סרטון הארדקור דדליפט

Igorek

משתמש פעיל
670
0
נק' מוניטין:
10,424
670
0
הרגל שלכם בגבס? שימו על זה קצת סלוטייפ ותעשו דדליפט:RockOn:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

בדיוק כמו ששריר מחלים מהר יותר כשאתה משתמש בו. מה נראה לך שרופא יודע בדיוק כמה זמן צריך עד שאפשר להתחיל להעמיס על העצם? הוא הולך on the safe side.
לפני עשרים אלף שנה אם היית שובר את הרגל, היית ממשיך לרוץ, או שהיית הופך להיות ארוחת צהריים.

קולדפייר אפשר מחקרים שמראים שמה שאתה אומר הוא נכון? לא צריך עם עצמות מספיק לראות התאוששות שריר.

אתה מוזמן לקרוא על זה קצת לקראת הסוף של Practical Programming. בגדול, זה בא מניסיון של המון ספורטאים. אף אחד מהם לא יושב על התחת ומחכה שהפציעה שלו תחלים. אם אין עומס, אין הסתגלות, כמו תמיד.

תקרא

ועוד אחד

אתה מוזמן לקרוא על זה קצת לקראת הסוף של Practical Programming. בגדול, זה בא מניסיון של המון ספורטאים. אף אחד מהם לא יושב על התחת ומחכה שהפציעה שלו תחלים. אם אין עומס, אין הסתגלות, כמו תמיד.

תקרא

ועוד אחד

מחזק, הבעיה העיקרית במקרים כאלה היא במיוחד עם הגידים והרצועות (ודווקא יש לזה תמיכה מחקרית לא קטנה ממה שזכור לי).

מחזק, הבעיה העיקרית במקרים כאלה היא במיוחד עם הגידים והרצועות (ודווקא יש לזה תמיכה מחקרית לא קטנה ממה שזכור לי).

כן, על זה מדובר בלינקים שהבאתי, למרות שעוד לא התעמקתי.

אז ההמלצה של הרופאים להפסיק להתאמן בזמן פציעה היא בעצם שגויה, כל מה שצריך זה פשוט תוכנית שתתאים לפציעה הספציפית הזאת. אני לא מבין למה רופאים עדיין ממליצים להפסיק להתאמן שנפצעים במקום לשלוח אותך למישהו שיכול להגיד לך איזה תרגילים אתה יכול לעשות.

אז ההמלצה של הרופאים להפסיק להתאמן בזמן פציעה היא בעצם שגויה, כל מה שצריך זה פשוט תוכנית שתתאים לפציעה הספציפית הזאת. אני לא מבין למה רופאים עדיין ממליצים להפסיק להתאמן שנפצעים במקום לשלוח אותך למישהו שיכול להגיד לך איזה תרגילים אתה יכול לעשות.

נכון זה כיף שרופאים מתערבים בתחומים שהם לא מבינים בהם?

אגב, זה לא כזה פשוט לדעת איך להתאמן בזמן פציעה. דורש אנשים עם הרבה הבנה וניסיון. וכמו שאתה מבין, אין הרבה כאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית