הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לינארית בחיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
נמצא בחיטוב כבר חודש,150-200ג פחמימה וגירעון של 200-300קל בנתים בלי העמסות.כאמור מבצע לינארית ושמתי לב שבסטים האחרונים המשקל הוא לא כבד כמו שאני כבר עייף מהסט הקודם שהוא בערך 15-20%פחות.
שוקל לעבוד ל5 סטים לינארים אבל ל2-3חזרות בסט 3 ו-4ולאחר מכן 'להשלים נפח' עם באק_אפ סט במקבילים עבור חזה ובסקוואט,עוד סט ל5-8חזרות עם 80%.
.מעונין לשמוע דעות והמלצות
@White Walker

נערך לאחרונה:
נשמע אחלה הרעיון של הבאק אוף זה שיטה נחמדה אבל עדיין הייתי שומר על מספר חזרות אחיד בסטים הראשונים, מכיוון שאתה בחיטוב ואתה לא צריך נפח גבוה מדי אתה יכול לעשות 3X5 + 2X8

• פותח/ת השרשור
נשמע אחלה הרעיון של הבאק אוף זה שיטה נחמדה אבל עדיין הייתי שומר על מספר חזרות אחיד בסטים הראשונים, מכיוון שאתה בחיטוב ואתה לא צריך נפח גבוה מדי אתה יכול לעשות 3X5 + 2X8

ה 2X8 יהיה טו מאצ' בשבילי בתקופה הזו של החיטוב..חשבתי לתת 4סטים בפירמידה עולה ל2-5 חזרות ובאחרון לתת ALL OUT ולאחר מכן סט נוסף לחמישיה עם משקל שהוא 90% פחות..משהו כזה

ה 2X8 יהיה טו מאצ' בשבילי בתקופה הזו של החיטוב..חשבתי לתת 4סטים בפירמידה עולה ל2-5 חזרות ובאחרון לתת ALL OUT ולאחר מכן סט נוסף לחמישיה עם משקל שהוא 90% פחות..משהו כזה
תן לי דוגמא של מה התכוונת בידיוק (כמה סט, כמה משקל בכל סט, וכמה חזרות) כי אני לא בידיוק מבין אותך

• פותח/ת השרשור
תן לי דוגמא של מה התכוונת בידיוק (כמה סט, כמה משקל בכל סט, וכמה חזרות) כי אני לא בידיוק מבין אותך[/QU
סקוואט: סטים 1-3X5חז' , סט4 2-3חז' עם 85-90% ואז סט חמישי ל-5MAX, סט 6 חוזר למשקל מסט 4 ומבצע 5חז'.משהו בסיגנון הזה.
המטרה היא להגיע לסט ה-5 עם דלק.

אני פחות בעד...
אתה לא במסה ואתה לא הולך לשבור שום שיא אין לך צורך להגיע לסט אחד מאוד כבד כמו שעושים נגיד בטקסס (שאופיינית למסה כמובן). וצד שני אתה גם לא צריך נפח מטורף, אז 3X5 במשקל אחיד שתצליח לסיים את כל הסטים לדעתי זה הפיתרון (תנוח הרבה בין הסטים אם זה מה שיעזור)

• פותח/ת השרשור
אני פחות בעד...
אתה לא במסה ואתה לא הולך לשבור שום שיא אין לך צורך להגיע לסט אחד מאוד כבד כמו שעושים נגיד בטקסס (שאופיינית למסה כמובן). וצד שני אתה גם לא צריך נפח מטורף, אז 3X5 במשקל אחיד שתצליח לסיים את כל הסטים לדעתי זה הפיתרון (תנוח הרבה בין הסטים אם זה מה שיעזור)
מרגיש שיש עוד לאן להתקדם על סמך משקלי עבר כלומר שואף לחזור למשקלים בהם היתי ולא רחוק משם ולכןקשה כבר להתקדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית