עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חבל על הכסף שלך עח שלו. רק 30 גרם חלבון נספג בכל ארוחה וה- 20 הנותרים מתחרבנים החוצה. חייב לחכות לפחות 3 שעות בין שייק לשייק, חייב!!שלום ממצב אנשים ?
אני מעדיף מטעמי נוחות פעם ביום לשתות שייק שמכיל משהו כמו 2 סקופים חלבון שבכללי יוצא 50 גם חלבון בשייק אחד
יש פה בעיה או שזה בסדר והגוף יספוג את כל החלבון ?
תודה
אין בעיה עם זה.שלום ממצב אנשים ?
אני מעדיף מטעמי נוחות פעם ביום לשתות שייק שמכיל משהו כמו 2 סקופים חלבון שבכללי יוצא 50 גם חלבון בשייק אחד
יש פה בעיה או שזה בסדר והגוף יספוג את כל החלבון ?
תודה
ממש לאחבל על הכסף שלך עח שלו. רק 30 גרם חלבון נספג בכל ארוחה וה- 20 הנותרים מתחרבנים החוצה. חייב לחכות לפחות 3 שעות בין שייק לשייק, חייב!!
- חומד לצון.
לי אישית הרבה חלבון עושה נפיחות.סתם שאלה - אם אני מכניס לדוגמא 2 סקופים של אבקה עם ספיגה מהירה יחסית לדוגמא מיי גבינה, אני ארגיש נפחיות כזאת בבטן? כמו אחרי אכילת סטייק או משהו בסגנון? או שאין קשר..
לי קוטג ואבקת חלבון עושים בטן נפוחהסתם שאלה - אם אני מכניס לדוגמא 2 סקופים של אבקה עם ספיגה מהירה יחסית לדוגמא מיי גבינה, אני ארגיש נפחיות כזאת בבטן? כמו אחרי אכילת סטייק או משהו בסגנון? או שאין קשר..
אין בעיה, אבל זה סתם כבד ונותן תחושה לא נעימה.
אבל מה הבעיה לחלק את זה ל 2 שייקים בשעות שונות?
אין, אתם דור פשוט מפונק
דור האייפון...
אין לכם עתיד
אתה יכול אם ה עושה לך נפיחות וממש בא לך לתת לK-PRO טעםלפני שאתה מחליט שאין סיבה אז.. יש !
השייק מורכב משני סקופים האחד אבקת חלבון ON טעם בננה והשני סקופ ללא טעם של K-PRO
המטרה שיהיה טעם גם ל K-PRO .
יתרה מכך אני שותה את השייק בחוץ ואין אפשרות לשתות חצי ולקרר אלא הכל במכה אחת.
לכן שאלתי לגבי זה.
כולי תקווה שתשובתי סיפקה אותך.
ואגב: אני לא סובל אייפון.
לא עושה לי נפיחות או נפיחות 😃 הכל בסדראתה יכול אם ה עושה לך נפיחות וממש בא לך לתת לK-PRO טעם
לקחת חצי סקופ של הk-PRO וחצי סקופ של הON
ואז בשעה אחרת עוד חצי סקופ של K-PRo וחצי סקופ של הON
תוסיף שוקולית אזהמטרה שיהיה טעם גם ל K-PRO .