עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בקרוב חטוב רק בלי גופיות. אני מעדיף ללכת בלי חולצה מאשר עם גופיה.דווקא הלך בסדר.
בקרוב אצלך לא?🙄
למה שלא ילך בסדר? לעשות 5x5 זה לא החלק הקשה. הבעיה זה להתאושש.
תוך כמה שבועות (במקרה הטוב) יפסיק לעבוד כל הסיפור הזה...
בקרוב חטוב רק בלי גופיות. אני מעדיף ללכת בלי חולצה מאשר עם גופיה.
יש לי עוד 3-4 שבועות לרדת. אני כרגע 13%אני לא מתכנן את זה למשך חודשים, חודש יספיק לי.
---------- התגובה התווספה ב 16:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:02 ----------
כל אחד ומה שעובד עליו
מה זה בקרוב..כמה ירדת כבר?
יש לי עוד 3-4 שבועות לרדת. אני כרגע 13%
בלתי אפשרי, אני צריך להיות עם עגילים או קעקועים, ותסרוקת אופנתית.מתחיל להראות כמו עובד טיפוסי בגו-קרטיב...🙄🙄
אתה ממשיך לא לעשות את התכנית
עברתי על ה2 דפים האחרונים
נראה לי שאתה לא אוכל מספיק
אתה ממשיך לא לעשות את התכנית
כאילו שיש לך מושג מה ה"תוכנית".
דווקא יש לי, ואני לא זוכר שביום התאוששות עושים לחיצה עם 15 חזרות או ראק פולס אחרי דדליפט.
כי ביום התאוששות בטקסס המטרה היא לא ליצור שום גירוי שיוסיף עומס, אלא רק לשמר דרכים מוטוריות ויכולת עצבית, ולהכין את הגוף לשיאים יומיים אחר כך.למה לא?
דווקא יש לי, ואני לא זוכר שביום התאוששות עושים לחיצה עם 15 חזרות או ראק פולס אחרי דדליפט.
למה לא?
כי ביום התאוששות בטקסס המטרה היא לא ליצור שום גירוי שיוסיף עומס, אלא רק לשמר דרכים מוטוריות ויכולת עצבית, ולהכין את הגוף לשיאים יומיים אחר כך.
יום התאוששות צריך לקבל שם חדש - יום גירבוץ. אין שום צורך להעמיס שם כלום.
למה כן?
לא בא לרדת על אף אחד בטח לא על בעל הלוג, אבל זה תכנון גרוע מאוד לתכנית
לשים דאדליפט באימון נפח זה רעיון גרוע בטח בתור תרגיל ראשון ולא צריך לשים כל כך הרבה נפח בדאדליפט כדי להתקדם בכל מקרה
יש עוד מספיק סיבות
מי דיבר על עומס?
הוא דיבר על תרגילים.
אתה יכול לבחור תנועות שונות בהתאם למטרות שלך, אני הייתי בוחר מטרות שונות ממנו.
אבל אין בעיה לעשות פרס ומתח ביום ההתאוששות...
אני עושה דדליפט כל אימון, כולל נפח והתאוששות.
וזו ההתקדמות הכי טובה שהייתה לי בדדליפט, חלק מהקטע הוא כמו שקורן כתב לחזק את המוטוריקה של התנועה, אתה לא יכול לעשות את זה עם אימון של פעם אחת בשבוע.
בקשר לעומס זה סיפור אחר, אתה צריך לתכנן את זה בהתאם ליכולות שלך.