הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחד"כ שלי אין סקוואטים ודדליפט

• פותח/ת השרשור 120gy
  • פורסם בתאריך

120gy

משתמש מתחיל
23
1
נק' מוניטין:
1
23
1
היי, אני חוזר להתאמן אחרי שנתיים עם שומן 19% בערך... אני רשום לקאנטרי ובחדר כושר שלו אין סקוואטים ודדפול ובגלל שכמעט כל תוכנית פה היא עם שני התרגילים או סקוואטים אין לי מושג מה לעשות, יש מכונה שהיא מחליפה סקוואטים אבל אני מרגיש איתה אותו הדבר לגבי סקוואט שפעם הייתי עושה ואין דדליפט.. זה קריטי? שווה לי לשלם עוד 250 שקל בחודש כדיי להיות בחד"כ שיותר קרוב אליי בבית עם הדברים האלה או שזה לא משמעותי ואני יכול להסתדר בלי..?
ולגבי תוכנית של מישוה מתחיל עם מטרות של חיטוב לעשות 3 פעמים חדכ ו3 פעמים ריצה בשבוע בשביל לחזור לכושר זה בסדר? אני מצליח להתמודד עם העומס, איזו תוכנית הכי מומלצת לי?

דדפול:sarcastic:

ועכשיו ברצינות, מה הכוונה אין סקוואטים ודדליפט? פשוט תעשה, אם לא מרשים לך תמצא מכון טוב יותר

• פותח/ת השרשור
זה לא שלא מרשים לי, פשוט אין יש הרבה דברים אחרים אבל אין איך לעשות שם דדליפט וסקוואטים רק יש משהו לרגלים במקום סקוואטים וזהו
זה ממש מעצבן והאפשרות היחידה שלי זה להוסיף כסף שאני מעדיך שלא להוסיף.
ולגבי תוכנית, זה בסדר 3 אימוני ריצה (8 קילומטר)3 אימוני חדכ (8 מתקנים שפועלים על כל הגוף), מטרה חיטוב אבל אני רק מתחיל להתאמן. מאמן אמר לי שאחרי חודש חודשיים הוא יעביר אותי לתוכנית AB ראנדומאלית ואני לא סומך עליו אז באתי לפה לשאול גם לגבי מה שהוא נתן לי האם זה בסדר

דדליפט אתה רק צריך מוט ופלטות, לא צריך שום דבר נוסף.

יש לך כלוב או ראק במכון שאפשר לשים עליו מוטות ?

• פותח/ת השרשור
דדליפט אתה רק צריך מוט ופלטות, לא צריך שום דבר נוסף.

יש לך כלוב או ראק במכון שאפשר לשים עליו מוטות ?
לא, אין סקווטט במשקל חופשי רק אחד שהוא מכונה כזו שששוברת את הגב ויש משהו לרגלים שאותו אני עושה שאני דוחף את עצמי מלפטה כאילו אני יושב על הריצפה עם רגליים על פלטה ודוחף את עצמי.

ושאלה נורא חשוב שהתעלמתם: אני עכשיו רק נכנס לכל התחום וזה וגם בניסיון לבנות תפריט אני צריך לדעת את האימונים שאני עושה בשבוע כדי לדעת כמה קלוריות אני צריך באותו היום, אז איזו תוכנית לעשות? כי מצד אחד אני רוצה חיטוב אבל מצד שני אני ממש מתחיל אז אני צריך להיכנס לכושר. להמשיך עם הריצות האלה של 40 דקות או לשנות ל4 פעמים בשבוע חדכ, ואם כן או לא איזו תוכנית לעשות בהנחה שאני לא יכול לעשות סקוואט אלה רק את המתקן הזה שהסברתי ואין דדליפט כי אני די בטוח שאסור ואין פלטות..
אם אני ידע את התוכנית אימונים אני יוכל להריב לעצמי את התפריט, וכמתחיל אני לא יודע מה לעשות..
תודה לעזורים ד"א

אין פלטות... אי אפשר לעשות שום תרגיל בסיס
תעבור מכון

• פותח/ת השרשור
מסכים לגמרי.
לא שמתי לב שאין פלטות
יש לי מכון כושר ליד הבית אבל זה עוד 290 שקל בחודש שזה הרבה בשבילי.. כי כבר יש לי אחד שבכללי רק אין לי סקוואטים ודדליפט לעשות בו ומתקן שמחליף סקוואט.
המטרה שלי זה חיטוב, לא להתחיל להיות ענק וזה אלה להוריד את האחוז שומן מ19 לסביבות 14-15.. בחדר כושר שיש לי עכשיו זה לא יקרה? אני לא יכול לבטל את המנוי שיש לי עכשיו עד ספטמבר אז בכללי אני יכול עד אז לעבוד בלי התרגילים האלה ואז להוסיף אותם, השאלה היא עד אז האם בלי התרגילים האלה יהיה שינוי משמעותי לבין התוצאה עם התרגילים האלה?

וכשאתה חוזר להתאמן מה שאני עושה זה בסדר? אף אחד לא ענה לי על זה... אני רוצה להגיע למצב שאני ייכול לעשות תוכנית כמה שיותר מהר ואף אחד לא עונה לי אם מה שאני עושה עכשיו יעבוד ועוד חודש חודשיים אני יהיה מוסגל להתחיל תוכנית שמיועדת לחיטוב..

תוכנית fbw כל הגוף 2-3 פעמים בשבוע
עם התוכנית אתה יכול לחטב אבל זה לא בהכרח יהיה טוב עם מכונות כמו שיכול להיות עם תרגילים מורכבים, כנ"ל גם לעלייה במסה.
אגב במכון יש משקולות יד לפחות?
אם כן אתה יכול לעשות קטלבט סקוואט ובנץ
וגם פרס זה לא בדיוק יהיה אותו דבר אבל עדיף מכלום

נערך לאחרונה:
מה זה חדר כושר בלי פלטות/מוט?הציוד הכי בסיסי אפילו יותר מספה או קולר מים

יש לי מכון כושר ליד הבית אבל זה עוד 290 שקל בחודש שזה הרבה בשבילי.. כי כבר יש לי אחד שבכללי רק אין לי סקוואטים ודדליפט לעשות בו ומתקן שמחליף סקוואט.
המטרה שלי זה חיטוב, לא להתחיל להיות ענק וזה אלה להוריד את האחוז שומן מ19 לסביבות 14-15.. בחדר כושר שיש לי עכשיו זה לא יקרה? אני לא יכול לבטל את המנוי שיש לי עכשיו עד ספטמבר אז בכללי אני יכול עד אז לעבוד בלי התרגילים האלה ואז להוסיף אותם, השאלה היא עד אז האם בלי התרגילים האלה יהיה שינוי משמעותי לבין התוצאה עם התרגילים האלה?

וכשאתה חוזר להתאמן מה שאני עושה זה בסדר? אף אחד לא ענה לי על זה... אני רוצה להגיע למצב שאני ייכול לעשות תוכנית כמה שיותר מהר ואף אחד לא עונה לי אם מה שאני עושה עכשיו יעבוד ועוד חודש חודשיים אני יהיה מוסגל להתחיל תוכנית שמיועדת לחיטוב..
רגע, אין אפשרות לעשות סקוואט ודדליפט או שאין בכלל מוטות ופלטות?
בכל מקרה האפשרות האידיאלית תהיה לעבור למכון שיש בו את האפשרות. אתה יכול לחטב גם בלי שום תרגילי בסיס, אתה יכול לחטב גם בלי אימונים בכלל אבל מנסים לתת לך את האפשרות שבה תגיע לתוצאות הכי טובות שאפשר. אם אתה לא יכול לעבור מכון אז תעבוד עם מה שיש לא יודע מה עוד להציע.

• פותח/ת השרשור
רגע, אין אפשרות לעשות סקוואט ודדליפט או שאין בכלל מוטות ופלטות?
בכל מקרה האפשרות האידיאלית תהיה לעבור למכון שיש בו את האפשרות. אתה יכול לחטב גם בלי שום תרגילי בסיס, אתה יכול לחטב גם בלי אימונים בכלל אבל מנסים לתת לך את האפשרות שבה תגיע לתוצאות הכי טובות שאפשר. אם אתה לא יכול לעבור מכון אז תעבוד עם מה שיש לא יודע מה עוד להציע.
תודה על העזרה P: דיברתי עם ההורים שלי אין לי אפשרות לעבור חד"כ אפילו אם אני משלם את הכל לבד אני לא יוכל... אז יש לי כבר תחליף לסקוואט, איזה תחליף יש לדדליפט? יש שם מוטות אבל אסר לעשות איתם דדליפט כי אין על מה לעשות... וכן יש שם משקולות יד ועוד הרבה מתקנים.
זה כזה חד"כ של זקנים אז אני מבין שרק איזה 2 אחוז ממי שרשום שם יכול לעשות סקוואטים/צריך אז הם פשוט לא קנו כי אין מספיק מקום אבל יש הרבה מתקנים כאלה אחרים... אז רק השאלה שלי נשארת מה התחליף לדדליפט וגם האם לעשות רק 3 אימונים בשבוע FBW או להוסיף גם ריצה 3 פעמים בשבוע לחודש חודשיים ואז לעבור לAB וכשאני יעבור לוותר על הריצה?

אם אפשר דדליפט רומני לדעתי תעשה אותו. לא אמור להיות בעיה של לחבוט את המוט ברצפה כי המוט לא נוגע ברצפה במהלך הסט

מה הכוונה אין על מה לעשות דדליפט? תנסה להראות לו שאתה מניח את המוט לאט ולא פוגע ברצפה אולי יסכים...

Back
למעלה תחתית