הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימונים וא"ש

• פותח/ת השרשור oriel10
  • פורסם בתאריך

oriel10

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
התאמנתי בSW, כרגע חודשיים במכון הביאו לי תכנית ABC.
אני גדל והכל בסדר אבל נראה לי שאני יכול יותר, אוכל כמו שצריך בפלוס קלורי, חלבון פי 2 על כל ק"ג ופחמימה בהתאם.
נראה לי שתכנית ABC לא אפקטיבית במצב שלי וכדאי לעבור לAB או משהו בסגנון?
גובה : 173-5 ס"מ
משקל : 70-71 ק"ג
למטרות פיתוח גוף, מתכנן לעבור בעוד חודש +- לחיטוב (השומן עולה לאט לאט), אז אם כדאי לעבור לתכנית אחרת, כדאי בתקופת מסה הבאה או עכשיו?
אשמח שתעריכו לי גם א"ש (תמונה מצורפת), תודה.

JPG - העלאת תמונות - 20160225_213252

אני מציע לעשות FBW שמבוססת על תרגילי הבסיס (סקוואט, בנץ', דדליפט, פרס) ולהתמקד בעלייה במשקלי עבודה מאימון לאימון או משבוע לשבוע. (אני מבין שהמטרה שלך זה פיתוח גוף ולא כוח אבל זה ייתן לך בסיס שתוכל בהמשך לעשות פיתוח גוף יותר ביעילות).

• פותח/ת השרשור
אני מציע לעשות FBW שמבוססת על תרגילי הבסיס (סקוואט, בנץ', דדליפט, פרס) ולהתמקד בעלייה במשקלי עבודה מאימון לאימון או משבוע לשבוע. (אני מבין שהמטרה שלך זה פיתוח גוף ולא כוח אבל זה ייתן לך בסיס שתוכל בהמשך לעשות פיתוח גוף יותר ביעילות).
נראה לי שתכנית ab תהווה תכנית יותר מתאימה במקרה שלי כי התאמנתי בsw וגם בabc חודשיים...
השאלה אם ההורדה של הנפח מabc לab תגרום למשהו? למרות שabc לא מתאימה למתאמן ברמה שלי..
מה דעתך על תכנית ab מקילוגרם? משלבים שם את תרגילי הבסיס.

נראה לי שתכנית ab תהווה תכנית יותר מתאימה במקרה שלי כי התאמנתי בsw וגם בabc חודשיים...
השאלה אם ההורדה של הנפח מabc לab תגרום למשהו? למרות שabc לא מתאימה למתאמן ברמה שלי..
מה דעתך על תכנית ab מקילוגרם? משלבים שם את תרגילי הבסיס.
כמו שאמרתי לדעתי עדיף לך fbw בהתחלה.
ההורדה של הנפח באה ביחד עם תדירות יותר גבוהה מאשר ב abc

Back
למעלה תחתית