הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם יש מספיק מסת שריר לחיטוב?

• פותח/ת השרשור Cube
  • פורסם בתאריך

Cube

משתמש מתחיל
107
6
נק' מוניטין:
6
107
6
היי,

משקל: 84
גובה 1.80
משקל לפני 8 חודשים: 66

שאלתי שאלה דומה לפני איזה חודש וחצי אבל אשמח אם תענו לי.

1.האם כדאי לי להתחיל חיטוב? כלומר,האם יש לי מספיק מסת שריר כדי לחטב? כי יש לי שומן שהייתי מעוניין להוריד. במידה והתשובה תהיה להמשיך מסה - עד מתי?

2. מה האחוז שומן שלי לדעתכם?

אשמח אם תענו. תודה.

קבצים מצורפים

• 2015-12-24 19.15.09.jpg
    2015-12-24 19.15.09.jpg
    KB 50.8 · צפיות: 239
  • 2015-12-19 20.25.37.jpg
    2015-12-19 20.25.37.jpg
    KB 29.1 · צפיות: 254
  • 20160221_152816.jpg
    20160221_152816.jpg
    KB 57.6 · צפיות: 249
אתה על הגבול אבל אני אישית לא ממליץ לחברה צעירים לעבור את ה-18% שומן..
חיטוב. תחזור למסה שתהיה 10-12
למרות שאם ממש באלך אתה כן יכול להמשיך מסה עד שתגיע לעוד 3% שומן

איכות התמונות לא גבוהה ולי קשה להעריך את אחוז השומן שלך.

כדאי שתעלה תמונות של פרונט מלא, פרופיל וחלק אחורי - כולם במצב רפוי, בעדיפות לתצלום ישר על הבוקר.

בלי קשר לתמונות, במידה ואתה, אישית, מרגיש שאתה רוצה לחטב - לא מן הנמנע שתעשה כך. באם תרצה לקחת בחשבון את עניין מאסת השריר הנוכחית למול זו שתישאר בסוף חיטוב, אזי קשה לקבוע מראש מה יהיה.

לדעתי למתאמן מתחיל וצעיר דווקא יש פריווילגיה להמשיך מאסה גם באחוזי שומן יחסית לא אידיאלים (נאמר להגיע ל-20 א.ש), מאחר ולמתאמן מתחיל וצעיר יש פוטנציאל עדיף לצבור מאסה או לאבד שומן.

בהינתן מצב שכזה, תוכל להרשות לעצמך מעט "להפריז" ולמשוך עוד את המאסה. שוב, חשוב להדגיש, כי במידה ואתה לא מרוצה ממצב הניראות שלך ומעוניין לחטב - עשה זאת. באם אחרת, שקול להמשיך במאסה.

• פותח/ת השרשור
איכות התמונות לא גבוהה ולי קשה להעריך את אחוז השומן שלך.

כדאי שתעלה תמונות של פרונט מלא, פרופיל וחלק אחורי - כולם במצב רפוי, בעדיפות לתצלום ישר על הבוקר.

בלי קשר לתמונות, במידה ואתה, אישית, מרגיש שאתה רוצה לחטב - לא מן הנמנע שתעשה כך. באם תרצה לקחת בחשבון את עניין מאסת השריר הנוכחית למול זו שתישאר בסוף חיטוב, אזי קשה לקבוע מראש מה יהיה.

לדעתי למתאמן מתחיל וצעיר דווקא יש פריווילגיה להמשיך מאסה גם באחוזי שומן יחסית לא אידיאלים (נאמר להגיע ל-20 א.ש), מאחר ולמתאמן מתחיל וצעיר יש פוטנציאל עדיף לצבור מאסה או לאבד שומן.

בהינתן מצב שכזה, תוכל להרשות לעצמך מעט "להפריז" ולמשוך עוד את המאסה. שוב, חשוב להדגיש, כי במידה ואתה לא מרוצה ממצב הניראות שלך ומעוניין לחטב - עשה זאת. באם אחרת, שקול להמשיך במאסה.

תודה על התשובה. אבל האם לדעתך אם אני יעשה חיטוב עכשיו הגוף שלי יראה יחסית חטוב ועם מסת שריר סבירה או שאני עוד יראה "שחיף".

בכל מקרה אשמח לשמוע עוד דעות.

תודה על התשובה. אבל האם לדעתך אם אני יעשה חיטוב עכשיו הגוף שלי יראה יחסית חטוב ועם מסת שריר סבירה או שאני עוד יראה "שחיף".

בכל מקרה אשמח לשמוע עוד דעות.
מה זה "שחיף" בעינייך? חשוב הפאן האישי. מישהו יחשוב שאתה תיראה שחיף לאחר חיטוב, אחר לא. חשוב שתזכור שאתה בחור צעיר וכל הדרך לפנייך. חיטוב אחד ומאסה אחת לא יקבעו לך את כל המשך הדרך. לא משנה מה תבחר, בין אם מאסה או חיטוב, נכון להיום זה זניח. ככל שתעבור במרוצת הזמן יותר מחזורים של מאסה וחיטוב - כך תתקדם

• פותח/ת השרשור
מה זה "שחיף" בעינייך? חשוב הפאן האישי. מישהו יחשוב שאתה תיראה שחיף לאחר חיטוב, אחר לא. חשוב שתזכור שאתה בחור צעיר וכל הדרך לפנייך. חיטוב אחד ומאסה אחת לא יקבעו לך את כל המשך הדרך. לא משנה מה תבחר, בין אם מאסה או חיטוב, נכון להיום זה זניח. ככל שתעבור במרוצת הזמן יותר מחזורים של מאסה וחיטוב - כך תתקדם

תודה רבה! כנראה שאמשיך מסה לעוד שבועיים שלוש ואז אתחיל חיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית