עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פעם בשבועיים אני בקושי התקדם סך הכל אני עושה 150 3x5 משקל עלוב למה אני לא מתקדם כמו כולםםתתחיל למשוך פעם בשבועיים ותתמקד בסקוואט
אתה בטוח שהנפח של הפרמידה תועיל במקרה הזה?זה לא מוקדם מידי..פרמידה זה לא עזר ואם אתה מתכוון לתרגיל נוסף אז אין צורך, זה רק יפריע לך.
א. 5 קילו בשבועיים זה עדיף על ה-0 שאתה מוסיף כל שבוע כרגע.פעם בשבועיים אני בקושי התקדם סך הכל אני עושה 150 3x5 משקל עלוב למה אני לא מתקדם כמו כולםם
אתה בטוח שהנפח של הפרמידה תועיל במקרה הזה?
אתה עושה בדדליפט שלושה סטים כבדים?פעם בשבועיים אני בקושי התקדם סך הכל אני עושה 150 3x5 משקל עלוב למה אני לא מתקדם כמו כולםם
אתה בטוח שהנפח של הפרמידה תועיל במקרה הזה?
טעות שלי התכוונתי שאני עושה 1x150 דדליפט ו3x5 סקוואט 120 קילו.א. 5 קילו בשבועיים זה עדיף על ה-0 שאתה מוסיף כל שבוע כרגע.
ב. עושים 1*5
ג. Ss ---> sq>dl
התבלבלתי אני עוקה 1x5אתה עושה בדדליפט שלושה סטים כבדים?
לא אמרתי שהסקוואט אמור להיות גבוהה מהדדליפט,טעות שלי התכוונתי שאני עושה 1x150 דדליפט ו3x5 סקוואט 120 קילו.
אתה במשקלים האלה גם עברת לפעם בשבועים? ולמה הדדליפט צריך להיות פחות מהסקוואט זה אמור להיות הפוך
התבלבלתי אני עוקה 1x5
אז לעבור למתכונת הלענארית של פרמידה 4x5 אם העלות של 2.5 לא יעזור?
עשית סימון שסקוואט גבוה מדדליפט בss תסתכל בהודעה הקודמת. אני רוצה להבין משהו אני מבחינת משקל על המוט צריך לעבור למתכונת של פעם בשבועיים ביום שלישי 1x5? זה לא נתפס לי עם המשקל פח הזה אם הייתי עושה 200 קילו הייתי מביןלא אמרתי שהסקוואט אמור להיות גבוהה מהדדליפט,
אלא שב-SS הוא חשוב יותר.
הוא המקור לנפח ולהתחזקות בעיקר...
וכשלים בדדליפט רק משבשים את ההתקדמות,
לעשות בראשון וחמישי מתח ושלישי לעשות דדליפט ברוטציה עם עוד משיכה (פאוורקלין, חתירה, וריאציה של דדליפט וכו') יהיה לדעתי הכי טוב במצבך, ולנסות לסחוט כמה שיותר התקדמות בסקוואט.
אם לא יעזור תעשה פעם בשבועיים כמו שכתבו לךטעות שלי התכוונתי שאני עושה 1x150 דדליפט ו3x5 סקוואט 120 קילו.
אתה במשקלים האלה גם עברת לפעם בשבועים? ולמה הדדליפט צריך להיות פחות מהסקוואט זה אמור להיות הפוך
התבלבלתי אני עוקה 1x5
אז לעבור למתכונת הלענארית של פרמידה 4x5 אם העלות של 2.5 לא יעזור?