כל הדרך לקוביות

סקוואט:
5*3 - 120

פרס:
5*1 -62.5
4*1 כשל
1*3 כשל

דדליפט:
5*1 - 130

מתח סופינציה:
5*3 - 17.5 קילו

מאימון הבא אני אתחיל את טקסס על הלחיצות, עם הסקוואט הדדליפט והפאוורקלין אני ארוץ עוד קצת במתכונת של SS.

---------- התגובה התווספה ב 23:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:14 ----------

זאת התוכנית החדשה - הלחיצות במתכונת של טקסס, מראשון הבא.

יום ראשון:

סקוואט 5*3
בנץ' פרס 5*5 ( ווליום-טקסס)
פאוורקלין 5*3

יום שלישי:
סקוואט קל 5*2
פרס 3*3 (התאוששות)
דדליפט 5*1

יום חמישי:
סקוואט 5*3
בנץ' 3*1 (עצימות)
פאוורקלין 3*3

בינתיים אני לא אעשה רוטציה בין הלחיצות, ננסה לשפר את הבנץ'.
מתכוון לרוץ עם התוכנית הזו עד שהסקוואט והדדליפט יתקעו ואז אעבור לגמרי לטקסס.

סקוואט:
5*1 - 125
4*1 F

בנץ':

5*1 -87.5 F
F1*4

פאוורקלין :
5*3 - 70 PR

אימון כישלון, לא ציפתי להרבה אבל לא כל כך גרוע.
כנראה אעלה עוד קצת באוכל.

הטכניקה בסקוואט לא משתפרת, הבירכיים גולשות ההיפ דרייב והבאונס, עוד לא זה.

תיקח אימון לעבוד על הסקוואט בנפרד.
בנוגע לאוכל תפסיק לדפוק חשבון, סיימת חיטוב עכשיו - אתה יודע שלעלות בשומן זה לא קל כשמתאמנים קשה בתוכנית כוח אז פשוט תאכל בלי חשבון.

תיקח אימון לעבוד על הסקוואט בנפרד.
בנוגע לאוכל תפסיק לדפוק חשבון, סיימת חיטוב עכשיו - אתה יודע שלעלות בשומן זה לא קל כשמתאמנים קשה בתוכנית כוח אז פשוט תאכל בלי חשבון.

הכוונה לעשות סקוואט ביום נפרד?

בקשר לאוכל החלטתי שאני מתכוון להישאר באחוז השומן הנוכחי, אני יודע שזה יפגע בהתקדמות אבל במקום 2.5 קילו אני אעלה 1.25, אני בינתיים מתכנן להיות על 100-150 גרם פחמימה כדי לא לחזור למצב שאני מאבד צורה.

אתה בקושי תתקדם אם בכלל בלי לאכול. להשאר על אותו המשקל זה אפשרי אם עושים נד-נד כמו שאצלי קורה לא במתכוון, אבל אני אוכל בימים מסויימים המון

הכוונה שתעשה אימון מסויים במסגרת האימונים ותעבוד בו רק על הסקוואט עד שיהיה בסדר.

אתה בקושי תתקדם אם בכלל בלי לאכול. להשאר על אותו המשקל זה אפשרי אם עושים נד-נד כמו שאצלי קורה לא במתכוון, אבל אני אוכל בימים מסויימים המון

הכוונה שתעשה אימון מסויים במסגרת האימונים ותעבוד בו רק על הסקוואט עד שיהיה בסדר.

אתה צודק אני מודע לזה, אבל ניתן לזה קצת זמן, אני אעלה עוד קצת חלבון(אין לי כוח שוב פעם להתנפח כמו בלון ולאבד צורה).
אני בינתיים על 2200-2300 ממחר אעלה ל2500

לא.. עשיתי עכשיו אימון, מ5 על הרגליים ב3 עבודות, לא יודע איך הצלחתי לעשות אימון כל כך טוב.

היום התחלתי טקסס, שיניתי רק בין הפרס לבנץ'(רק היום).

יום עצימות:

סקוואט:
125 - 3*1

פרס(במקור צריך להיות ביום שלישי אבל בגלל שעשיתי יום שלישי בנץ' אז החלפתי רק לשבוע)
62.5 - 3*3

דדליפט
135 - 3*1

בשעה סיימתי אותו, אימון טוב.

לא.. עשיתי עכשיו אימון, מ5 על הרגליים ב3 עבודות, לא יודע איך הצלחתי לעשות אימון כל כך טוב.

היום התחלתי טקסס, שיניתי רק בין הפרס לבנץ'(רק היום).

יום עצימות:

סקוואט:
125 - 3*1

פרס(במקור צריך להיות ביום שלישי אבל בגלל שעשיתי יום שלישי בנץ' אז החלפתי רק לשבוע)
62.5 - 3*3

דדליפט
135 - 3*1

בשעה סיימתי אותו, אימון טוב.

😡😡
סתם, שיהיה בהצלחה

צילמתי את הסקוואט של אתמול בשביל הטכניקה, היה הרבה יותר טוב מהפעם הקודמת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אימון נפח:

סקוואט:
5*5 - 112.5

בנץ':
5*5 - 80

מתח:
5*3 - 20 קילו סופינציה

היה קשה יותר ממה שחשבתי

אימון התאוששות(אם אפשר לקרוא לזה ככה)

סקוואט :
3*3 - 100

פרס :
3*1 - 65
3*1
3*1 - F

פאוורקלין:
3*1 - 75
2*1 - F
3*1

נראה לי הטכניקה בפאוורקלין התחילה להתחרבש.. הפאוורקלין זה אחלה תרגיל לכאבי מפרקים, מומלץ בחום.

---------- התגובה התווספה ב 13:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:37 ----------

צילמתי את הפאוורקלין , הצעות בקשר לטכניקה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=168634#post168634

אל תגיע לכשל באימון התאוששות בחיים

אם אתה רוצה לשמור קצת על החיטוב ולהצליח להתקדם איכשהו תגביל את הפחמימות ל 150 בערך
ושומן/חלבון תוסיף הרבה

זה יעבוד לתקופה מסויימת

בקשר לטכניקה של הפרס :
א. אתה לא יציב. תדאג לכווץ את הישבן חזק לכל אורך התנועה ותרים את החזה.
ב. המוט אמור לנוע בקו ישר.תכוון לאף, זה יראה יותר טוב.
ג. ברגע שהמוט עובר לך את הראש תכנס חזק מתחתיו ותעשה מין תנועת של שראג (הרמת שכמות) להשלים את התנועה.

עכשיו בקשר לתוכנית בכללי, הפרס עושה רושם קצת כבד לאימון התאוששות. (לא אמור להגיע לכשל, והאמת גם לא קרוב לכשל)
אולי כרגע זה יעבוד, אבל בסופו של דבר זה יפגע לך בבנצ', וכשזה יקרה כדאי לשקול להוריד עצימות בפרס.

לא ידעתי שאסור להגיע לכשל ביום התאוששות, זאת אומרת שבחרתי להתקדם בלחיצה אחת והשנייה בקושי מקבלת דגש?

אם אני אוריד ל60 קילו בפרס, זה משקל שאני מסתדר איתו אבל עדיין מתאמץ, זה צריך להספיק?

ורן כן אני בינתיים סביבות על 150 גרם פחמימה אפילו קצת פחות וכבר אני אוגר נוזלים, עליתי מ76.3 ל 78.5 מאז סוף החיטוב.

נקווה שאני אשאר באחוז שומן דומה לבינתיים.

נערך לאחרונה:
כן בטקסס אתה בוחר לחיצה אחת להשתפר בה
אתה יכול לעשות רוטציה אני לא בעד
כשהבנצ' יתקע תחליף לחיצה ואחר כך תחזור אליו

עצימות

סקוואט:
3*1 - 127.5

בנץ':
3*1 - 87.5

דדליפט:
3*1 - 137.5

בעיקרון העלתי בסקוואט ובדדליפט 6.5 קילו , כי התאמנתי באוניברסיטה ובמכון הרגיל אצלינו יש שתי משקולות ששוקולות קצת פחות ממה שרשום, אז עכשיו אני אעבוד לפי המשקלים של האוניברסיטה שזה יוצא 4 קילו יותר.

הסקוואט והדדליפט היו סבבה הבנץ' היה קשה .. כנראה בגלל הכשל של יום שלישי של הפרס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית