הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

gvt

נראה טוב ! מתחיל לעקוב.
אני אישית עשיתי את התוכנית הזו וראיתי אחלה תוצאות. רק עשיתי שינוי קטן.
ביום האחרון במקום לתת 10 כפול 10 יד קדימת ואחורית (תאכלס נראה לי מיותר) עשיתי 5 כפול 10 לחיצת כתפיים בדאמבלים בסופר סט עם חתירה אנכית.
ו5 כפול 10 כפיפת מרפקים+ מקבילים בסופר סט.

• פותח/ת השרשור
איפה אתה משחק פוטבול?
הוקס, לא סגור אם אני ממשיך עונה הבאה כי אני רוצה להגיע ליחידה מובחרת וחושש שהכושר שם לא יספיק לי כדי לעבור יום סיירות וגיבוש
שקילה 6.3
71.7 קג (עלייה של 1.6 קג מאז שהתחלתי)
אימון 10 חזה וגב 7.3
זמן: לא נמדד
בנץ 50 קג 10,10,10,10,10,9,9,7,7,6
פולי 47.5 קג 10,10,10,10,10,10,9,9,9,9
פרפר 10 קג 10,10,8
מסור 30 קג 10,7,8

טמפו בהכל
מנוחה של דקה במורכבים (בדרך כלל הייתי עושה דקה וחצי) כלומר סט בנץ, דקה מנוחה, סט פולי, דקה מנוחה.
ובלי מנוחה בתרגילי עזר, כלומר סט פרפר, סט מסור, דקה מנוחה.

לא היה קושי מיוחד חוץ מזה שהצלחתי פחות חזרות.
1. מתלבט אם להשאיר דקה במורכבים או לחזור לדקה וחצי,
אשמח שתחוו את דעתכם.

2. בנוסף בפולי אני מצד אחד יכול לסיים את כל ה10 כפול 10 בכל משקל אבל אני מרגיש כאילו יש לי קושי בידיים, מה לעשות? לעלות משקל?

אשמח אם תענו על השאלות

אחלה עדכון,
מציע לך להחזיר את המנוחה לדקה וחצי (אם המטרה שלך זה יותר לכוח ונפח ופחות לסיבולת עדיף לנוח קצת יותר ולשים עוד 2 קילו על המוט .
ואני לגב הייתי עושה מתח במקום פולי (אם אתה מרגיש שאתה מספיק חזק לסגור לפחות 6 סטים של 10 והשאר סטים של 6-8 חזרות לך על זה

• פותח/ת השרשור
אחלה עדכון,
מציע לך להחזיר את המנוחה לדקה וחצי (אם המטרה שלך זה יותר לכוח ונפח ופחות לסיבולת עדיף לנוח קצת יותר ולשים עוד 2 קילו על המוט .
ואני לגב הייתי עושה מתח במקום פולי (אם אתה מרגיש שאתה מספיק חזק לסגור לפחות 6 סטים של 10 והשאר סטים של 6-8 חזרות לך על זה
לא יכול לסגור יותר מ4 אולי 5 כפול 10 במתח וגם זה בלי חזרות שליליות

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז תמשיך עם הפולי ואני מציע לך לעלות משקל.
אעלה
מחר אימון רגליים אעדכן
אימון 11 רגליים ובטן 8.3
זמן: ~50
סקוואט 72.5 קג 10,10,10,9,10,10,8,9,9,10
כפיפת ברך 55 קג 10,10,10,10,9,8,7,7,7,7
פשיטת ברך 50 קג 13,14,11
בטן 10 קג 14,12,11

טמפו בהכל חוץ מסקוואט
הורדתי את המנוחה ב10×10 לדקה בין סט לסט (החלטתי שברגליים אני מרוצה מהגודל בנתיים ואני מעדיף להתמקד קצת בסיבולת לטובת ההכנה ליום סיירות שאני אתחיל לאחר התוכנית)
בין התרגילי עזר עשיתי סופרסט ודקה מנוחה (היה קצת מנוחה בין סט לסט כי לקח לי זמן להתארגן לבטן עם משקל)
האימון היה יותר קשה מבדרך כלל מאמין שבגלל המנוחות אבל ברגע שהוא נגמר אני כבר לא מרגיש קושי וכבדות ברגליים כמו שאמורים להרגיש וזה די מבאס אותי.

דרך אגב צילמתי את הסט השני השביעי והאחרון בסקוואט והטכניקה הייתה טובה, לעומת פעם קודמת שלא הייתי מרוצה ממנה.

• פותח/ת השרשור
אימון 12 ידיים וכתפיים 10.3
זמן: 52
לחיצה צרפתית 3.75 כל צד 10,10,10,10,10,10,10,10,10,10
כפיפת מרפק מוט עבה 10,10,10,10,10,10,8,8,8,7
פרס 27.5 קג 10,10,7,6
הרחקה לצדדים 7 קג 10,9,7

הפשיטת מרפק הייתה קלה מידי ( כנראה שלא הייתי צריך להוריד משקל למרות שהגעתי לכשל בסט הרביעי באימון קודם)
כל השאר היה אחלה
סיימתי 4 סבבים מתוך 6

• פותח/ת השרשור
אימון 13 חזה וגב 12.3 (טמפו בהכל)
זמן: 55
בנץ 50 קג 10,10,10,10,10,10,10,9,8,8
פולי 50 קג 10,10,10,10,10,10,10,9,8,9
מסור 30 קג 7,6,7
פרפר 10 קג 10,9,7

נשקלתי היום וירדתי 200 גרם, אין לי מושג איך כי אכלתי אותו דבר ולא עשיתי משהו מיוחד.
השקילה די הרסה לי את האימון, מבואס אחושרמוטה מרגיש כאילו סתם זרקתי שבוע של התוכנית לפח.
נשאר שבוע לתוכנית ועליתי רק קילו וחצי

מה ניסית להשיג בתוכנית?
אני לא רואה שהיו לך יותר מדי כשלים, למה שלא תמשיך לסבב נוסף?

• פותח/ת השרשור
מה ניסית להשיג בתוכנית?
אני לא רואה שהיו לך יותר מדי כשלים, למה שלא תמשיך לסבב נוסף?
היפרטרופיה
תכננתי להתחיל לרוץ לאחר התוכנית וזה אומר שאני אצטרך להמתין עוד חודש עד אז.
מה אתה אומר על להמשיך את התוכנית חוץ מברגליים ששם אעשה משהו אחר כדי שאוכל לרוץ? (אני די מרוצה מהגודל של הרגליים שלי בכל מקרה)
התוכנית תיהיה בכלל יעילה לעוד סבב?

נערך לאחרונה:
היפרטרופיה
תכננתי להתחיל לרוץ לאחר התוכנית וזה אומר שאני אצטרך להמתין עוד חודש עד אז.
מה אתה אומר על להמשיך את התוכנית חוץ מברגליים ששם אעשה משהו אחר כדי שאוכל לרוץ? (אני די מרוצה מהגודל של הרגליים שלי בכל מקרה)
התוכנית תיהיה בכלל יעילה לעוד סבב?
אני לא מבין גדול בתוכנית, אבל בחודש אתה לא תשיג שום היפרוטרפיה משמעותית.
כבר כתבתי לך שנראה לי שבחרת אחוזים נמוכים מדי כי "הצלחת" יותר מדי בתוכנית.
אם אתה רוצה לשלב ריצה אני הייתי עושה לינארית עם 2/3 ריצות בשבוע וכשלושה חודשים לפני יום הגיבוש נותן דגש לריצה וספרינטים

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין גדול בתוכנית, אבל בחודש אתה לא תשיג שום היפרוטרפיה משמעותית.
כבר כתבתי לך שנראה לי שבחרת אחוזים נמוכים מדי כי "הצלחת" יותר מדי בתוכנית.
אם אתה רוצה לשלב ריצה אני הייתי עושה לינארית עם 2/3 ריצות בשבוע וכשלושה חודשים לפני יום הגיבוש נותן דגש לריצה וספרינטים
דווקא בתוכנית הזאת כן אמור לגדול בחודש משמעותית, לכן בחרתי בה

דווקא בתוכנית הזאת כן אמור לגדול בחודש משמעותית, לכן בחרתי בה
דבר אליי במספרים, כמה קילו חשבת שתעלה ואיזה שינוי בהיקפים ציפית לראות בסנטימטרים.
גם אם תעלה 3 קילו נקיים לגמרי אף אחד לא באמת יראה הבדל בתמונה של לפני ואחרי.
התוכנית ממש לא מיועדת לאנשים ברמה שלי או שלך היא מיועדת לספורטאי עילית ואני אעשה הנחה שמתאימה גם למי שלא על חומרים

• פותח/ת השרשור
דבר אליי במספרים, כמה קילו חשבת שתעלה ואיזה שינוי בהיקפים ציפית לראות בסנטימטרים.
גם אם תעלה 3 קילו נקיים לגמרי אף אחד לא באמת יראה הבדל בתמונה של לפני ואחרי.
התוכנית ממש לא מיועדת לאנשים ברמה שלי או שלך היא מיועדת לספורטאי עילית ואני אעשה הנחה שמתאימה גם למי שלא על חומרים
אנשים פה בפורום העידו על עלייה של 3.5-6 קג בזמן התוכנית ללא עליה באחוזי שומן

גרף התקדמות

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית