הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאמן כושר ברמת גן-גבעתיים

• פותח/ת השרשור gb10
  • פורסם בתאריך

gb10

משתמש פעיל
729
24
נק' מוניטין:
24
729
24
אהלן, אני מחפש מאמן מוסמך ורציני, לאימון או שניים כדי לעזור לי ללמוד איך עושים את כל תרגילי הבסיס (סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, מתח). אני מתאמן כבר כמה שבועות אבל אני לא מצליח לעשות אותם. לא יודע איך. הטכניקה שלי חרא, וכל הזמן הידיים נופלות ומתעקמות לי.

יש פה מישהו בפורום שנמצא באיזור, או אולי מישהו מכיר מאמן? כמובן שאני משלם.

תודה.

נערך לאחרונה:
האמת אני לא מכיר פה יותר מדי, יש את מייק שהוא בתל אביב אם אני לא טועה... אבל אם במקרה נוח לך להגיע לאיזור רחובות אתה מוזמן ליצור איתי קשר

• פותח/ת השרשור
תסתובב קצת כאן ושם, תראה אשכולות...

רגע, מה ההבדל בין Powerlift לבין Crossfit?

האמת אני לא מכיר פה יותר מדי, יש את מייק שהוא בתל אביב אם אני לא טועה... אבל אם במקרה נוח לך להגיע לאיזור רחובות אתה מוזמן ליצור איתי קשר

תל אביב זה בסדר לי. תוכל לתייג את מייק?

• פותח/ת השרשור
סוגי ספורט שונים לגמרי. אתה מוזמן לחפש ברשת.

אני שואל כי במקור זה התוכנית שמשה נתן לי לעשות:

אימון A1:
לג פרס 3X8
לחיצת חזה 3X6
מתח 3X6 (אם אתה יכול לעשות 6 חזרות, תוסיף על עצמך משקל. המתח אמור להיות באחיזה צרה, כאשר כפות הידיים מופנות כלפיך). אם אתה לא יכול לעשות מתח כלל או לא יכול להשלים את כל החזרות, תעשה חזרות שליליות - אתה קופץ לסוף התנועה תוך כדי נעזר בקופסה או כל דבר אחר להעלות אותך למעלה לסוף התנועה ויורד לאט לאט למטה עם הידיים עד למצב שהמרפקים שלך ישרים או כמעט ישרים ואז עושה את זה שוב להשלים את כל החזרות שיש לך בסט.
בפולי עליון, פשיטת מרפקים עם מוט 2X10
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט 2X10
בטן 2X10

אימון A2:
פשיטת ברכיים במכונה - 2X8
כפיפת ברכיים במכונה - 2X8
לחיצת כתפיים עם דאמבלים בישיבה 3X6
לחיצת חזה בשיפוע עליון - 2X6
פשיטת כתף בפולי תחתון - 3X8

אימון A3:
אותו דבר כמו A1

אירובי 120 דקות בשבוע, לא יותר מ-60 דקות ביום נתון. לאחר האימון בלבד או בימי מנוחה. תקפיד על יום מנוחה כללי אחד בשבוע.
אירובי = ריצה, הליכה מהירה, אופניים, אליפטיקל ודומיו.

• פותח/ת השרשור
אני בפרטי עם מי שצריך. אבל יש לי שאלה.

אם אני מתאמן יחסית מתחיל, ומה שמשה מהייעוץ האישי הציע לי לעשות זה הנ"ל, האם כדאי לי קרוספיט או פאוורליפט?

לג פרס 3X8
לחיצת חזה 3X6
מתח 3X6 (אם אתה יכול לעשות 6 חזרות, תוסיף על עצמך משקל. המתח אמור להיות באחיזה צרה, כאשר כפות הידיים מופנות כלפיך). אם אתה לא יכול לעשות מתח כלל או לא יכול להשלים את כל החזרות, תעשה חזרות שליליות - אתה קופץ לסוף התנועה תוך כדי נעזר בקופסה או כל דבר אחר להעלות אותך למעלה לסוף התנועה ויורד לאט לאט למטה עם הידיים עד למצב שהמרפקים שלך ישרים או כמעט ישרים ואז עושה את זה שוב להשלים את כל החזרות שיש לך בסט.
בפולי עליון, פשיטת מרפקים עם מוט 2X10
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט 2X10
בטן 2X10

אימון A2:
פשיטת ברכיים במכונה - 2X8
כפיפת ברכיים במכונה - 2X8
לחיצת כתפיים עם דאמבלים בישיבה 3X6
לחיצת חזה בשיפוע עליון - 2X6
פשיטת כתף בפולי תחתון - 3X8

אימון A3:
אותו דבר כמו A1

אירובי 120 דקות בשבוע, לא יותר מ-60 דקות ביום נתון. לאחר האימון בלבד או בימי מנוחה. תקפיד על יום מנוחה כללי אחד בשבוע.
אירובי = ריצה, הליכה מהירה, אופניים, אליפטיקל ודומיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית