הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על התכנית שלי

hagay123

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע בבית, פעמיים אימון כוח ופעמיים אימון אירובי. האימון שלי הוא ככה:

אימון כוח:

4 סטים של 7 מתח
4 סטים של 8 חזרות כפיפת מרפקים עם משקולות
4 סטים של עלייה עם קצות האצבעות (לא יודע איך קוראים לו, עובד על התאומים), כל סט 30 חזרות.
4 סטים של 30 שכיבות סמיכה
4 סטים של 20 סקוואטים (משקל גוף)
4 סטים של 8 חזרות פשיטת מרפקים עם משקולות

אימון אירובי:

20x100 אינטרוולים. אני מחכה שירד לי הדופק ל120 ויוצא לעוד סיבוב.

אני מתאמן ככה כבר חודשיים ואין הרבה שיפור. איך אני יכול לשפר את האימון?

תודה לעונים!

א. האימון לא להיט בכלל, יש לך גישה לחדר כושר/ציוד יותר רציני? (אפשר גם בלי אבל זה מאוד יכול להועיל)
ב. ההתקדמות שלך גם מאוד תלויה בתזונה שלך, לא פירטת על הנושא.

• פותח/ת השרשור
א. האימון לא להיט בכלל, יש לך גישה לחדר כושר/ציוד יותר רציני? (אפשר גם בלי אבל זה מאוד יכול להועיל)
ב. ההתקדמות שלך גם מאוד תלויה בתזונה שלך, לא פירטת על הנושא.

אין לי גישה לחדר כושר. יש לי רק שתי משקולות :\

אני עוד מעט אתחיל להשתמש בגיינר (הזמנתי אך לא הגיע עדיין), לא אוכל ממתקים וחטיפים, ואוכל הרבה יותר ממה שאני שורף.

בתור התחלה - נרשם לחדר כושר

אין לי חדר כושר שאני יכול להגיע אליו.

אני עוד מעט אתחיל להשתמש בגיינר (הזמנתי אך לא הגיע עדיין), לא אוכל ממתקים וחטיפים, ואוכל הרבה יותר ממה שאני שורף.

איפה אתה גר? אין לך תחבורה ציבורית?

במושב מבודד. בגלל שאני פחות מגיל 18 אני יכול ללכת לחדר כושר הכי קרוב עד השעה שש וחצי וזה כמעט לא אפשרי עם השעות של התחבורה הציבורית.
חשבת לנסות לשתף את ההורים בבעיה ולמצוא פתרון?
בצורה שאתה מתאמן בבית אתה לא תגיע לתוצאות שאתה מקווה.

• פותח/ת השרשור
חשבת לנסות לשתף את ההורים בבעיה ולמצוא פתרון?
בצורה שאתה מתאמן בבית אתה לא תגיע לתוצאות שאתה מקווה.

ברור שניסיתי.. ההורים שלי עובדים בשעות שאני חוזר מהבית ספר וזה בעייתי מאוד. אני יודע שאימון בבית לא הכי אפקטיבי אבל אני מחפש את האימון שיהיה הכי טוב בשבילי. תודה על העזרה.

במצב הנוכחי הייתי משקיע בעוד ציוד ביתי לפחות לתקופה הקרובה עד שתוכל להרשם למכון.

וגיינר זה

במצב שאתה מתאר הייתי ממליץ להשקיע בעוד משקולות ועוד ציוד ביתי לפחות עד שתוכל להירשם למכון.
גיינר זה תוסף בלבד דיברתי על התזונה כולה. בכל מקרה אני מסכים עם שחר שאתה צריך להשתדרג למצוא פיתרון לבעיית הציוד ואז יהיה הרבה יותר קל להכווין אותך.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
במצב הנוכחי הייתי משקיע בעוד ציוד ביתי לפחות לתקופה הקרובה עד שתוכל להרשם למכון.

וגיינר זה

במצב שאתה מתאר הייתי ממליץ להשקיע בעוד משקולות ועוד ציוד ביתי לפחות עד שתוכל להירשם למכון.
גיינר זה תוסף בלבד דיברתי על התזונה כולה. בכל מקרה אני מסכים עם שחר שאתה צריך להשתדרג למצוא פיתרון לבעיית הציוד ואז יהיה הרבה יותר קל להכווין אותך.
בהצלחה

אז איזה ציוד לקנות? ועד שאני אקנה אותו, איזה תרגילים לשנות/להוסיף?

תנסה להקשות על עצמך. תכניס וריאציות שונות של מתח כמו יהלום או משיפוע. שים עליך ילקוט עם משקל ותעשה מתח ומקבלים. תעבוד עם גלגל לאימון בטן ותנסה להגיע לשליטה טובה בו. חפש בפייס קבוצות של סטריט וורקאאוט ותצטרף אילהם מידי פעם. תשנה וריאציות במתח תנסה להישאר בתחתית ובעלייה 2 שניות בכל חזרה. חתירות עם משקל גוף. תחפש באינטרנט, הוא מלא במאמרים על זה. תנסה סופר סטים.
תנסה להתמקצע בתרגילי משקל גוף כמו פה:https://www.google.com/url?sa=t&rct...QY9Syiye5uFae_pHptzgTw&bvm=bv.115339255,d.dmo
בקיצור, גם אימון בית יכול להיות טוב מספיק להתקדמות בתרגילים מורכבים. אבל המקום שבאמת תתמקצע זה רק במכון עם מוט וברזלים.

אז איזה ציוד לקנות? ועד שאני אקנה אותו, איזה תרגילים לשנות/להוסיף?
כרגע יש לך זוג משקולות מתברגות? אם כן פשוט תקנה עוד פלטות שתוכל לשחק במשקלים.

ולגבי תרגילים תדבוק במתח מקבילים + וריאציות של סקוואט (רגיל, בולגרי וכו')

• פותח/ת השרשור
תנסה להקשות על עצמך. תכניס וריאציות שונות של מתח כמו יהלום או משיפוע. שים עליך ילקוט עם משקל ותעשה מתח ומקבלים. תעבוד עם גלגל לאימון בטן ותנסה להגיע לשליטה טובה בו. חפש בפייס קבוצות של סטריט וורקאאוט ותצטרף אילהם מידי פעם. תשנה וריאציות במתח תנסה להישאר בתחתית ובעלייה 2 שניות בכל חזרה. חתירות עם משקל גוף. תחפש באינטרנט, הוא מלא במאמרים על זה. תנסה סופר סטים.
תנסה להתמקצע בתרגילי משקל גוף כמו פה:https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjhsbzl-5nLAhWLKh4KHTPECZsQFggdMAA&url=http://www.sportweb.co.il/%D7%9E%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D/129_/%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F_%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%A8%D7%99_%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%94_(CORE)_%D7%9E%D7%AA%D7%A7%D7%93%D7%9D&usg=AFQjCNHApqmCXDUGf3zz26N6kwr3kl17XA&sig2=QY9Syiye5uFae_pHptzgTw&bvm=bv.115339255,d.dmo
בקיצור, גם אימון בית יכול להיות טוב מספיק להתקדמות בתרגילים מורכבים. אבל המקום שבאמת תתמקצע זה רק במכון עם מוט וברזלים.

תודה רבה על ההשקעה בתגובה. כמה חזרות וסטים לעשות בכל תרגיל?

כרגע יש לך זוג משקולות מתברגות? אם כן פשוט תקנה עוד פלטות שתוכל לשחק במשקלים.

ולגבי תרגילים תדבוק במתח מקבילים + וריאציות של סקוואט (רגיל, בולגרי וכו')

תודה רבה!

וזה בסדר לעשות 2 אימוני כוח בשבוע ו2 אימוני אירובי?

אני בסך הכל מנסה לכוון אותך. המידע שנתתי נועד להראות לך שיש לך עוד מקום לבנות סולם התקדמות טוב גם בטימון בבית בלית ברירה.
אתה מבקש כבר בניית תכנית. שאת זה אני לא יכול לעשות כי אני לא מכיר אותך ולא יודע מה באמת היכולות שלך.
תנסה לברר על מאמן טוב שיתן לך את הכלים להתקדם עם מה שיש במקום הכסף שתוציא לעת עתה על מכון.

ממליץ לך בנושא הזה לפנות ל @MikeRozner . לבן אדם יש יכולת מופלאה במשקל גוף.

תודה רבה!

וזה בסדר לעשות 2 אימוני כוח בשבוע ו2 אימוני אירובי?
הכל בסדר... ממליץ יותר לכיוון ה3-3 או 3-2 (3 במה שיותר חשוב לך)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית