הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
פשוט תקוע בדדליפט במתכונת ss. בואו נגיד שהטכניקה, תזונה ושינה בסדר גמור לא מצליח להתקדם יותר מה עושים??

רילואד. לאחר שני אימונים ללא התקדמות הורד 20% מהמשקל והתקדם שוב עד שתגיע למשקל של הכשל. משם תתקדם בעליות קטנות יותר. אם עלית בעשר תתחיל התקדם בחמש.
אם הגעת לכשל נוסף זה כנראה הזמן לעבור תכנית.

• פותח/ת השרשור
רילואד. לאחר שני אימונים ללא התקדמות הורד 20% מהמשקל והתקדם שוב עד שתגיע למשקל של הכשל. משם תתקדם בעליות קטנות יותר. אם עלית בעשר תתחיל התקדם בחמש.
אם הגעת לכשל נוסף זה כנראה הזמן לעבור תכנית.
רילואד זה כמו דיאלדו? ומה בקשר לריסט לא אומרים לבצע קודם ?

• פותח/ת השרשור
קודם כל שווה לך להעלות לפה סרטון שלך בדדליפט כבד ונוכל לראות מה לא בסדר.
דבר שני, פשוט תמשיך לנסות ובנתיים הזקווט התחזק
ביא נשים בצד את בעיית הטכניקה. כמה ריסטים אני אמור לעבור כדי לעבור לשלב השני? מה הוא השלב השני?

ביא נשים בצד את בעיית הטכניקה. כמה ריסטים אני אמור לעבור כדי לעבור לשלב השני? מה הוא השלב השני?
כל העניין הוא שבדדליפט ממשיכים עם סט כבד בשבוע הרבה זמן.. אפשר למשוך ככה יותר משנה. אני לא מבין למה אתה כל כך מתעקש שזה לא טכניקה..
בכל מקרה אתה יכול אולי לנסות נפח לדדליפט (5*5, 5*3) אבל כך בחשבון שזו מעמסה רצינית

כל העניין הוא שבדדליפט ממשיכים עם סט כבד בשבוע הרבה זמן.. אפשר למשוך ככה יותר משנה. אני לא מבין למה אתה כל כך מתעקש שזה לא טכניקה..
בכל מקרה אתה יכול אולי לנסות נפח לדדליפט (5*5, 5*3) אבל כך בחשבון שזו מעמסה רצינית
מעמסה כזאת רצינית עלולה לפגוע לו בהתקדמות בכל שאר התרגילים לא?

מעמסה כזאת רצינית עלולה לפגוע לו בהתקדמות בכל שאר התרגילים לא?
להגיד לך את האמת, אני לא יודע..הוא לא נותן אף פרט על עצמו, אי אפשר לדעת אם זה טכניקה או שחסרה מסת שריר או שהוא כבר מתאמן מתקדם שמרים 200קג.. אז מניחוש, אני מניח שאם הוא בSS והוא תקוע בדדליפט תקופה (שני ריסטים) אז חסרה מסת שריר..

בעיקרון זה יכול לפגוע בהתקדמות כי דדליפט זה תרגיל מאד אינטנסיבי אבל אני כרגע עושה 5*5 ומצליח להתקדם בשאר התרגילים אז אני מניח שזה אפשרי

• פותח/ת השרשור
להגיד לך את האמת, אני לא יודע..הוא לא נותן אף פרט על עצמו, אי אפשר לדעת אם זה טכניקה או שחסרה מסת שריר או שהוא כבר מתאמן מתקדם שמרים 200קג.. אז מניחוש, אני מניח שאם הוא בSS והוא תקוע בדדליפט תקופה (שני ריסטים) אז חסרה מסת שריר..

בעיקרון זה יכול לפגוע בהתקדמות כי דדליפט זה תרגיל מאד אינטנסיבי אבל אני כרגע עושה 5*5 ומצליח להתקדם בשאר התרגילים אז אני מניח שזה אפשרי
אז ניתן מידע בשמחה כל עוד יעזור ואם החסרתי משהו תגיד.
שוקל 77, גובה 1.77 מרים 1x5 150 קילו. הקפיצות שלי לאורך כל הדרך הם ב5 קילו ומבצע אותו פעם בשבוע מה אתה חושב?
ד"א בריסט אני מבצע העלות של 5 קילו מה שאומר שבשבוע השלישי אני מנסה להרים את מה שהיה כשל נכון?

שוקל 77, גובה 1.77 מרים 1x5 150 קילו. הקפיצות שלי לאורך כל הדרך הם ב5 קילו ומבצע אותו פעם בשבוע מה אתה חושב?
ד"א בריסט אני מבצע העלות של 5 קילו מה שאומר שבשבוע השלישי אני מנסה להרים את מה שהיה כשל נכון?
אולי התקדמות בפחות משקל תעבוד טוב יותר? בין אם זה להוסיף פחות או לעשות פעמיים בשבוע אבל לחלק את ה5 קילו להתקדמות בשני חלקים.

• פותח/ת השרשור
אולי התקדמות בפחות משקל תעבוד טוב יותר? בין אם זה להוסיף פחות או לעשות פעמיים בשבוע אבל לחלק את ה5 קילו להתקדמות בשני חלקים.
הדבר יגרום לעומס מה שיביא את הירידה ולא את העלייה

150 קילו זה כבר משקל נורמלי.. הניחוש שלי שהבעיה העיקרית שלך שאתה שוקל 77 קג על 1.77. תתחיל לאכול!
תנסה לעבור להתקדמות של 2.5 קג במקום של 5.
כמה הסקווט?
אגב, באיזה יום אתה עושה את הדדליפט?

• פותח/ת השרשור
150 קילו זה כבר משקל נורמלי.. הניחוש שלי שהבעיה העיקרית שלך שאתה שוקל 77 קג על 1.77. תתחיל לאכול!
תנסה לעבור להתקדמות של 2.5 קג במקום של 5.
כמה הסקווט?
אגב, באיזה יום אתה עושה את הדדליפט?
שמע זה לא כזה רזה ביחס לגובה.
אם ה2.5 קילו לא יעזור או שאני ימשוך איתו קצת מה עושים?
הסקוואט 120 3x5.
מבצע דדליפט ביום השלישי.
בתכלס בערך מתי אמורים לעבור למתוכנת לינארית של דדליפט 4x5 בפרמידה בערך? אחרי כמה ריסטים? או משקל שמגיעים בערך? (אני יודע שזה שונה מאדם לאדם)

שמע זה לא כזה רזה ביחס לגובה.
אם ה2.5 קילו לא יעזור או שאני ימשוך איתו קצת מה עושים?
הסקוואט 120 3x5.
מבצע דדליפט ביום השלישי.
בתכלס בערך מתי אמורים לעבור למתוכנת לינארית של דדליפט 4x5 בפרמידה בערך? אחרי כמה ריסטים? או משקל שמגיעים בערך? (אני יודע שזה שונה מאדם לאדם)
לא היית עושה את הפרמידה עד עכשיו?תתחיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית