הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריכת חלבון לאדם שלא מתאמן

then why you came here ? i think you jelly that i am staying
lol, Israel has pretty good unis in the sciences, when I finish studying here I'm getting the fuck out 😃

EDIT: initially my parents dragged me here, nor r any of the my siblings going to stay..

EDIT2: I could just make Aliyah if I wanted to stay, but, u know, army, plus Norway would remove my citizenship as they only allow 1 passport.

Let's face it, the most efficient number of sets is most likely 2.718(e), just like how the ideal computer is in base 2.718. 3 is closer to 2.718 than 2 is, therefore 3 sets is probably ideal.

Science. Biatch.
@Beast and cheat

@incin
The EE guy will confirm.
זו קפיצה לוגית, זה כמו לטעון שאם המחשב שלי כרגע מוציא את התוצאה הכי גבוהה בעולם ב3DMARK הוא גם שיאן עולם בדדליפט.

זו קפיצה לוגית, זה כמו לטעון שאם המחשב שלי כרגע מוציא את התוצאה הכי גבוהה בעולם ב3DMARK הוא גם שיאן עולם בדדליפט.
לא בדדליפט. בבנץ' של ריפטו. בנץ'מארק.

K7G.gif

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית