עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רילואד זה כמו דיאלדו? ומה בקשר לריסט לא אומרים לבצע קודם ?רילואד. לאחר שני אימונים ללא התקדמות הורד 20% מהמשקל והתקדם שוב עד שתגיע למשקל של הכשל. משם תתקדם בעליות קטנות יותר. אם עלית בעשר תתחיל התקדם בחמש.
אם הגעת לכשל נוסף זה כנראה הזמן לעבור תכנית.
התכוונתי לריסטרילואד זה כמו דיאלדו? ומה בקשר לריסט לא אומרים לבצע קודם ?
התכוונתי לריסט
אוקיי עשיתי כבר 2 ריסטים מה עכשיוחוץ ממה שכבר כתבו לך, ההתקדמות שלך בסקווט תחזק אותך גם בדדליפט.
קודם כל שווה לך להעלות לפה סרטון שלך בדדליפט כבד ונוכל לראות מה לא בסדר.אוקיי עשיתי כבר 2 ריסטים מה עכשיו
ביא נשים בצד את בעיית הטכניקה. כמה ריסטים אני אמור לעבור כדי לעבור לשלב השני? מה הוא השלב השני?קודם כל שווה לך להעלות לפה סרטון שלך בדדליפט כבד ונוכל לראות מה לא בסדר.
דבר שני, פשוט תמשיך לנסות ובנתיים הזקווט התחזק
כל העניין הוא שבדדליפט ממשיכים עם סט כבד בשבוע הרבה זמן.. אפשר למשוך ככה יותר משנה. אני לא מבין למה אתה כל כך מתעקש שזה לא טכניקה..ביא נשים בצד את בעיית הטכניקה. כמה ריסטים אני אמור לעבור כדי לעבור לשלב השני? מה הוא השלב השני?
מעמסה כזאת רצינית עלולה לפגוע לו בהתקדמות בכל שאר התרגילים לא?כל העניין הוא שבדדליפט ממשיכים עם סט כבד בשבוע הרבה זמן.. אפשר למשוך ככה יותר משנה. אני לא מבין למה אתה כל כך מתעקש שזה לא טכניקה..
בכל מקרה אתה יכול אולי לנסות נפח לדדליפט (5*5, 5*3) אבל כך בחשבון שזו מעמסה רצינית
להגיד לך את האמת, אני לא יודע..הוא לא נותן אף פרט על עצמו, אי אפשר לדעת אם זה טכניקה או שחסרה מסת שריר או שהוא כבר מתאמן מתקדם שמרים 200קג.. אז מניחוש, אני מניח שאם הוא בSS והוא תקוע בדדליפט תקופה (שני ריסטים) אז חסרה מסת שריר..מעמסה כזאת רצינית עלולה לפגוע לו בהתקדמות בכל שאר התרגילים לא?
אז ניתן מידע בשמחה כל עוד יעזור ואם החסרתי משהו תגיד.להגיד לך את האמת, אני לא יודע..הוא לא נותן אף פרט על עצמו, אי אפשר לדעת אם זה טכניקה או שחסרה מסת שריר או שהוא כבר מתאמן מתקדם שמרים 200קג.. אז מניחוש, אני מניח שאם הוא בSS והוא תקוע בדדליפט תקופה (שני ריסטים) אז חסרה מסת שריר..
בעיקרון זה יכול לפגוע בהתקדמות כי דדליפט זה תרגיל מאד אינטנסיבי אבל אני כרגע עושה 5*5 ומצליח להתקדם בשאר התרגילים אז אני מניח שזה אפשרי
אולי התקדמות בפחות משקל תעבוד טוב יותר? בין אם זה להוסיף פחות או לעשות פעמיים בשבוע אבל לחלק את ה5 קילו להתקדמות בשני חלקים.אז ניתן מידע בשמחה כל עוד יעזור ואם החסרתי משהו תגיד.
שוקל 77, גובה 1.77 מרים 1x5 150 קילו. הקפיצות שלי לאורך כל הדרך הם ב5 קילו ומבצע אותו פעם בשבוע מה אתה חושב?
ד"א בריסט אני מבצע העלות של 5 קילו מה שאומר שבשבוע השלישי אני מנסה להרים את מה שהיה כשל נכון?
הדבר יגרום לעומס מה שיביא את הירידה ולא את העלייהאולי התקדמות בפחות משקל תעבוד טוב יותר? בין אם זה להוסיף פחות או לעשות פעמיים בשבוע אבל לחלק את ה5 קילו להתקדמות בשני חלקים.
150 קילו זה כבר משקל נורמלי.. הניחוש שלי שהבעיה העיקרית שלך שאתה שוקל 77 קג על 1.77. תתחיל לאכול!אז ניתן מידע בשמחה כל עוד יעזור ואם החסרתי משהו תגיד.
שוקל 77, גובה 1.77 מרים 1x5 150 קילו. הקפיצות שלי לאורך כל הדרך הם ב5 קילו ומבצע אותו פעם בשבוע מה אתה חושב?
ד"א בריסט אני מבצע העלות של 5 קילו מה שאומר שבשבוע השלישי אני מנסה להרים את מה שהיה כשל נכון?
שמע זה לא כזה רזה ביחס לגובה.150 קילו זה כבר משקל נורמלי.. הניחוש שלי שהבעיה העיקרית שלך שאתה שוקל 77 קג על 1.77. תתחיל לאכול!
תנסה לעבור להתקדמות של 2.5 קג במקום של 5.
כמה הסקווט?
אגב, באיזה יום אתה עושה את הדדליפט?
לא היית עושה את הפרמידה עד עכשיו?תתחיל.שמע זה לא כזה רזה ביחס לגובה.
אם ה2.5 קילו לא יעזור או שאני ימשוך איתו קצת מה עושים?
הסקוואט 120 3x5.
מבצע דדליפט ביום השלישי.
בתכלס בערך מתי אמורים לעבור למתוכנת לינארית של דדליפט 4x5 בפרמידה בערך? אחרי כמה ריסטים? או משקל שמגיעים בערך? (אני יודע שזה שונה מאדם לאדם)
זה לא מוקדם מידי? ובאיזה שלב אמורים להכניס תרגילי עזר לדדליפט? ( אני יודע שאני לא צריך)לא היית עושה את הפרמידה עד עכשיו?תתחיל.
זה לא מוקדם מידי..פרמידה זה לא עזר ואם אתה מתכוון לתרגיל נוסף אז אין צורך, זה רק יפריע לך.זה לא מוקדם מידי? ובאיזה שלב אמורים להכניס תרגילי עזר לדדליפט? ( אני יודע שאני לא צריך)