עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסתכל במראה בעיקר.איך אדע שאני לא מאבד אם אני יורד במשקל נגיד (חיטוב
בהחלט יכול להיות.וזה מונע ממני להתחזק עצם זה שאני בחיטוב עכשיו?
מסתכל במראה בעיקר.
בהחלט יכול להיות.
נכון אני גם חשבתי על זהלגבי השאלה השניה עם ההתחזקות במתח, באופן כללי בחיטוב אתה לא מתחזק ואתה רק מנסה לשמור על הכוח הקיים. אבל במקרה הזה אל תשכח שאתה יורד במשקל גוף וזה כן יכול להקל עליך במתח אז זה כן אפשרי
המאזן הקלורי הוא זה שייתן לך את האנרגיה לחזק את עצמך, אבל אתה צריך לעבוד נכון וטובנכון אני גם חשבתי על זה
ולאחר שאני מסיים עם החיטוב מה הדבר שהכי יחזק אותי? התפריט ? שכאילו הוא יהיה על חיובי וזה מה שיתן לי את הפרץ אנרגיה לעלות משקלים גם במתח?
הבנתי תודה רבההמאזן הקלורי הוא זה שייתן לך את האנרגיה לחזק את עצמך, אבל אתה צריך לעבוד נכון וטוב
לא רק, גם תכנית אימונים מתאימה תעזור לך לשמור על הכוח והמסה בחיטוב.זאת אומרת זה קשור לתפריט?
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוףהבנתי תודה רבה
אשמח לדעת אם יש לכם איזה מאמר על בניית הארוחות שלי על בסיס המשקל שלי (60)
רוצה לבנות לי ארוחות טובות למסה שאתחיל במרץ ..
לגבי השאלה השניה עם ההתחזקות במתח, באופן כללי בחיטוב אתה לא מתחזק ואתה רק מנסה לשמור על הכוח הקיים. אבל במקרה הזה אל תשכח שאתה יורד במשקל גוף וזה כן יכול להקל עליך במתח אז זה כן אפשרי
עשיתי 3 חודשים עם ווסת של 15 קילובאופן כללי יותר-אתה כן יכול להתחזק בחיטוב גם כאשר מחשיבים את הירידה במ.ג כמתאמן מתחיל/בינוני.