הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית לחיטוב

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
אני מתכנן להכנס בקרוב ל3-4 חודשי חיטוב.
איזו עוד תוכנית חוץ מהלינארית של ביל סטאר אני יכול לעשות בתקופה הזאת?
בעיקרון אני לא כל כך אוהב את הלינארית אבל אם אין אפשרות אחרת אני אלך על זה.
מ.ג 78 קג
סקוואט- הפסקתי לעשות בזמן האחרון בעקבות פציעה, מתכנן לחזור לעשות סקוואט בקרוב. בשיא שלי עשיתי 100 לחמישייה.
דדליפט-135X5
בנץ- 80X5
פרס-50X5
לג פרס(תחליף לסקוואט)-כרגע מתקדם מאימון לאימון,אימון אחרון עשיתי 165X3X5
עשיתי בחודשיים האחרונים טקסס ללחיצות.

תדירות נמוכה מדי.
תלוי איך אתה מסדר את העבודת עזר, אפשר לתכנן ככה שכל הרמה מרכזית תבוצע פעמיים בשבוע.
מה שכן, אני מסכים איתך שבשבילו כנראה עדיף fbw בסגנון שאמרת במקום למצוא תכנון מתאים ל 531, כי יש אינספור אפשרויות לתכנן אותה

תלוי איך אתה מסדר את העבודת עזר, אפשר לתכנן ככה שכל הרמה מרכזית תבוצע פעמיים בשבוע.
נכון, עשיתי ואריאציה כזו, אבל זה משחק עם התוכנית.
בתוכנית המקורית עושים בעצימות מלאה כל תרגיל רק פעם בשבוע (או פעם בשבוע ושליש).
תרגילי עזר מן הסתם מבוצעים בעצימות נמוכה יותר וזה פחות רלוונטי לחיטוב.

בתוכנית המקורית עושים בעצימות מלאה כל תרגיל רק פעם בשבוע (או פעם בשבוע ושליש).
כן אבל אתה יכול להוסיף במקום עזר את תרגילי הבסיס, בעצימות נמוכה יותר כמובן, למשל פרס ביום של בנץ' וכו'. אפשר להתאים את זה לחיטוב אבל לא בטוח שכדאי, לא חסר מה לעשות בחיטוב בלי לשבור את הראש.

• פותח/ת השרשור
תדירות נמוכה מדי.
תעשה FBW פשוטה, סקוואט-לחיצה-משיכה עם 3x5 וקצת עזר.
כן אבל אתה יכול להוסיף במקום עזר את תרגילי הבסיס, בעצימות נמוכה יותר כמובן, למשל פרס ביום של בנץ' וכו'. אפשר להתאים את זה לחיטוב אבל לא בטוח שכדאי, לא חסר מה לעשות בחיטוב בלי לשבור את הראש.
אם לא ה5/3/1 אז כנראה מה שאעשה זה להמשיך עם הטקסס לתקופה מסוימת וכשהטקסס ירגיש קשה מידי אעבור ללינארית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית