הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב אירובי בזמן אימון/ לפני בתהליך של חיטוב

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
שלום לכולם,
אני מתאמן כ שנתיים וחצי ובזמן הזה עשיתי חיטוב ומסה.
לפני שבוע וחצי התחלתי תהליך של חיטוב ואני לא רואה סימנים של שיפור כלל חוץ מהורדה במשקל, רציתי להתייעץ איתכם בנושא האירובי שאני משלב שונה השנה בגלל אילוצים של עבודה חדשה.

בדרך כלל הייתי משלב את האירובי אחרי אימון משקולות כשהגוף כבר חם, בחיטובים הקודמים הייתי עושה בין 30-40 דק' אירובי בסוף אימון בעצימות גבוה כ 4/5 פעמים בשבוע ( כנ"ל משקולות).
השנה בגלל שאני חוזר מהעבודה מאוחר יותר אני נאלץ ומעדיף לשלב את האירובי בבוקר על בטן ריקה עם 200 מ"ג קפאין +יהומבין. ( שנים קודמות גם כן שילבתי יהומבין).

נכון להיות אני עושה אירובי כ4 פעמים בשבוע בבוקר על בטן ריקה כמו שציינתי כ30 דק', ומשקולות אני עושה כ 4/5 פעמים בשבוע אבל בלי האירובי של אחרי, תזונה כמובן שומר כמו שצריך.
משום מה השנה אני מתקשה להוריד את כל הנוזלים והשומן שצברתי במסה.

התחלתי את החיטוב כ87 קילו על 17% שומן ונכון להיום כשבועיים פלוס מינוס הורדתי ל 83 קילו אבל הקוביות מסרבות להציץ לבעד לנוזלים.
(שנים קודמות כבר במשקל הזה היה זכר מסויים לקוביות), אני יודע שקשה להסיק מסכנות על סמך מה שרשמתי אבל מה דעתכם על השילוב שלי של אירובי בבוקר על בטן ריקה ? אפקטבי יותר או פחות ? והאם אתם בכלל ממליצים על בטן ריקה 4 פעמים בשבוע ? אני פוחד לשרוף שריר.
תודה !

אין בעיה לשלב אירובי על בטן ריקה בבוקר אבל בלי קשר לא הייתי מגזים עם העצימות של האירובי ולדעתי 4-5 אימוני משקולות בשבוע כשאתה בחיטוב זה יותר מדי ולא נחוץ, לפי מה שאתה אומר אתה יורד במשקל אבל לא יורד באחוז שומן כמו שאתה רגיל/רוצה, יכול להיות שאתה יורד מהר מדי ומאבד הרבה שריר או שלחילופין אין מספיק חלבון בתפריט.

תעלה אולי את התפריט שלך וזה יעזור

• פותח/ת השרשור
תודה , אין לי תפריט קבוע אבל אני ארשום מה אני אוכל 90% מהשבוע אני בשגרה

6:00- אירובי בטן ריקה + יהומבין (בין חצי שעה ל40 דק')

8:30- 3 פרוסות לחם קל ( בטוסטר אובן ) + גביע של גבינה לבנה 3%

12:00- ארוחת צהריים + בדרך כלל 200 גר' עוף/חזה + פחמימה מורכבת כ 150 גר'.

15:30 5 בייצים ( רק 2 צהוב )

17:00 -פרי

18:30- אימון משקולות

20:00- 200 גר' בשר שוב + פחמימה 150 גר'

זה בערך מהלך היום שלי .
תודה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית