הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו שמע על תוסף התזונה ZOOM?

• פותח/ת השרשור gb10
  • פורסם בתאריך

gb10

משתמש פעיל
729
24
נק' מוניטין:
24
729
24
בשנים האחרונות אני סובל מקשיי ריכוז בזמן שאני מנסה לקרוא ספרים ו/או מאמרים בנושאים שמעניינים אותי. עשיתי פעם אבחון לבדיקת הפרעת קשב וריכוז ו-ADHD וכל החרא הזה, ויצא שאין לי. בכל מקרה, גם אם היה יוצא שיש לי, ריטלין זה משהו שאני לא מוכן להכניס לגוף שלי.

ניסיתי לחפש פתרונות לבעיה שלי... טיפולים פסיכולוגיים לא חושב שזה יעזור כי זה בעיית ריכוז, לא בעיה נפשית. אז מצאתי תוסף תזונה שמכיל אומגה 3 ועוד כל מיני שטויות. זה של חברת 'טבע'. הם טוענים שזה עוזר וזה נבדק במחקרים קליניים.

זום תוסף תזונה מבית טבע

מישהו שמע? ממליץ? מכיר?

תודה!

היה לי אותו - לי עזר.

יכול להיות שזה פסיכולוגי או שזה רק אני אבל לי זה עזר.

• פותח/ת השרשור
תנסה פטריות,זה יכניס אותך לZOO רציני...

לא הבנתי... אתה אומר בצחוק (פטריות הזיה), או שאתה טוען שלאכול פטריות זה טוב לריכוז?

היה לי אותו - לי עזר.

יכול להיות שזה פסיכולוגי או שזה רק אני אבל לי זה עזר.

תודה על התגובה. תוכל לפרט בבקשה? איך העזרה באה לידי ביטוי?

אני יודע, זה אומגה 3 ו-EPA.

לא הבנתי... אתה אומר בצחוק (פטריות הזיה), או שאתה טוען שלאכול פטריות זה טוב לריכוז?

חוץ מריטלין, אדרל, ושאר אמפטמינים (שאגב נהדרים לחיטוב חח) או ממריצים (קפאין)
רק אומגה 3 יעיל בנוסף
כל השאר זה אינדיבידואלי ובד"כ פלצבו.

התחלתי לזכור יותר דברים ונכנסתי לפחות מצבים של חוסר ריכוז

שתי כמוסות מכילות כ-60 מ"ג אומגה 3 מ-EPA ו-DHA. אתה יודע כמה יש בכמוסה רגילה של אומגה 3? 300 מ"ג. בכמוסה מרוכזת, עד 600 מ"ג.

וזה יקר פי 4 מכל תוסף אחר. זה פשוט הזוי כמה טבע תאבי בצע ומנסים להרוויח כסף מכל המצאה חדשה של הטמטום האנושי. קשב וריכוז? אולי לאחוז אחד מאלו שמתרצים כל בעיה שנייה שלהם ב'בעיות קשב וריכוז' יש באמת בעיות קשב וריכוז.
ומינון כל כך מינימלי של אומגה 3 לא יעשה כלום.
והחומר השני במוצר, פוספטידיל-סרין, נועד לשפר תגובות מוחיות כמו זיכרון כדי לגרום לך להרגיש כאילו אתה לא בעל בעיות קשב וריכוז יותר, בזכות ה'תרופה' של טבע.

שלא תבין לא נכון, זה לא מסוכן או לא טוב, להפך, שני המרכיבים האלו מעולים לכל אחד, אבל לא במינון כל כך נמוך בעבור מחיר כל כך גבוה. אתה יכול לקנות חבילה של אומגה 3 ועוד חבילה של פוספטידיל-סרין, במינון גבוה בהרבה במחיר נמוך יותר, במקום לשלם לחברת טבע הרמאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית