הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן

• פותח/ת השרשור e1e1e1
  • פורסם בתאריך

e1e1e1

משתמש מתחיל
142
4
נק' מוניטין:
7
142
4
מה אחוז השומן לדעתכם? 4 חודשים במסה.

ועוד שאלה, מהניסיון שלכם, עם הגנטיקה \ מבנה גוף הזה אפשר לעצב ולחטב את הגוף? בעיקר הבטן (נטייה לצבור שומן בבטן התחתונה). כי אני דיי לא מרוצה מהתוצאות, לא בגלל ההתקדמות, מבחינת נתונים יבשים אני מתקדם יפה, אלא מבחינת הגנטיקה\מבנה גוף נטו. (אני מקפיד על תזונה ואימונים). הכוונה שאם זו הצורה וזה לא ישתנה בחיטוב וזה עדיין יראה חסר צורה ולא כזה מחוטב כמו שזה נראה עכשיו אז אני מעדיף לא להמשיך כי זה מצריך המון השקעה, זמן וכסף.

דבר ראשון לעולם אל תתיאש!
אתה נראה כמו בין 17-18 אחוז...חסר שריר פוטנציאל קיים ומוטיבציה זה רק אתה!
לדעתי תעבור לפאזה של חיטוב קצר של חודש חודש וחצי כמה שצריך רק כדי להיות יותר אסטטי ולהוריד טיפה אחוז שומן.
אחרי זה תתחיל מסה נקייה ואיכותית ותאמין לי שתוצאות לא יאחרו להגיע, היו אנשים עם עודף משקל שעשו מהפך בזכות כוח רצון אל תתיאש!! בהצלחה

• פותח/ת השרשור
הקטע שאני כבר עכשיו במסה נקייה. אין לי שטויות בתפריט והוא מסודר כמו שעון. יש לי נטייה לצבור נוזלים ושומן בבטן וזה נורא מפריע לי. ואם אי אפשר להתגבר על גנטיקה אז חבל על המאמץ לדעתי

יש לך מושג כמה מפתחי גוף או סתם אנשים עם גנטיקה כזאת יש היום? אם פיתוח גוף היה קל כל כך 95 אחוז מהאנשים היום עם 8 אחוז שומן וואחד מסת שריר..וזה מה שיפה בדרך הקשיים...שלח לי בפרטי את הפרטים שלך ואת הערכים שלך אני אנסה לעזור. אין סיבה שלא תצליח!

• פותח/ת השרשור
יש לך מושג כמה מפתחי גוף או סתם אנשים עם גנטיקה כזאת יש היום? אם פיתוח גוף היה קל כל כך 95 אחוז מהאנשים היום עם 8 אחוז שומן וואחד מסת שריר..וזה מה שיפה בדרך הקשיים...שלח לי בפרטי את הפרטים שלך ואת הערכים שלך אני אנסה לעזור. אין סיבה שלא תצליח!

אני לא אומר שזה יהיה מושלם. אבל תסתכל זה פשוט לא אסתטי בעליל. זה מכוער. אין צורה זה נראה כאילו אני משמין. והדבר הכי גרוע בתפריט שלי זה אורז בסמטי. אין שום דבר מלוכלך במסה שלי.

אני לא אומר שזה יהיה מושלם. אבל תסתכל זה פשוט לא אסתטי בעליל. זה מכוער. אין צורה זה נראה כאילו אני משמין. והדבר הכי גרוע בתפריט שלי זה אורז בסמטי. אין שום דבר מלוכלך במסה שלי.
עכשיו זה לא אסטטי כי אין מסת שריר ואתה רק בתחילת הדרך...תראה אם האימונים שלך נכונים איזה תוכנית אתה עושה, איך אתה ישן,איך הערכים בתפריט, אם אתה באמת בפלוס קלורי...אתה מבין יש אלף פרמטרים לא רק הפחמימה...הגוף שלך לא מעוות ואתה לא חסר תקווה ואין לך גנטיקה גרועה...סמוך עלי תשקיע תראה אחלה תוצאות!

• פותח/ת השרשור
עכשיו זה לא אסטטי כי אין מסת שריר ואתה רק בתחילת הדרך...תראה אם האימונים שלך נכונים איזה תוכנית אתה עושה, איך אתה ישן,איך הערכים בתפריט, אם אתה באמת בפלוס קלורי...אתה מבין יש אלף פרמטרים לא רק הפחמימה...הגוף שלך לא מעוות ואתה לא חסר תקווה ואין לך גנטיקה גרועה...סמוך עלי תשקיע תראה אחלה תוצאות!

מקווה. גם ששאלתי את התזונאי אם הנושא של איזור הבטן ישתנה בחיטוב הוא אמר שלא ו"עם זה בורכתי" =\ וזה בעצם הוריד לי לגמרי עם הרצון להמשיך. והוא אחד המוערכים בתחום

מקווה. גם ששאלתי את התזונאי אם הנושא של איזור הבטן ישתנה בחיטוב הוא אמר שלא ו"עם זה בורכתי" =\ וזה בעצם הוריד לי לגמרי עם הרצון להמשיך. והוא אחד המוערכים בתחום
אתה נמצא באחוז שומן של 17 בערך מאיפה הוא יודע עם מה בורכת? שתגיע ל12 11 אחוז שומן אתה תראה שלא בזה בורכת...הוא בדק לך DNA שהוא קובע לך? אני לא יודע מיזה אבל הוא מבלבל תמוח

• פותח/ת השרשור
אפשר לראות פחות או יותר במבנה גוף. הוא כבר 4 חודשים מנסה למשל להתחיל לפתח את הגב וכלום לא זז לא משנה מה ניסינו. אז הוא פחות או יותר יודע מה החולשות

אפשר לראות פחות או יותר במבנה גוף. הוא כבר 4 חודשים מנסה למשל להתחיל לפתח את הגב וכלום לא זז לא משנה מה ניסינו. אז הוא פחות או יותר יודע מה החולשות
לא פגשתי מישהו באחוז שומן נמוך עם בטן שומנית...חשבת אולי הוא לא יודע מה הוא עושה? יש דבר כזה שאיפשר לפתח מסת שריר? לדעתי או שתתחיל לעבוד לבד או שתחליף תזונאי

17-18
ותירגע הגנטיקה והמבנה שלך לא כל כך גרועים
אם אתה רוצה לראות קוביות תוריד אחוז שומן

• פותח/ת השרשור
17-18
ותירגע הגנטיקה והמבנה שלך לא כל כך גרועים
אם אתה רוצה לראות קוביות תוריד אחוז שומן

לא חושב שזה עובד על כולם. הרי תכלס נראה כי אם יש "שחיפים" שכבר מגיל 15 יש להם ריבועים אז אם הם יתחילו להתאמן הם יגדלו באותה צורה ולחלק זה לא יהיה או שיהיה עם תוספים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית