הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS או לינארית

• פותח/ת השרשור Loyal
  • פורסם בתאריך

Loyal

משתמש מתחיל
180
28
נק' מוניטין:
20
180
28
אני לא יודע איזה תוכנית לעשות SS או לינארית, אני מתאמן שנה וקצת ואף פעם לא עשיתי תוכנית כוח.

המשקלי עבודה שלי הם -
בנץ׳- 85
סקוואט - 95
דדליפט - אימון קודם עשיתי פעם ראשונה ועשיתי 100 קילו
פרס - אימון קודם עשיתי פעם ראשונה עשיתי 40 קילו
הכל לחמש חזרות חוץ מהדדליפט.

אני לא יודע איזה תוכנית לעשות SS או לינארית, אני מתאמן שנה וקצת ואף פעם לא עשיתי תוכנית כוח.

המשקלי עבודה שלי הם -
בנץ׳- 85
סקוואט - 95
דדליפט - אימון קודם עשיתי פעם ראשונה ועשיתי 100 קילו
פרס - אימון קודם עשיתי פעם ראשונה עשיתי 40 קילו
הכל לחמש חזרות חוץ מהדדליפט.
מפעם ראשונה דדליפט של 100 קילו?אתה תותח. אפשר לראות סרטון של הדדליפט שלך ?

תעלה לכאן סרטונים של כל התרגילים שנראה שהטכניקה סבירה ושאתה עומד בקריטריונים של "תרגיל תקין".

ותלוי מה המטרה שלך ? רוצה לחטב או לעלות במסה ?

• פותח/ת השרשור
תעלה לכאן סרטונים של כל התרגילים שנראה שהטכניקה סבירה ושאתה עומד בקריטריונים של "תרגיל תקין".

ותלוי מה המטרה שלך ? רוצה לחטב או לעלות במסה ?
אין לי כוח לצלם הטכניקה שלי סבבה גם המדריכים מחמיאים לי על הטכניקה תמיד בבנץ ובסקוואט
הנתונים שלי הם-
1.70 על 71 קילו סביבות ה14 אחוז שומן התחלתי לפני שנה ומשהו על מטר שישים ומשהו משקל 40 ומשהו
כרגע המטרה שלי היא להתחזק

שובר במקביל בסקוואט ? היפ דרייב ? מכווץ שכמות בבנץ' ? לא עושה לחיצת בילדרים בבנץ' ?

SS תהיה התכנית המתאימה ביותר למטרה שלך.

• פותח/ת השרשור
שובר במקביל בסקוואט ? היפ דרייב ? מכווץ שכמות בבנץ' ? לא עושה לחיצת בילדרים בבנץ' ?

SS תהיה התכנית המתאימה ביותר למטרה שלך.
שובר מקביל בסקוואט ואפילו מאוד, מכווץ בבנץ כמה שאני מסוגל מוריד טיפה מתחת לפטמות ומעלה בצורה ישרה את המוט ..

תגיד וחייב להתחיל עם ריסט או לא?
כי אני לא ממש מרגיש שאני תקוע במשקלים
תתחיל עם ריסט.. כמה שזה מעצבן סתם לחזור אחרוה בלי סיבה נראית לעין זה יתן לך יותר זמן להמשיך את ההתקמות.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית