הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון תקופה שקטה וצנועה עשתה טוב - סקווט 197.5kg*5 @ 89.5kg BW

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
מתחיל עוד שבוע חודשיים הכנה לתחרות הוקי מים בצ'כיה, סוף סוף אחרי 4+ שנים צלח הניסיון לארגן קבוצה ישראלית לחו"ל. אנסה לא לרדת את ה-190*5 במהלך החודשיים האלה. בעולם מושלם זה אפילו ישאר 197.5, אבל ממש לא בטוח שאצליח לשמור על זה עם כל אימוני המים.

תהנו

מתחיל עוד שבוע חודשיים הכנה לתחרות הוקי מים בצ'כיה, סוף סוף אחרי 4+ שנים צלח הניסיון לארגן קבוצה ישראלית לחו"ל. אנסה לא לרדת את ה-190*5 במהלך החודשיים האלה. בעולם מושלם זה אפילו ישאר 197.5, אבל ממש לא בטוח שאצליח לשמור על זה עם כל אימוני המים.

תהנו

מה יש לך מתחת לרגל השמאלית?

כנראה הגבהה עקב א-סימטריה באורכי הגפיים...

סה״כ עובד יפה מאוד בהורדת המשקל ונראה ששמרת על משקלי עבודה, נהדר
נ.ב
למה חזרת לאולסטאר? העקב הרגיש גבוה מדי?

• פותח/ת השרשור
אכן א-סימטריה.

כנראה הגבהה עקב א-סימטריה באורכי הגפיים...

סה״כ עובד יפה מאוד בהורדת המשקל ונראה ששמרת על משקלי עבודה, נהדר
נ.ב
למה חזרת לאולסטאר? העקב הרגיש גבוה מדי?
זה שיא כל הזמנים, על כל משקל גוף, את המאזן הקלורי השלילי התחלתי כשהסקוואט היה בערך 187.5 לחמישייה. אולי אפילו 185, לא זוכר. משקל הגוף היה בערך 106. השיפור בכוח נהדר בהתחשב בשינוי במשקל הגוף, אבל ההבדלים הגדולים באמת הם בשחייה ובסיבולת ששיפרתי בתקופה הזו בצורה מאוד קיצונית. בחודשיים הקרובים אתאמן על זה אפילו עוד יותר כדי למשוך שיפור נוסף, בשביל התחרות של ההוקי.

עברתי לאולסטאר כי כשחזרתי לשחות ולשחק הוקי התחיל לי קומפארטמנט סינדרום בשתי השוקיים, לא משהו חמור, אבל הסקוואט החריף את זה מאוד עד לרמת כאב שכמעט מנעה ממני ללכת. אז חשבתי על לחזור לאולסטאר כדי שפחות מהירך יגע בשוק בתחתית, ותוך שבוע שבועיים הבעייה נפתרה לחלוטין. כיום אני מניח שיכול לחזור לאדיפאוור כי ירדתי הרבה במשקל אז באותו עומק המגע של הירך בשוק יהיה קטן יותר, אבל ממש לא מתכוון לבדוק את זה חודשיים לפני תחרות, בטח שלא בשביל להוסיף אולי, אולי 5 ק"ג לסקוואט וגם זה תסריט כנראה אופטימי.

תודה רבה!

כל הכבוד על המשקל,
קצת מאבד בתחתית, חזרה ראשונה הברכיים גלשו מעט קדימה.
כן, שבוע שעבר עשיתי את אותו משקל ובשתי החזרות הראשונות העומק היה גבולי אז הפעם המטרה הייתה עומק בדגש על השתיים הראשונות. וזה מה שזה יצר. אבל לא נורא /:

תודה רבה

תודה לכולם 😍

בכמה תחומי ספורט אתה מתעסק? חשבתי עד עכשיו שאתה מתעסק בשחייה 🙄

בכל אופן אחלה סקוואט בשביל אחד שמשגע את כל הפורום על סקוואט

• פותח/ת השרשור
בכמה תחומי ספורט אתה מתעסק? חשבתי עד עכשיו שאתה מתעסק בשחייה 🙄
הוקי מים, אבל מן הסתם זה אומר שמתאמן גם בשחייה, כמו שכדורגלן יתאמן על ריצה לצורך הדוגמה...

מי שמתעניין, זה וידאו של הקבוצה שלנו:

וזה וידאו של התחרות שאנחנו טסים אליה:

בכל אופן אחלה סקוואט בשביל אחד שמשגע את כל הפורום על סקוואט
תודה 😃

תהנו

יפה, עדיין שמן עקשן, האחרונה נראתה קשה ואפילו קשה מאוד.
אני נותן לך שבועיים גג שלושה לפני שאני חוזר ל200*5 ומעלה בסקווט 😃

• פותח/ת השרשור
יפה, עדיין שמן עקשן, האחרונה נראתה קשה ואפילו קשה מאוד.
אני נותן לך שבועיים גג שלושה לפני שאני חוזר ל200*5 ומעלה בסקווט 😃
לא היה קשה,
יום עצימות הבא שם 210.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית