הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון מי גבינה

~ZiBeNbErG~

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
🆘
בימים האחרונים אני נמצא בדילמה קשה מאוד ואני לא יודע מה לעשות. בכל מקום שאני מסתכל כל הזמן מהללים את החלבון מי הגבינה וטוענים שהוא טבעי לחלוטין וכל מי שבחדר כושר יכול רק להרוויח משימוש בו. אני אדם ספקן מטבעי ואני לא קולט שלתוסף תזונה זה יש רק יתרונות. לדעתי חלבון מי גבינה זה לא טבעי ועצם זה שהוא עובר עיבוד תעשיתי מעורר בי חשד: חברות החלבון לא מספרות לנו את החסרונות שלו(דיי ברור למה). מצד אחד אני יודע שדבר כזה יכול מאוד לשפר לי את התוצאות(שום חלבון אחר לא נספג בזמן ומספק חלבון לשריריםבמסגרת הזמן של "חלון ההזדמנויות") ומצד שני זה הוא דבר שמרתיע אותי מעצם היותו משהו תעשיתי

אני יודע (בלי לפגוע באף אחד פה בפורום) שרובכם כנראה תהיו בעדו וכנראה שרובכם משתמשים בו. הייתי מאוד שמח אם תוכלו למסור לי מידע אובייקטיבי על החלבון - יתרונות וחסרונות(בעיקר מחסרונות אפשריים)-מאמרים מקצועיים יעזרו מאוד!(ולא רק מאמארים של בודיבילדרים)

נ.ב. היה לי ויכוח על זה עם חבר והוא טען שלחלבון זה לא יודע להבחין בין שרירים ולכן יכול לגרום נזק ללב(במקום להשיג מטרה של ניפוח שרירים "רגילים" בלבד וינפח את הלב ויכול לגרום לסכנה) האם יש ולו שמץ של אמת בדבר(בבקשה דעות אובייקטיביות!!)

תודה לעוזרים

חבר אתה חופר 😃 זה כל מה שיש לי להגיד לך.

לא חייב 2 גרם חלבון לק"ג, נגיד שכדאי לפחות 125.
דבר שני, אתה מסתכל על זה כמו ילד. כשאתה אומר שלוקח לטונה להתפרק שעתיים זה לא אומר שזה שוכב בבטן שעתיים ואז פופ הכל משתחרר. זה דברים שמשתחררים לאט ותאמין לי שזה תהליך שבהתחלה משתחרר יותר מבסוף (עובדה שאחרי שעה וחצי אתה כבר "תרגיש" את הקיבה ריקה) וכדאי לצרוך חלבון אחרי אימון אבל 25 גרם זה לא איזה מספר קסם זה סתם מספר נוח, נניח וקיים החלון זמן הזה והכנסת לגוף 25 גרם חלבון מטונה והתפרקו עד אז 15 גרם זה די הותר.

אתה מכניס את עצמך ליותר מדי סרטים על שטויות. מה אתה חושב שלפני האבקות חלבון אימונים בחדר כושר לא היו פרודוקטיבים ? לפני שהמציאו את החלון הזדמנויות הזה אנשים גדלו פחות ? כן זה חלבון יותר איכותי אולי אבל אתה יכול להיות רגוע. זה לא מה שיציל אותך או מה שיהרוג אותך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית