עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תגיד לי שכתבת תראי בגלל שכתוב מתחת לשם "חודש 5 להריון" נכון?כמות סיבובים תלויה ברמת כושר,כללי תראי שכל האימון לא נמשך יותר מ 20 דקות.
אם אתה רוצה אינטרוואלים שואתיים יש את מה שעשיתי לאמא שלי שזה שלושה סיבובים של:
5seconds on, 10 seconds off, 20 seconds on, 10 seconds off, 10 seconds on, 10 seconds off, 30 seconds on, 10 seconds off, 15 seconds on, 10 seconds off, 25 seconds on, 10 seconds offאתה יכול לעשות את זה או בריצה, או בשחייה, או באופניים או ב- concept2.
בכל מקרה moo אתה צריך לדעת יותר טוב מזה, הרעיון של קרוספיט זה גיוון. מה שנתת הם דוגמאות טובות לאימון, אבל לא אותו דבר כל פעם. כל פעם משהו אחר, תיעזר באימונים היומיים.
אבל המטרה שלו היא לשפר סיבולת בכללי, לא משהו ספציפי, אז מה הנקודה שלך?אין שום חשיבות לגיוון , אלא אם המטרה שלו היא כושר כללי .
אחרת שיתאמן על מה שהוא רוצה לשפר .
נכתב ע"י moo:סבבה, וכמה זמן מומלץ לעשות אינטרוואלים ?
וכמה זמן מומלץ לעשות סבב כמו שרשמתי בתחילת העמוד ?
20 ד' בערך ?
אתה יכול לשלב גם אימונים של קרוספיט אינדורנס, אימוני הספרינטים שלהם מומלצים.לי חשוב להעיף את הדופק לשמיים ואז לתת אירובי קל להסדיר דופק ושוב פעם
עברתי על הנעוץ WOD לא כ"כ התחברתי
כי יש אימונים של רק כח ו/או אירובי
את הכח אני עושה כבר, אני מחפש משהו לאימון אחד או שניים כתוספת
שיצא לי פעמיים בשבוע אירובי, אפשרי פעם אינטרוולים מיד אחרי אימון כוח + אימון קרוספיט
יש לך המלצה לקרוספיט שיש בו ספרינטים + כח כמו הסבב שרשמתי ?