כל הדרך לקוביות

אולי תנסה קלין ופרונט סקוואט בהתאוששות, שלישייה עם 75 עדיף על כלום.
בהצלחה.

מגניב הקדימו אותי.

לא חשבתי על זה, זו אפשרות.
אבל התכנון היה להתחיל ללמוד משהו בסיגנון של סנאצ' כי ניהיו לי כאבי מפרקים בגלל הPC.
דרך אגב רן מה זה משנה אם לעשות סקוואט בהתאוששות או לא? לפי מה שאני רואה זה לא פוגע ורק עוזר לי להתאושש , אז למה לא בעצם , הטכניקה טובה.

עצימות:

דדליפט:
3*1 - 152 F

בנץ':
3*1 - 95

סקוואט:
3*1 - 140

שוב אימון מוזר.. התחלתי עם דדליפט 155 ולא עלה אפילו פעם אחת, נחתי 10 דקות ניסיתי 152.5 ולא עלה בכלל.
הלכתי לעשות בנץ' ואחרי זה עשיתי סקוואט 142.5 - עלה חזרה אחת, הורדתי ל140 וסגרתי 3 .
אחרי זה אמרתי אני אנסה שוב דדליפט הורדתי ל152 וסגרתי 2 חזרות.
קרקס.

אין אתה כוסית

אין קשר .. קשה להסביר אבל ניסיתי 152.5 ו155 וזה לא עלה , נתתי הכל.
לא יודע מה ההסבר, אולי הריכוז, אולי הטכניקה שדרך אגב צילמתי את כל הסטים האלה ובשני הסטים הראשונים שהמוט זה נראה שהוא קצת רחוק מהגוף.

---------- התגובה התווספה ב 14:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:27 ----------

קוביות = גנים+א.ש

אתה בא לניבדע?

אחד האימונים הגרועים.

סקוואט:
5*1 - 127.5
5*1 - 127.5 F

בנץ':
5*1 - 87.5
5*1 - F
4*1 F

מתח:
5*3 - 25 קילו סופינציה

בסקוואט לא המשכתי כי אני גם עובד וגם מתאמן אז בדרך כלל שאני פותח אין אנשים.. היום היו הרבה אז לא יצא.
לא נורא.

עידכון משקל :
21.6 - 78.7

פרס
3*3 - 55

פאוורקלין :
עשיתי 2 חזרות והכאבים במפרק לא עוברים, החלטתי לא להמשיך.

סנאצ' -טכניקה

יד קידמית + בטן

עצימות:

סקוואט:
3*1 142.5 F

בנץ':
3*1 - 97.5 -F

דדליפט:
3*1 - 152.5 PR

העיקר הדדליפט עלה

---------- התגובה התווספה ב 15:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:55 ----------

דדליפט מהיום , הפעם בלי לעזוב את המוט.. לכל הסובלים מבעיות צוואר.. לא מומלץ לראות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נפח:

דדליפט:
5*5 - 120

בנץ':
5*5 - 77.5

ראק פולס:
5*3 - 150

לפי מה שהבנתי הראק פולס צריך להיות יותר נמוך אז אני אוריד באימון הבא.
בנץ' עשיתי עם מנוחות של דקה.

נפח:

דדליפט:
5*5 - 120

בנץ':
5*5 - 77.5

ראק פולס:
5*3 - 150

זה תלוי בך, יש אנשים שהראק פולס שלהם יותר חלש מהדדליפט.
אם היה לך סבבה, אין שום סיבה שתוריד.

אגב אני לא רואה סיבה למה לעשות גם דדליפט וגם ראק פולס אותו אימון.
כלומר הייתי משאיר סקוואט...

דרך אגב, פעם ראשונה שעשיתי את התרגיל וכאב לי בכתף, טכניקה(כמה זה כבר מסובך צריך להיות?)...?
איך יכול להיות שראק פולס יותר נמוך מהדדליפט, זה חצי תנועה..

אני רוצה לשפר את הדדליפט, אתה בעצמך אמרת שאם רוצים לשפר תנועה צריך לתרגל אותה כמה שיותר, והראק פולס ביוםנפח כי אין טעם לשים אותו ביום התאוששות(שלא יפגע לי בדדליפט).

נערך לאחרונה:
דרך אגב, פעם ראשונה שעשיתי את התרגיל וכאב לי בכתף, טכניקה(כמה זה כבר מסובך צריך להיות?)...?

אני רוצה לשפר את הדדליפט, אתה בעצמך אמרת שאם רוצים לשפר תנועה צריך לתרגל אותה כמה שיותר, והראק פולס ביוםנפח כי אין טעם לשים אותו ביום התאוששות(שלא יפגע לי בדדליפט).

אאל"ט, ריפ אומר שאת ה-1rm שלך בדדליפט אתה אמור לעשות ל-3 חזרות בראק פולס. זה לא עובד על כולם, אצלי לדוגמה הראק פולס יותר גבוה כי הדדליפט נמוך, אצל אלכס הוא כמעט זהה לדדליפט. והוא יכול להיות יותר נמוך מעצם העובדה שהארבע-ראשי שלך מנוטרל שם.

אני גם לא חושב שראק פולס ודדליפט באותו אימון זה רעיון טוב, ועוד לנפח.

נפח:

דדליפט:
5*5 - 120

בנץ':
5*5 - 77.5

ראק פולס:
5*3 - 150

אני לא גאון אבל אתה נראה לי המצאת עכשיו תכנית חדשה לא?
למה שמת דאדליפט תרגיל ראשון באימון נפח
ואחר כך עוד לשים ראק פולס

אני עושה רק סקוואט ודדליפט(פשוט עושה כל אימון).
וההבדל נובע בעיקר בגלל מהירות יש כאלה שצוברים הרבה מהירות מהקרקע.

אאל"ט, ריפ אומר שאת ה-1rm שלך בדדליפט אתה אמור לעשות ל-3 חזרות בראק פולס. זה לא עובד על כולם, אצלי לדוגמה הראק פולס יותר גבוה כי הדדליפט נמוך, אצל אלכס הוא כמעט זהה לדדליפט. והוא יכול להיות יותר נמוך מעצם העובדה שהארבע-ראשי שלך מנוטרל שם.

אני גם לא חושב שראק פולס ודדליפט באותו אימון זה רעיון טוב, ועוד לנפח.

אני מנסה לחשוב על ווריאציה שתכניס לי את הראק פולס לתוכנית, ביום שלישי(התאושושת) זה לא נראה לי חכם, וביום חמישי(עצימות) , גם זה בעייתי.

איך אתה חושב שאפשר לסדר את זה?

---------- התגובה התווספה ב 07:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:46 ----------

אני לא גאון אבל אתה נראה לי המצאת עכשיו תכנית חדשה לא?
למה שמת דאדליפט תרגיל ראשון באימון נפח
ואחר כך עוד לשים ראק פולס

לא המצאתי תוכנית חדשה, טקסס היא תוכנית שמתבססת על תבנית מסויימת של אימונים, זה שאתה לא רואה סקוואט בתור תרגיל עיקרי בתוכנית לא אומר שהמצאתי תוכנית.

בקשר לראק פולס, אתה היית עושה אותו לפני הדדליפט(הוא כבר שם אין מה לעשות)? לא נראה לי .

בשביל לעשות דדליפט ביום נפח אתה צריך לאכול הרבה יותר ממה שאתה אוכל כרגע, מר.חטוב שלובש גופיות צמודות 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית