עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צילמתי רק בשביל לוודא שבירת מקביל, לגבי המרפקים אתה צודק, זאת בעיה ידועה אצלי שאני חייב לפתורהסרטון לא מצולם טוב קשה לראות המון דברים... אבל ממה שכן רואים נראה בסדר - אם אתה יכול לרדת עוד בלי לשבור את הטכניקה אז תעשה את זה. ותרים את המרפקים יותר למעלה
למה אתה רוצה לודוא שבירת מקביל? אתה מתכונן לתחרות?צילמתי רק בשביל לוודא שבירת מקביל, לגבי המרפקים אתה צודק, זאת בעיה ידועה אצלי שאני חייב לפתור
לא, פשוט מאוד אני כזה באופי, אם אני עושה משהו אז אני שואף לעשות אותו בצורה מושלמת, אם נניח בחזרה אחת מתוך החמישייה לא תהיה שבירת מקביל אני לא אעלה משקל, אותו דבר בבנץ' אם נניח בחזרה האחרונה מישהו יעזור לי עם הזרת אפילו אני לא אעלה משקל, אם כבר אני עושה משהו אני רוצה לעשות אותו כמו שצריך בלי לעגל פינות.למה אתה רוצה לודוא שבירת מקביל? אתה מתכונן לתחרות?
לא, פשוט מאוד אני כזה באופי, אם אני עושה משהו אז אני שואף לעשות אותו בצורה מושלמת, אם נניח בחזרה אחת מתוך החמישייה לא תהיה שבירת מקביל אני לא אעלה משקל, אותו דבר בבנץ' אם נניח בחזרה האחרונה מישהו יעזור לי עם הזרת אפילו אני לא אעלה משקל, אם כבר אני עושה משהו אני רוצה לעשות אותו כמו שצריך בלי לעגל פינות.
עושה רושם שאתה לא מתרשם מעניין שבירת המקביל, אתה בסקוואט לא מקפיד על זה ?
עכשיו אני לא הבנתי אותךלא הבנת אותי בכלל, מה הקשר לאופי שלך...
לדעתי אתה לא צריך לחפש שבירת מקביל... אתה צריך לחפש לרדת הכי נמוך שאפשר בלי לשבור את הטכניקה, לרדת מעבר ל90 מעלות זה בכלל לא צריך להיות פקטור כי זה ברור שתרד.
עכשיו אני לא הבנתי אותך
לרדת מעבר ל 90 מעלות זה לא מספיק כי זה לאו דווקא שבירת מקביל, מבחינתי המטרה היא לשבור מקביל וכמובן לשמור על טכניקה נכונה.
לגבי האופי, חשבתי ששאלת למה אני שואף לשבור מקביל מתוך כוונה שאולי מבחינתך מספיק לרדת עד למקביל ואמרתי שמבחינתי אם אני עושה אז כמו שצריך ולא חצאי תנועה
עכשיו הבנתי.אני לא אוהב את המטרה של "לשבור מקביל" אני לא חושב שזה הסתכלות נכונה על התרגיל - זה הסתכלות בשביל תחרויות שהם רוצים לעשות את המינימום כדי להרים כמה שיותר. שאר האנשים לא צריכים לחשוב על לשבור מקביל אלא על לרדת כמה שהם יכולים בלי שהטכניקה תישבר (אם אתה מצליח עם התחת עד לרצפה אז מעולה) - כמובן שצריך להוריד משקל כדי לבצע את זה.
עכשיו הבנתי.
בעקרון אני לא מרגיש שיש לי עוד לרדת מבחינת טכניקה, יוצא בעצם ששבירת מקביל קטנטנה היא המקסימום שאני יכול להגיע אליו עם טכניקה טובה, אם אנסה לרדת עוד קצת הטכניקה כבר תיפגע.
בפרונט סקוואט אני מצליח לרדת יותר נמוך מזה אבל זאת לא חוכמה כי יש פחות משקל (3X8 עם 80 קילו).
לדעתי מה שמפריע זה לאו דווקא הגובה של הצילום אלא זה שהוא לא ממש מהצד שלך(כלומר לא מקביל לך מהצד), הוא מקדימה לךאצלם מנקודה גבוהה יותר ואעלה שוב
אוקיי, אצלם מזווית טובה יותר ואעלה שובלדעתי מה שמפריע זה לאו דווקא הגובה של הצילום אלא זה שהוא לא ממש מהצד שלך(כלומר לא מקביל לך מהצד), הוא מקדימה לך
זווית קשה..
נראה שאתה צריך לפתוח ברכיים עוד החוצה כדי למנוע גלישה שלהם קדימה.
רציתי לוודא אם הטכניקה טובה ואם העליות נקיות וטובות כדיי להבין אם אפשר להעלות משקל, אם יש לי ספק קל אני מעדיף לקבל חוות דעת נוספת.
תודה.
מה שאתה כותב לגמרי מבטל את יתרונות ה-LB סקוואט.וואי אני כנראה ממש לא ברור אנסה לפשט למה התכוונתי:
אני לא אוהב את המטרה של "לשבור מקביל" אני לא חושב שזה הסתכלות נכונה על התרגיל - זה הסתכלות בשביל תחרויות שהם רוצים לעשות את המינימום כדי להרים כמה שיותר. שאר האנשים לא צריכים לחשוב על לשבור מקביל אלא על לרדת כמה שהם יכולים בלי שהטכניקה תישבר (אם אתה מצליח עם התחת עד לרצפה אז מעולה) - כמובן שצריך להוריד משקל כדי לבצע את זה.
אוקיי תודהזווית צילום בעייתית, קשה לתת לך ביקורת טובה.
נראה שאתה מנסה לעשות HB סקוואט כשהמוט מונח ב-LB, תעלה סרטון יותר ברור.
זווית צילום בעייתית, קשה לתת לך ביקורת טובה.
נראה שאתה מנסה לעשות HB סקוואט כשהמוט מונח ב-LB, תעלה סרטון יותר ברור.
מה שאתה כותב לגמרי מבטל את יתרונות ה-LB סקוואט.
אחרי קו המקביל הברך נכפפת הרבה יותר ממה שהירך נכפפת, לכן ההמסטרינגס מתקצר,
הרי אחד היתרונות המשמעותיים עבור ה-LB הוא שההמסטרינגס מתארך, ולא מתקצר כמו בסקוואטים האחרים.
הטענה שלך שגויה מיסודה, המושג לשבור מקביל זה לא סתם בשביל פאוורליפטרים, יש לזה ערך מוסף.