הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה במוטיבציה להתאמן

eden1234

משתמש מתחיל
232
1
נק' מוניטין:
4
232
1
בשבועיים האחרונים אני מרגיש ירידה רצינית במוטיבציה.
אני מתאמן כבר חצי שנה באמת ברצינות ובלי תירוצים אבל בשבועיים האחרונים אני מרגיש עצלנות בכל האימונים שאני עושה (אימוני כוח, אימונים עם כדור, אימוני מניעת פציעות וכו').
לדוגמה לפני חודש - הייתי רק מחפש לעשות עוד ועוד אימונים כדי להשתפר ולהתקדם ולא היה אכפת לי כמה זה קשה! רק ראיתי את המטרה בעיניים.
אני לא יודע כבר מה לעשות. כל פעם אני אומר לעצמי תתחיל להשקיע כמו פעם אבל אני פשוט לא מצליח.

תודה מראש

כנראה מרוב שאהבת והעמסת על עצמך (כנראה יותר מידי) אז אתה והגוף שלך התייאשתם כבר
אין בעיה בלקחת הפסקה לפעמים, זה בסדר, כולם עושים את זה...
אני מציע שתחזור לאט לאט לפעילות הגופנית שאתה רגיל אליה, אם זה אימוני כוח אז קח איזה ריסט קטנטן ותחזור בהדרגה, אם זה משחקי כדור אז במקום 3 אימונים תתחיל מאימון בשבוע (סתם דוגמא) ולאט לאט תיכנס לזה שוב

• פותח/ת השרשור
כנראה מרוב שאהבת והעמסת על עצמך (כנראה יותר מידי) אז אתה והגוף שלך התייאשתם כבר
אין בעיה בלקחת הפסקה לפעמים, זה בסדר, כולם עושים את זה...
אני מציע שתחזור לאט לאט לפעילות הגופנית שאתה רגיל אליה, אם זה אימוני כוח אז קח איזה ריסט קטנטן ותחזור בהדרגה, אם זה משחקי כדור אז במקום 3 אימונים תתחיל מאימון בשבוע (סתם דוגמא) ולאט לאט תיכנס לזה שוב
תודה רבה עזרת לי מאוד!

תקופה קשה, קורה אפילו לי בתקופות של דילואד או שבוע ללא אימונים לפני בדיקת סינגלים. ואני פריק רציני בקשר לאימונים.
קח פרטנר, תגיע ותעשה איתו אפילו אימון קטן.תעשה אפילו 50% סקוואט ותרגילי ידיים בשביל הפאמפ, לי זה נותן הרגשה טובה.
ואתה יודע מה הכי חשוב? תכנית.
כאשר יש לך תכנית אתה צריך לעשות ולא משנה מה יקרה. לא משנה איך אתה מרגיש, אתה עושה את זה.
בכללי, מוטיבציה זה למתחילים עם רזומה של חודש בחדר כושר, אם יש לך תכנית תיצמד אליה. זה לא בידור, זה דרך חיים.
בהצלחה:Sync-0h5y1d7:

תקופה קשה, קורה אפילו לי בתקופות של דילואד או שבוע ללא אימונים לפני בדיקת סינגלים. ואני פריק רציני בקשר לאימונים.
קח פרטנר, תגיע ותעשה איתו אפילו אימון קטן.תעשה אפילו 50% סקוואט ותרגילי ידיים בשביל הפאמפ, לי זה נותן הרגשה טובה.
כאשר יש לך תכנית אתה צריך לעשות ולא משנה מה יקרה. לא משנה איך אתה מרגיש, אתה עושה את זה.
בכללי, מוטיבציה זה למתחילים עם רזומה של חודש בחדר כושר, אם יש לך תכנית תיצמד אליה. זה לא בידור, זה דרך חיים.
אני שנים משחק כדורסל כדרך חיים, רק השנה הבנתי כמה אני אוהב את זה. אני לא יכול יום בלי לשחק, ועכשיו אני פצוע וכל יום חושב על הכדורסל והולך לזרוק כמה שאני יכול. מוטיבציה תמיד תבוא ברגע מסוים.

• פותח/ת השרשור
יש לי תכנית מסודרת אבל בשבוע האחרון אני לא עוקב אחריה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית