הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איך אדע שאני לא מאבד מסת שריר

אנונימי14

משתמש מתחיל
197
5
נק' מוניטין:
13
197
5
היי איך אדע שאני לא מאבד מסת שריר מה גורם לאיבוד מסת שריר ?
ואיך אדע כמה יש לי

דבר נוסף אני בחיטוב זה מונע ממני להתחזק במתח ? (אני עושה כרגע עם 20 קילו עלי)
אממ אם יהיה לי עוד שאלות אשאל 😛

לגבי השאלה השניה עם ההתחזקות במתח, באופן כללי בחיטוב אתה לא מתחזק ואתה רק מנסה לשמור על הכוח הקיים. אבל במקרה הזה אל תשכח שאתה יורד במשקל גוף וזה כן יכול להקל עליך במתח אז זה כן אפשרי

• פותח/ת השרשור
לגבי השאלה השניה עם ההתחזקות במתח, באופן כללי בחיטוב אתה לא מתחזק ואתה רק מנסה לשמור על הכוח הקיים. אבל במקרה הזה אל תשכח שאתה יורד במשקל גוף וזה כן יכול להקל עליך במתח אז זה כן אפשרי
נכון אני גם חשבתי על זה

ולאחר שאני מסיים עם החיטוב מה הדבר שהכי יחזק אותי? התפריט ? שכאילו הוא יהיה על חיובי וזה מה שיתן לי את הפרץ אנרגיה לעלות משקלים גם במתח?

נכון אני גם חשבתי על זה

ולאחר שאני מסיים עם החיטוב מה הדבר שהכי יחזק אותי? התפריט ? שכאילו הוא יהיה על חיובי וזה מה שיתן לי את הפרץ אנרגיה לעלות משקלים גם במתח?
המאזן הקלורי הוא זה שייתן לך את האנרגיה לחזק את עצמך, אבל אתה צריך לעבוד נכון וטוב

• פותח/ת השרשור
המאזן הקלורי הוא זה שייתן לך את האנרגיה לחזק את עצמך, אבל אתה צריך לעבוד נכון וטוב
הבנתי תודה רבה

אשמח לדעת אם יש לכם איזה מאמר על בניית הארוחות שלי על בסיס המשקל שלי (60)
רוצה לבנות לי ארוחות טובות למסה שאתחיל במרץ ..

זאת אומרת זה קשור לתפריט?
לא רק, גם תכנית אימונים מתאימה תעזור לך לשמור על הכוח והמסה בחיטוב.
הבנתי תודה רבה

אשמח לדעת אם יש לכם איזה מאמר על בניית הארוחות שלי על בסיס המשקל שלי (60)
רוצה לבנות לי ארוחות טובות למסה שאתחיל במרץ ..
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
תפריטי תזונה לגברים למטרת העלאה במסת השריר לבעלי משקל: 50 - 65 - 80 - 100 ק"ג - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

באופן כללי יותר-אתה כן יכול להתחזק בחיטוב גם כאשר מחשיבים את הירידה במ.ג כמתאמן מתחיל/בינוני.

• פותח/ת השרשור
באופן כללי יותר-אתה כן יכול להתחזק בחיטוב גם כאשר מחשיבים את הירידה במ.ג כמתאמן מתחיל/בינוני.
עשיתי 3 חודשים עם ווסת של 15 קילו
ועכשיו עברתי לחגורת משקולת ושמתי 20 זה ממש קשה לי אבל אני משתדל להתחזק .. גם ירדתי במשקל קצת אז זה גם עוזר ..
(חח מנסה להתאמן על יד 1 )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית