להוכיח שאם גוף עובד, הוא אקטיבי וגם הוא אקטיבי הוא עובד ע"י יחס גרירה כפול? 😆לגוף יש צורך בפחמימות, זה שהוא מצליח להסתדר בלי פחמימות לא אומר שהוא יעבוד באקטיביות, עובדה שלדיאטה הקטוגנית יש המון חסרונות.
קח כל אחד בעולם, תן לו לבצע סדר מבחנים ספורטיבים או מחשבתיים, ואז תן לו להיות קטוגני ולבצע את אותם מבחנים שוב, ואני בטוח שהתוצאות יהיו נוראיות ביחס לפעם שעברה.
אם אתה מדבר על פזיולוגיה, אז הגוף עובד ביעילות הרבה יותר טובה, כמעט בכל מערכת בגוף, כשמאגרי הגליקוגן שלו מלאים.
זה לא אומר שבכל התפריט צריך להיות פחמימות ממש לא, כולנו מודעים לבעיות המטאבוליות שיכולות לקרות עקב אכילה מופרזת, אבל צריך לשים דברים בפרופורציה ולא לחיות על 20 גרם ביום כי הגוף יכול להסתדר בלי זה.
אתה עוד פעם מדבר על דעתך.
דעתך לא רלוונטית.
על סמך מה אתה טוען שבנוכחות גליקוגן הגוף מתפקד טוב יותר? ואם כבר אתה טוען כזה דבר, אולי כדי שתזכר בתופעה שאני די בטוח שאפילו הזכירו אותה בקורס שעשית - גלוקוניוג'נסיס? (לא יודע איך זה נקרא בעברית).
הצורך היחיד של הגוף בפחמימות הוא בסיבים תזונתיים ועל כן 20 גרם ביום זה מספר שאני מוכן לקבל, אבל לפחמימות כפחמימות אין לגוף שום צורך קיומי.