמיד טעים
אבטיח בסדר גמור אבל הכי טוב שטעמתי זה של BPI
בסה"כ, לא יודע מה איתכם. BCAA קונים בשביל הטעם. לא בשביל הערכים כי הוא לא ממש יעיל
פשוט בחיטוב זה ממש מעדן

לדתעכם שווה להוסיף עוד 40 שקל ולקנות את הXtend?
כי הביקורות על הטעם שלו הרבה יותר טובות..
56c8431c81a99.png

לדתעכם שווה להוסיף עוד 40 שקל ולקנות את הXtend?
כי הביקורות על הטעם שלו הרבה יותר טובות..
56c8431c81a99.png
עדיף שתוסיף עוד 39 שקל ותקנה לך עוד קופסת bcaa. אז יהיה לך 60 מנות. עזוב את הטעם. מה שחשוב זה 3 חומצות. שתיתי גם בלי טעם כמו שזה. זה מר. מגעיל. אבל היתתה מציאה ממש זולה. אם אפשר לחסוך- אז טעם זה דבר ראשון שאפשר לוותר אליו.

• פותח/ת השרשור
עדיף שתוסיף עוד 39 שקל ותקנה לך עוד קופסת bcaa. אז יהיה לך 60 מנות. עזוב את הטעם. מה שחשוב זה 3 חומצות. שתיתי גם בלי טעם כמו שזה. זה מר. מגעיל. אבל היתתה מציאה ממש זולה. אם אפשר לחסוך- אז טעם זה דבר ראשון שאפשר לוותר אליו.
שכחתי לציין שכאילו אם אני קונה שתיים Xtend יוצא לי 190 שקל כאילו עוד 03 שקל תוספת מלקנות 2 של MUSCLEPHARM כאילו 15 שקל לכל קופסה בשביל טעם הרבה יותר טוב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית