הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט ופרס

מצב
השרשור נעול

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
דדליפט :

ניסיתי הפעם עם אגן גבוה יותר מרגיל , ככה מישהו אמר לי לעשות , אם זה לא מספיק אני יעלה יותר אימון הבא.
אני חושב לעשות פרוטוקול פציעות , אני סובל מכאבי גב כל הזמן כמו לא יודע ( גב תחתון ) , אי אפשר להתכופף , קשה... אפילו רק לשבת או לקום מישיבה או לשכב.
ותחשבו בבית ספר שקמים ויושבים כל הזמן , זה כאבי טופת בכללי..
אני מפחד שהדלקת תחמיר , אני עושה 6 חזרות אבל אמרו לי שכדאי משקל קל הרבה חזרות בשביל הגב , מה לעשות לפי דעתכם?
אה והירידה אני יודע , אני יתקן אימון הבא , בסרטון השני הירידה יותר טובה

פרס :
אני יעלה אימון הבא , עכשיו הסתכלתי בסרטונים ושמתי לב , שהכל טוב חוץ מזה שאני עשיתי הפעם ( חד פעמי ) - התנועה של המוט לא ישר , כאילו לא יודע איך להסביר , אימון הבא

נערך לאחרונה:
אי אפשר , זה הבעיה , צריך לעבור דרך אורטופד ורק ככה
רופא משפחה יכול לרשום לך הפניה לפיזיו. תלך מחר בבוקר.
ובקשר ל-STICH , המבט דווקא למטה , אתה בטוח שהוא למעלה?
אתה שואל ברצינות? הזוית של הצוואר שלך נראית לך ישרה? הראש בהמשך הגוף?
אני יעשה הייפר אקסטנשן והיפ אקסטנשן , זה דווקא יכול לעזור לא?
אתה עם כאבים של מיון ושל קשיים בישיבה ובקימה, ואתה רוצה לעשות היפר אקסטנשן??
ומתי אמרתי שאני לא ייקח כדורים נגד דלקת? דווקא לקחתי היום , אחרי האימון ( אחרי שאכלתי )
בוא ננסה עוד פעם. אם אני אגיד לך ללכת לשירותים ולהוריד את כל הכדורים שד"ר MelsGay רשם לך באסלה - תקשיב לי לשם שינוי?

• פותח/ת השרשור
רופא משפחה יכול לרשום לך הפניה לפיזיו. תלך מחר בבוקר.

אתה שואל ברצינות? הזוית של הצוואר שלך נראית לך ישרה? הראש בהמשך הגוף?

אתה עם כאבים של מיון ושל קשיים בישיבה ובקימה, ואתה רוצה לעשות היפר אקסטנשן??

בוא ננסה עוד פעם. אם אני אגיד לך ללכת לשירותים ולהוריד את כל הכדורים שד"ר MelsGay רשם לך באסלה - תקשיב לי לשם שינוי?

בקשר לציטוט 3 , אמרתי שאני יעשה את התרגילים ברגע שהכאבים יעברו , לא כרגע נראלך כרגע חחח , אני יעשה עכשיו אני נראה לי תקוע למטה ולא מצליח לקום.

בקשר לציטוט 4 , למה להתנשאות? אהה ושאמרת לא לקחת כדורים , חשבתי זה בציניות... ( אם אני אגיד עכשיו שתפסיק לאבחן את עצמך ושלא תיגע בכדורים נגד דלקת שהחלטת משום מה שיש לך ושתלך לרופא משפחה ותבקש ממנו הפניה לפיזיותרפיסט, תקשיב הפעם?? - חשבתי המודגש זה בציניות , כי כל המשפט הזה היה בציניות... )
אז לקחת או לא לא הבנתי , כבר קשה לי להבין מתי אתה ציני -.-

בקשר לציטוט 2 - שיהיה , פעם הבאה שאני יעשה דדליפט ( אם אני יעשה ) אני יתקן , אני ישתדל.

בקשר לציטוט 3 , אמרתי שאני יעשה את התרגילים ברגע שהכאבים יעברו , לא כרגע נראלך כרגע חחח , אני יעשה עכשיו אני נראה לי תקוע למטה ולא מצליח לקום.

בקשר לציטוט 4 , למה להתנשאות? אהה ושאמרת לא לקחת כדורים , חשבתי זה בציניות... ( אם אני אגיד עכשיו שתפסיק לאבחן את עצמך ושלא תיגע בכדורים נגד דלקת שהחלטת משום מה שיש לך ושתלך לרופא משפחה ותבקש ממנו הפניה לפיזיותרפיסט, תקשיב הפעם?? - חשבתי המודגש זה בציניות , כי כל המשפט הזה היה בציניות... )
אז לקחת או לא לא הבנתי , כבר קשה לי להבין מתי אתה ציני -.-

בקשר לציטוט 2 - שיהיה , פעם הבאה שאני יעשה דדליפט ( אם אני יעשה ) אני יתקן , אני ישתדל.
לא לקחת כדורים על דעת עצמך.
ללכת לרופא המשפחה ולבקש הפניה לפיזיו.
בסדר?
למה להתנשאות?
כי תתחיל כבר להקשיב למה שאומרים לך! 😣

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית