הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אזורי הזרקה

whichsize

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
האם אתר ההזרקה משפיע על אופן הפיזור של הטסט בגוף נגיד אם עושים זריקה בכתף אז הכתף תגדל יותר מאזורים אחרים או שלא משנה איפה מזרקים החומר מתפזר בגוף

האם אתר ההזרקה משפיע על אופן הפיזור של הטסט בגוף נגיד אם עושים זריקה בכתף אז הכתף תגדל יותר מאזורים אחרים או שלא משנה איפה מזרקים החומר מתפזר בגוף
לא. ומדוע? כי מחזור הדם זורם בכל הגוף ועימו החומרים שהוזרקו
זה מיתוס טיפשי ואווילי "תזריק בכתף - היא תגדל יותר"
נו, באמת...

אני נשיתי דרך הכתף והיה לי הרבה כאבים לא יכלתי להרים יד למעלה עברתי לישבן (לתחת) וזה באמת שונה לגמרי אתה מרגיש פחות כאב
אני העדפתי הישבן תנסה

@Daniel Barack
דניאל הבנתי מאתרים בחו"ל שספציפית מטרן יש גדילה ספציפית במקום הזריקה אך היא רגעית כלומר מתאזנת לאחר ימים מסויימים בהתאם לאסטר. שמעת על משהו כזה?

@Daniel Barack
דניאל הבנתי מאתרים בחו"ל שספציפית מטרן יש גדילה ספציפית במקום הזריקה אך היא רגעית כלומר מתאזנת לאחר ימים מסויימים בהתאם לאסטר. שמעת על משהו כזה?
איוולת

@Daniel Barack
המקום שאתה מזריק בו רק יראה מלא ונפוח יותר כי אתה שם בו שמן.. כמו סינטול פחות או יותר.
גדילה של סיבי שריר לא מואצת בגלל שאתה שם בכתף את החומר.
מה שכן הבנתי שטסט סספנשיין כן משפיע על המקום שבו אתה שם אותו. זה דווקא נשמע לי הגיוני, בגלל שאין לו אסטר. אבל גם זה קח בערבון מוגבל

המקום שאתה מזריק בו רק יראה מלא ונפוח יותר כי אתה שם בו שמן.. כמו סינטול פחות או יותר.
גדילה של סיבי שריר לא מואצת בגלל שאתה שם בכתף את החומר.
מה שכן הבנתי שטסט סספנשיין כן משפיע על המקום שבו אתה שם אותו. זה דווקא נשמע לי הגיוני, בגלל שאין לו אסטר. אבל גם זה קח בערבון מוגבל
אוי מה יהיה איתכם? אז הזרקת 2, 3 אולי 4 מיל לאתר הזרקה מסויים. חוץ אולי מנפיחות קלה שנובעת מתגובה של המערכת החיסונית, אין עוד "אפקטים" שם

אוי מה יהיה איתכם? אז הזרקת 2, 3 אולי 4 מיל לאתר הזרקה מסויים. חוץ אולי מנפיחות קלה שנובעת מתגובה של המערכת החיסונית, אין עוד "אפקטים" שם
זה בדיוק מה שהוא אמר. נפיחות שדומה בצורתה לסינטול לדעתי הייתה כוונתו, ולא ברמה של שריר.

זה בדיוק מה שהוא אמר. נפיחות שדומה בצורתה לסינטול לדעתי הייתה כוונתו, ולא ברמה של שריר.
לא. הוא אמר שהסיבה לנפיחות היא השמן שמוזרק - וזו טעות. הסיבה, לעיתים, היא נוכחות מואצת של תאי דם מהמערכת החיסונית (מאקרופאג'ים), שמצטברים באיזור, כתגובה טבעית להחזרת גורם (מחט) לגוף.

זה קורה בדרך כלל בזריקות הראשונות לאותו אתר, או בשל טכניקה לקויה, הגורמת לפציעה מחודשת של הסיבים בשריר.

כשאתה מזריק 3 מל EOD ועושה רוטציה רק בין הכתפיים/ישבן, ההצטברות של השמן שם היא די גדולה.
נכון שלאחר הזריקה יש נפיחות כמו שאתה מתאר, אבל גם לאחר שהיא עוברת, לאחר תקופה של הזרקה ממושכת בהן הכתפיים מקבלות מראה מסונטל.
לא מבוסס על שום מחקר וכנראה בזה אתה יותר חזק ממני ועם יותר ידע.
אבל לפי מה שראיתי על עצמי זה כן משפיע..

כשאתה מזריק 3 מל EOD ועושה רוטציה רק בין הכתפיים/ישבן, ההצטברות של השמן שם היא די גדולה.
נכון שלאחר הזריקה יש נפיחות כמו שאתה מתאר, אבל גם לאחר שהיא עוברת, לאחר תקופה של הזרקה ממושכת בהן הכתפיים מקבלות מראה מסונטל.

מוזר, אני מזריק רק לכתפיים רגליים . כל זריקה לפחות 3 מיל וחומרים קצרים. אף פעם לא שמתי לב שיש נפיחות על שטח גדול או מראה מסונטל. כנראה זה עסק אינדיבידואלי.

קצב פינוי השמן שמצטבר די זניח. גם אם מצטבר שמן ויש מעין "גולה" - מפה ועד בלת מראה מסונטל בשריר - המרחק גדול מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית